Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

böyle bir olayda varmış bizde ne kadar yapılabilirdi bilmiyorum ama mukavemet açısından uygun bir işmiş
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Akita

Uzun zamandır forumu ve inşaatı takip ediyorum ve üye olmaya karar verdim. Resim paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Deniz

statdın en güzel tribünü açık ara YENİ AÇIK.. kapalı adı kapalı olduğu için ve hafızası olduğu için kimse toz konduramıyor ama   akustikte ve görselde iki tribünü gözünüzde canlandırdığınızda farkı hissedeceksiniz :icool: :icool:
@Oktay abi yeni açık da çok güzel zaten diyorum ya kapalı üst ya yeni açık.Özellikle yeni açık-kapalı köşe felaket güzel  :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A_Aydin

@Oktay dilin sürçtü herhalde önce ESKİ AÇIK yazdın sonra düzelttin.yoksa aslında sen de gizli bir eski açık hayranı mısın?

Çevrimdışı Deniz

Uzun zamandır forumu ve inşaatı takip ediyorum ve üye olmaya karar verdim. Resim paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

böyle bir olayda varmış bizde ne kadar yapılabilirdi bilmiyorum ama mukavemet açısından uygun bir işmiş
nerden bulursun böyle orjinal fotoları pes yani :evillol:

Çevrimdışı Deniz

1. dereceden Deprem bölgesi istanbula  :alala:

Çevrimdışı Barış Hoca

statdın en güzel tribünü açık ara YENİ AÇIK.. kapalı adı kapalı olduğu için ve hafızası olduğu için kimse toz konduramıyor ama   akustikte ve görselde iki tribünü gözünüzde canlandırdığınızda farkı hissedeceksiniz :icool: :icool:

Bence de en güzel tribün yeni açık. Yalnız ben bir şeyin olmasını hiç istemiyorum, o da şu malum kareografi olayı. Farklı düşünene saygı duyuyorum ancak bana çok yapmacık geliyor. Onun yerine belirli maçlar için renk belirlenebilir, siyah forma-tişört vs. gibi.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı TØLGA

hoşgeldiniz aramıza  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

1. dereceden Deprem bölgesi istanbula  :alala:
zaten yapılabilirmiydi bilmiyorum dedim :D üst kattaki testere kirişlerde imkansızda alttakilerde uygulanabilirdi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bence de en güzel tribün yeni açık. Yalnız ben bir şeyin olmasını hiç istemiyorum, o da şu malum kareografi olayı. Farklı düşünene saygı duyuyorum ancak bana çok yapmacık geliyor. Onun yerine belirli maçlar için renk belirlenebilir, siyah forma-tişört vs. gibi.
1 koreografi için 200-300 bin tl ödeniyor.gs bunu kendi cebinden ödedi ve kulübün hali ortada.

Başkanın böyle gereksiz bir şeye o kadar para ödeyeceğini hiç sanmıyorum.

Taraftarımızın pankartları daha çok hoşuma gidiyor

Çevrimdışı Fatih

Bana gore stadin her yeri ayri guzel... illa bi tribun belirleyemem..Hepsinin farkli guzellikleri illa ki vardir... Ama her zaman kale arkasindan mac izlemek out..  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

@Oktay dilin sürçtü herhalde önce ESKİ AÇIK yazdın sonra düzelttin.yoksa aslında sen de gizli bir eski açık hayranı mısın?
ben bütün tribünlerin hayranıyım  :ok:

Çevrimdışı Deniz

zaten yapılabilirmiydi bilmiyorum dedim :D üst kattaki testere kirişlerde imkansızda alttakilerde uygulanabilirdi  :bandit:
La adamlar zemine beton bile dökmemiş  :kop: .Böyle stad mı yapılır istanbula toki bile yapmaz  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bana gore stadin her yeri ayri guzel... illa bi tribun belirleyemem..Hepsinin farkli guzellikleri illa ki vardir... Ama her zaman kale arkasindan mac izlemek out..  :bandit:
Kapalı üstçü seniiii  :evillol:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta fışkırıtıcı harekete geçti  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

La adamlar zemine beton bile dökmemiş  :kop: .Böyle stad mı yapılır istanbula toki bile yapmaz  :evillol:
ben sadece testere kirişlerini baz aldım zaten gerisini at çöpe  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Ilk sira çimden daha a$aga olacak denmiyordumu ?
geçen gün düzelttik onu
ilk sıradaki taraftarın bastığı yer , saha zemini'nin 10 15 cm altında
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Ilk sira çimden daha a$aga olacak denmiyordumu ?

ilk sıra zemin ayak basılan yer sahadan 10-15 cm aralığında aşşağıda olacak siz ona zemin prekastların ilk sırasının ayak basılan böülümüyle aynı bilin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta son çıkış kapısına beton atılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK