Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731164 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Kimden buldun bunu yazsana oraya. Yeni İnönü mü?
yazdım abi ben herzaman yeniinönü'nün fotoları atıyorum zaten
biliniyor diye yazmadım  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

buralar canlansın biraz  :money:
@Tolga harika bir foto yeni inonuye tesekkurler
@SDemirsoy @SEDAÖYKÜ hnmdan yarin soyle guzel fotolar istesek. Bilezik bitmis gibi duruyor

Çevrimdışı Tolga

buralar canlansın biraz  :money:

edit:yeniinönü alıntıdır
Şunun güzelliğine asaletine bak be helal :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  2 dk.2 dakika önce
#VodafoneArena inşaatındaki 1 yıllık değişim. (16.02.2014-16.02.2015)

Çevrimdışı quentine83

prekast bitiş tarihlerini alalım artık.vakti geldi.15 mart komple biter diyorum ben ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

prekast bitiş tarihlerini alalım artık.vakti geldi.15 mart komple biter diyorum ben ...
zor gibi ama inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

22 mart olması daha muhtemel gibi. bir ay sonra prekast koymaya başlanıyor. bir haftada merdivenlere verelim. Extra bir vinç falan gelmezse böyle olacaktır. Belki bir tane daha gelir diyecem ama nereye gelecek alan yok.

Çevrimdışı Efe

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  2 dk.2 dakika önce
#VodafoneArena inşaatındaki 1 yıllık değişim. (16.02.2014-16.02.2015)

inanılmaz değişim olmuş fışkırtıcı nereye gitti görmedim @Yunus abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

15 mart olması gerekiyor ama zor gibi inşallah 1 aya biter :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada fışkırtıcı stadta abi bekliyor şimdi kameradan baktım @Yunus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

15 mart olması gerekiyor ama zor gibi inşallah 1 aya biter :)
15 mart zorun zoru inşallah yanılırım

Çevrimdışı Anil

Stadın bence en güzel yeri kapalı eski açık arası loca dönüşleri..  Müthiş görünüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın bence en güzel yeri kapalı eski açık arası loca dönüşleri..  Müthiş görünüyor.
"Senin en güzeeel yeriinnn kahverengiiii gööözleriiinn" :halay: :bateri: :drunkard:
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 21:42:13 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Deniz

Stadın 2 tane efsane yeri var.1 i tabii ki kapalı üst.Diğeri de kapalı-yeni açık köşe.eğer seneye yurt dışında olmazsam kesinlikle bu 2 yerden birinden kombinemi alacam  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

zemin ne kadar yükselecek şimdikinden ?

Çevrimdışı Deniz

zemin ne kadar yükselecek şimdikinden ?
Tam olarak değerini bilmiyorum ama kapalıdaki son sıra zeminin yaklaşık 10-15 cm aşağısında kalacak öyle hesap et @Anıl (işin özü süper stad yapıyoruz  :halay: )
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

bir ayda olmaz diyorsun . :alala:  :alala:
bu tempo ile 15 mart hayel bile dğil hızlanırlarsa nisan başı diye düşünüyorum..tabi dediğim gibi inşallah yanılırım

Çevrimdışı Fatih

Samet abi, Numaralı üste geçip ayaklarımızı uzatıp çekirdek çitleyerek maç izlemeyi teklif ediyorum sana :bandit: Benim planım tamamen bu yönde :D
Ben de numarali ustteyim, yanima yandas ariyorum.. Gelin kankiler ya...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

nasıl gençsin oğlum sen yaaaa  :bandit:
1 sene kale arkasında izlicem işte yeter o kadar hareket :D

Çevrimdışı Oktay

statdın en güzel tribünü açık ara YENİ AÇIK.. kapalı adı kapalı olduğu için ve hafızası olduğu için kimse toz konduramıyor ama   akustikte ve görselde iki tribünü gözünüzde canlandırdığınızda farkı hissedeceksiniz :icool: :icool:

Çevrimdışı Anıl

Ben de numarali ustteyim, yanima yandas ariyorum.. Gelin kankiler ya...  :bandit:
Bir sonraki kombine değiştirme döneminde artık @Fatih abi :icool:

Çevrimdışı Fatih

statdın en güzel tribünü açık ara YENİ AÇIK.. kapalı adı kapalı olduğu için ve hafızası olduğu için kimse toz konduramıyor ama   akustikte ve görselde iki tribünü gözünüzde canlandırdığınızda farkı hissedeceksiniz :icool: :icool:
Senin kombine numaralidan degil mi abi?  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Senin kombine numaralidan degil mi abi?  :alala:
evet .. bu demek değilki yeni açığın hakkını teslim etmicem :evillol: :evillol:

bidahaki kombinemi yedek kulubesinin tam arkasına alıcam :) :)