Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Ramazan neden etkilesin? Bu sene ağır işçilik vardı. Tamam ince işçilikte öyle ama sonuçta çoğunluk içeride olacaktır o vakitlerde. Çatı muhtemelen mayısta kapanmış olur. Onunda etkisi olacaktır. planmayı bilmiyoruz arkadaşlar. ramazan zamanına hangi işler kalacak bakalım. Ben bugün öğlen bilezikler bitmez derken bu akşam bir taraf bitti. Ötekinde de az bir yer kalmıştı. Bundan sonra beton atılacak yer yok stadın içinde. Bu hafta tamamdır.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

burda loca olmucak mi?
Bildiğim kadarıyla olacak. Bir iki tane kontraplak çakılmış. belki soğuktan korunmak içindir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

ne olursa olsun bir an önce bitsin,bu günü yaşadıktan sonra insan daha iyi anlıyor ,bu arada nereden maç seyredeceğini çok iyi biliyormuşsun @Yunus kardeşim,maç seyir ederken, bizim forumun ön tarafında asla olmamak lazım ,yoksa ambulansla maçtan çıkabiliriz. :kop:  :kop:

arkada olacaksın abi en sıkıntısız yer necmi abinin yan tarafları :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmet türker

arkada olacaksın abi en sıkıntısız yer necmi abinin yan tarafları :icool:
@Necmi kardeşimin yanındaydım zaten ama arkadan başkalarının da gelme tehlikesi var ,oğlum, baba valla işini biliyorsun ,hemen merdivene iniyorsun dedi, :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Efe

@Necmi kardeşimin yanındaydım zaten ama arkadan başkalarının da gelme tehlikesi var ,oğlum, baba valla işini biliyorsun ,hemen merdivene iniyorsun dedi, :lol:  :lol:  :lol:
:icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ortada kal bak merdivene inmek seni kurtarırmı heleki bir gözün sahada bir gözün bjk_mabetin üzerinde olacak ne zaman uğur için yer değiştiriyor sana doğru geldi hemen topuklayacaksın ordan bütün karışıklık onun olduğu yerde oluyor nedense :alala: ve kesin ayakların yerden kesiliyor :evillol:

Çevrimdışı Geovani

Yanarım yanarım biblo gibi sanat eseri stad yapıyoruz arkada belediye temizlik araç parkı bari oraya bi müze falan yapın ah ulan ah
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türker

ortada kal bak merdivene inmek seni kurtarırmı heleki bir gözün sahada bir gözün bjk_mabetin üzerinde olacak ne zaman uğur için yer değiştiriyor sana doğru geldi hemen topuklayacaksın ordan bütün karışıklık onun olduğu yerde oluyor nedense :alala: ve kesin ayakların yerden kesiliyor :evillol:
:kop:  :kop:

Çevrimdışı arda

Yalnız küfteki çok acaip bişey. Hiç yerde durduğu gibi durmuyor.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı FARUK

Yanarım yanarım biblo gibi sanat eseri stad yapıyoruz arkada belediye temizlik araç parkı bari oraya bi müze falan yapın ah ulan ah

hiç sorma abi o bölgeye hakaret gibi o yapı ha oraya koymuşsun onları ha dolmabahçenin yanına

