Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728847 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Tam yol üstünde karşılaşmışız demekki  :evillol: Sene kaç
Forza asıl kayıt 2006 idi sanırsam yada 2008 mi 2006 diye hatırlıyorum...

Çevrimdışı Efe

eski açıkta beton bitti üst bilezik numaralıyla birleşti şuan hafriyat kamyonları yine çakıl yığıyor eski açık tarafına
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

toplam kaç sutun vardı acaba.küfeki kaplanacak.testere +süs sütunu ??? :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi murat

toplam kaç sutun vardı acaba.küfeki kaplanacak.testere +süs sütunu ??? :alala:
82 veya 84  :D

Çevrimdışı Efe

82 veya 84  :D

86 abi 82 çatı kolonu var süs sütunları bilmiyorum açıkçası ama çok fazla :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açıkta beton bitti üst bilezik numaralıyla birleşti şuan hafriyat kamyonları yine çakıl yığıyor eski açık tarafına
Betonlandı mı?  :o_o: ne ara bitti. Bugün bitecek gibi görünmüyordu. Helal olsun valla. Yarına biter mi acaba yeni açık bilezik.

Çevrimdışı Efe

Betonlandı mı?  :o_o: ne ara bitti. Bugün bitecek gibi görünmüyordu. Helal olsun valla. Yarına biter mi acaba yeni açık bilezik.

bilezik çok beton alan biyer değil abi bi kaç saate bitiyor her seferinde yeni açık hafta içi biter hava bozuyor yine demirlemesi biterde kalıplayıp betonlamak bi kaç gün sürebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SooNBesiktaslı

İnşallah 2016'ya kalmadan biter çünkü orada bir maç izlemeyi istiyorum. Hiç İnönü'de maç izleyemedim. En azından Vodafone Arenada bir maç izliyebiliyeyim :) :(

Çevrimdışı quentine83

sadece yeni açık arkayı şöyle bi sayayım dedim toplam 50 -60 civarı orda var.yani küfeki işi baya sürecek.mayıs haziranı falan bulur işçi sayısı artmazsa.çok ta önemli değil ama bazı şeylerin de tamamen  bitmesi lazım artık.çok fazla kalem iş var...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cagdas44

İnşallah 2016'ya kalmadan biter çünkü orada bir maç izlemeyi istiyorum. Hiç İnönü'de maç izleyemedim. En azından Vodafone Arenada bir maç izliyebiliyeyim :) :(

Kalmaz kalmaz, sıkıntılı bir durum olmazsa Ağustos- Eylül gibi yuvaya döneriz

ysariusta

• Ziyaretçi

sadece yeni açık arkayı şöyle bi sayayım dedim toplam 50 -60 civarı orda var.yani küfeki işi baya sürecek.mayıs haziranı falan bulur işçi sayısı artmazsa.çok ta önemli değil ama bazı şeylerin de tamamen  bitmesi lazım artık.çok fazla kalem iş var...
@quentine83 asıl önemli olan maç yapacak duruma getirmek. Birinci öncelik o. İkincisi, Vodafone muhtemelen konserler için bekliyor. Açılır açılmaz başlayacaktır. Bahar geçti, ancak yaz ve sonbaharda kullanmak isteyeceklerdir. 3. sü localar "açıldıktan sonra 3 yıllık" Yani onlarda bitirilip süre başlasın. Benim aklımdaki sıralama bu. Tabi tüm restauratları, moda alanları, müzesi, kartal yuvası bitsin bizde gidelim gezelim.

Çevrimdışı Efe

@quentine83 asıl önemli olan maç yapacak duruma getirmek. Birinci öncelik o. İkincisi, Vodafone muhtemelen konserler için bekliyor. Açılır açılmaz başlayacaktır. Bahar geçti, ancak yaz ve sonbaharda kullanmak isteyeceklerdir. 3. sü localar "açıldıktan sonra 3 yıllık" Yani onlarda bitirilip süre başlasın. