Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731762 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Abi stad bitiminde bence @Efe bi plaket yaptirip BJK olarak fahri bir odul filan verelim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Uzun zamandır forumu ve inşaatı takip ediyorum ve üye olmaya karar verdim. Resim paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
:hosgeldin iz
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

kaba için son 43 gün
kaba bitti, prekastı sayalım @sallapati bu hafta bilezik tamamlanır gerisi hikaye. Nasılsa biter.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok numarali ustteyim  :D
Tadı olmaz oranın ortada çirkin çıkış var  :kuserim :biggrinking:
Sosyete sosyete şıngır mıngır sosyete  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Abi stad bitiminde bence @Efe bi plaket yaptirip BJK olarak fahri bir odul filan verelim...

iyi olur valla :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kaba bitti, prekastı sayalım @sallapati bu hafta bilezik tamamlanır gerisi hikaye. Nasılsa biter.

o prekastıda katıyor abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

O irandaki sistem bizde olamaz hem depreme dayanıklı degil oralarda deprem sorunu yok

Çevrimdışı keremfrat1

2 ilk katlar iyiki oyle olmadi her zaman temelden baslamasi gerekiyor stadyumlarin

ysariusta

• Ziyaretçi

o prekastıda katıyor abi
Bende katıyorum. marttan en fazla ve en az 3 hafta. Sonrasında bitecek. İstediğiniz kadar hayalperest diyebilirsiniz.  :D Gerçi arada en fazla 10 gün kalıyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Numaralı üstten koltuk almış olanlar var dediler geldik :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

3 Emirates stadyumuda sonradan yapildi ilk katlar mesela 2.katini tamamladilar once sonra juventusun stadinin 2.katinin celiklerlen yapıldığını biliyomusunuz :) sadecd prekastlar var orda :)

ysariusta

• Ziyaretçi

O irandaki sistem bizde olamaz hem depreme dayanıklı degil oralarda deprem sorunu yok
Emin misin? Arap yarımadası o tarafı da sıkıştırıyor. Hatta bir kaç yıl içinde oldu büyük bir deprem. Öyle hatırlıyorum.
Edit: 2013 te 6,3 şiddetinde bir deprem olmuş.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 22:38:52 Yunus ]

Çevrimdışı keremfrat1

Emin misin? Arap yarımadası o tarafı da sıkıştırıyor. Hatta bir kaç yıl içinde oldu büyük bir deprem. Öyle hatırlıyorum.
Edit: 2013 te 6,3 şiddetinde bir deprem olmuş.
abi zamınlerı sağlam hep kaya

Çevrimdışı Efe

Bende katıyorum. marttan en fazla ve en az 3 hafta. Sonrasında bitecek. İstediğiniz kadar hayalperest diyebilirsiniz.  :D Gerçi arada en fazla 10 gün kalıyor.

15 marta bitmesi gerekiyor aslında ama mart sonuna sarkacak gibi görünüyor  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

15 marta bitmesi gerekiyor aslında ama mart sonuna sarkacak gibi görünüyor  :bandit:
mart sonu gelemedenmarta halatları görebılıurız ruyamda gördum :D bıter prekastlar :D  :D :halay:

Çevrimdışı cagdas44

abi zamınlerı sağlam hep kaya

Stat Irak'da yapılıyor Irak zemin olarak İran'a göre daha sağlam olabilir, İran aktif bir deprem ülkesi özellikle güney bölgelesi sıkıntılı konumda

Çevrimdışı keremfrat1

Stat Irak'da yapılıyor Irak zemin olarak İran'a göre daha sağlam olabilir, İran aktif bir deprem ülkesi özellikle güney bölgelesi sıkıntılı konumda
valla ben araştırdım ama yanlışta dutmuş olabılırım 3 tane stad belgeslıde ızledım hatta bugun :D

Çevrimdışı Efe

mart sonu gelemedenmarta halatları görebılıurız ruyamda gördum :D bıter prekastlar :D  :D :halay:

halatları görmek önemli ama prekast bitmedende tam çalışma olmayacak çatıda oda sıkıntı 15-20 mart aralığında tüm prekastları bitirmek lazım bakalım neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu stad ile ilk günden itibaren tek bi temennim var. stad insaatinin basladigi ilk günden stadda oynanacak ilk maca kadar ki süreci bi belgesel halinde hazirlamali. Yanimizda da bu isi bence lağıyıyla yapacak ve destek olacak bi sponsor var, şu zamana kadar ki sosyal medya calismalari bunu gösteriyor zaten. Evet renkdaslar umarim stadimizla ilgili böyle bir belgesel cekiliyodur veya dusunuluyodur bilemicem ama umarim bi dvd olarak kartal yuvalarinda ki raflarda olurda bizde klübümüze hem maddi acidan destek olmuş olur hemde arsivlerimize çok güzel bi parça eklemiş oluruz :)

Çevrimdışı keremfrat1

halatları görmek önemli ama prekast bitmedende tam çalışma olmayacak çatıda oda sıkıntı 15-20 mart aralığında tüm prekastları bitirmek lazım bakalım neler olacak
ben demırlerı görucem yarın (şifreli) : edıt örnek :)  :sevinc

Çevrimdışı aşığımsana

@ acimasiztweet adlı kullanıcının instagram hesabından alıntıdır.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu stad ile ilk günden itibaren tek bi temennim var. stad insaatinin basladigi ilk günden stadda oynanacak ilk maca kadar ki süreci bi belgesel halinde hazirlamali. Yanimizda da bu isi bence lağıyıyla yapacak ve destek olacak bi sponsor var, şu zamana kadar ki sosyal medya calismalari bunu gösteriyor zaten. Evet renkdaslar umarim stadimizla ilgili böyle bir belgesel cekiliyodur veya dusunuluyodur bilemicem ama umarim bi dvd olarak kartal yuvalarinda ki raflarda olurda bizde klübümüze hem maddi acidan destek olmuş olur hemde arsivlerimize çok güzel bi parça eklemiş oluruz :)
Biz Renkli değiliz , O sözü Renklilere bırakalım :iscrewy:
Hele Necmi abi duymasın , Duyarsa Ölü taklidi yap :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Akita

Ben prekast konusunda sizler kadar iyimser değilim maalesef. Şu an itibarı ile günde 10-15 prekast takılıyor (son bir ayın ortalamasıda 12-13 prekast). Geriye 1500-1600 prekast parçasının kaldığını düşünürsek en iyi ihtimalle nisan sonunu bulur. Hızlarını iki katına bile cıkarsalar mart sonuna zor. İnsallah yanılırım ama hızlanmaları vinç sayısını arttırmadan zor gözüküyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Kamera sola tam döndüğünde gördüğün kamera zaten bu iş için. Bir tanede Süzer'de var. Belgesel çalışması yapılıyor. Muhtemelen BJK TV de ve sonrasında Müze kısmında falan gösterilecektir. Hatta belki NATGEO ya falanda çıkarız ilerleyen zamanda. Mega yapılarda. Neden olmasın