Çevrimdışı Geovani

Orası rantta bi yerlere kayar bence @FARUK çum valla güzel bi yapı olsunda varsın olsun diyor insan çok abes duruyor hakaret gibi
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugünümüz güzel geçti haftaiçinden sonra :)
Selam olsun forum ahalisi :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Hayırlı geceler arkadaşlar..Bugünkü maça iyi ki gelmişim ve iyi ki bu foruma rastlamışım.
Bu arada eve geçerken tramvaya bindim gece yanımda bir Beşiktaşlı, arkadaşıyla konuşuyor telefonda..İnşallah şampiyon olucaz falan filan diyor..Son maça yetişirmiş falan diyor stat için..Ben de dürttüm, dedim yetişmez, ben de Beşiktaşlıyım..Nerden biliyosun dedi, dedim takip ediyorum..Beşiktaşarena diye arat google'da, tüm gerçekler orda :)
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2015, 01:34:57 güzelgünleryakında ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlı geceler arkadaşlar..Bugünkü maça iyi ki gelmişim ve iyi ki bu foruma rastlamışım.
Bu arada eve geçerken tramvaya bindim gece yanımda bir Beşiktaşlı, arkadaşıyla konuşuyor telefonda..İnşallah şampiyon olucaz falan filan diyor..Son maça yetişirmiş falan diyor stat için..Ben de dürttüm, dedim yetişmez, ben de Beşiktaşlıyım..Nerden biliyosun dedi, dedim takip ediyorum..Beşiktaşarena diye arat google'da, tüm gerçekler orda :)
:hosgeldin :hosgeldin diyelim aynen öyle ağustos a yetişir diyelim.. yeterki seviye tekrar 1 tık ileri çıksın şu an sıkıntı var mı hava dan dolayı sıkıntı var sadece...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:hosgeldin

:hosgeldin :hosgeldin diyelim aynen öyle ağustos a yetişir diyelim.. yeterki seviye tekrar 1 tık ileri çıksın şu an sıkıntı var mı hava dan dolayı sıkıntı var sadece...

Ben statla ilgili gelecek sezon bir gecikme yaşanacağını sanmıyorum..Diyelim ki 3.hafta açılsın sorun olmaz bu lig açısından..Tek üzüntüm ve çekincem şu ki; en geç 1 Ağustos'a kadar bitmezse açılış olayında ciddi organizasyonlar yapmak zorlaşacak.Çünkü bir çok takım sezonu ağustos ortası açmak durumunda..Kastettiğim Barcelona, Chelsea, Juventus gibi takımlar elbette..

@ALI RIZA @Yutek71

Bu arada hoşbulduk arkadaşlar :) Yazın Süleyman Seba'nın vefatından sonra açmıştım hesabımı, sürekli takip etsem de buraları sessizdim..İkinci bir merhaba olmuş oldu bu :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben statla ilgili gelecek sezon bir gecikme yaşanacağını sanmıyorum..Diyelim ki 3.hafta açılsın sorun olmaz bu lig açısından..Tek üzüntüm ve çekincem şu ki; en geç 1 Ağustos'a kadar bitmezse açılış olayında ciddi organizasyonlar yapmak zorlaşacak.Çünkü bir çok takım sezonu ağustos ortası açmak durumunda..Kastettiğim Barcelona, Chelsea, Juventus gibi takımlar elbette..
organize işleri halledilir olmadı 1 sonraki sene veya devre arasında yapılır...

Çevrimdışı BlackEagle1989

Bildiğim kadarıyla olacak. Bir iki tane kontraplak çakılmış. belki soğuktan korunmak içindir.

ama abi demirle profil yapilmis.. bufe olma imkani var mi

Çevrimdışı ahmet türker

@ALI RIZA @Yutek71

Bu arada hoşbulduk arkadaşlar :) Yazın Süleyman Seba'nın vefatından sonra açmıştım hesabımı, sürekli takip etsem de buraları sessizdim..İkinci bir merhaba olmuş oldu bu :)
:hosgeldin   de biraz olumsuzluklarla geldin gibi . :tabe:

organize işleri halledilir olmadı 1 sonraki sene veya devre arasında yapılır...

Evet haklısın tabii ki ama bendeki Türk mantığı işte..Olmuşken tam olsun hesabı :)

:hosgeldin   de biraz olumsuzluklarla geldin gibi . :tabe:

Evet Ahmet Abi ama Olimpiyatta forum ekibiyle izlediğim ilk maçını kazandı takım ve ligdeki ilk galibiyetimiz olmuş oldu :) Belki de talih dönmüştür o anlamda