Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5731039 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

Bizim catı membranın arası boyle boşluklar olucak mı ?

o aradaki boşluklara yağmur suyu tahliye kanalları monte ediliyor
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Ersan

nisanda cati kalkarsa havalarda duzelecek 1 ayda kaplama bitet bence

bence de en geç 1 ayda biter kaplama yeter ki hazır olsun ve yeterli sayıda işin ehli ekip bulundurulsun
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi de Konu ne işi var burada  :bandit: :bandit: :bandit:
Liverpool konumuz mevcuttur alttaki linkten devam edelim... Livepool maçı yorumları silinecektir...   :eyes
http://besiktasarena.com/mac-gunu/liverpool-besiktas-jk-uefa-avrupa-ligi-2-tur-ilk-maci/msg176460/#new

Çevrimdışı quentine83

ben milanın stadını genel hatlarıyla beğendim.çıkış kapıları konusunda stadyum tasarlayan insanlar hiç mi maç izlemiyor yada göz zevkine dikkat etmiyor anlamıyorum.bide o arada futbolcu çıkışı olacak   bi yarık var ona hiç akıl erdiremedim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK Futbol Maçı olduğunda "Beşiktaş'ın Maçı Var" adlı konu bağlığını takip ederseniz maç programlarını maç sonu görüşleri vs yazabilirsiniz

Çevrimdışı asyakartalı

ben milanın stadını genel hatlarıyla beğendim.çıkış kapıları konusunda stadyum tasarlayan insanlar hiç mi maç izlemiyor yada göz zevkine dikkat etmiyor anlamıyorum.bide o arada futbolcu çıkışı olacak   bi yarık var ona hiç akıl erdiremedim...

Adolf hitler yaşasaydı bayılırdı bu tasarıma.tam onun tarzı bir stad olmuş.

Çevrimdışı ALI RIZA

@cursedofdragon biraz beklesen silindiğini fark edeceksin  :evillol: sanma ayrım oldugunu @Tolga bilir onun ne kadar iletisini sildiğimi... alttaki link girmek zor değil orada da maç bileti vs durumlarını bilgilendir kimse birsey demez... Ama stat konusunda Konu dışı olursa siliyorum... Diğer konularda ise Küfür hakaret tartışma olursa siliniyor denetçiler tarafından...
besiktasarena.com/mac-gunu/liverpool-besiktas-jk-uefa-avrupa-ligi-2-tur-ilk-maci/msg176477/#new

Çevrimdışı Efe

Prekast bugun baya ilerledi yarin kar geliyor isler durabilir yeni aciga fiskirtici gelmis bilezige beton olacak heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak

4 gün kar gözüküyor umarım çok etkili olmaz stat çevresinde

Çevrimdışı Batu K.çetin

iyi akşamlar eski açıktaki mavi vinçin arkasındaki kapalı bölüm  çatı halatlarının gerilmesi işlemini yapan operatörün kullanacağı kumanda merkezi olabilir mi acaba :alala:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

iyi akşamlar eski açıktaki mavi vinçin arkasındaki kapalı bölüm  çatı halatlarının gerilmesi işlemini yapan operatörün kullanacağı kumanda merkezi olabilir mi acaba :alala:
olabilir. ne ilginç fikirlerin var. bakalım. @bjk_mabet bilir onu

Çevrimdışı TØLGA

valla normalde o alan en tepede çatıda oluyor ama bizim çatı o kadar geniş değil olabilir  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

seneye nerden alsak kombineyi acaba :D
Samet abi, Numaralı üste geçip ayaklarımızı uzatıp çekirdek çitleyerek maç izlemeyi teklif ediyorum sana :bandit: Benim planım tamamen bu yönde :D

Çevrimdışı TØLGA

Samet abi, Numaralı üste geçip ayaklarımızı uzatıp çekirdek çitleyerek maç izlemeyi teklif ediyorum sana :bandit: Benim planım tamamen bu yönde :D
nasıl gençsin oğlum sen yaaaa  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Konubaşlığına geçin bakiiim. Bak artık sopam var ona göre.... :hiho:

Çevrimdışı Tolga

Konubaşlığına geçin bakiiim. Bak artık sopam var ona göre.... :hiho:
Hayırlı olsun @Yunus abi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

buralar canlansın biraz  :money:

edit:yeniinönü alıntıdır
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 20:53:47 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

buralar canlansın biraz  :money:
Kimden buldun bunu yazsana oraya. Yeni İnönü mü?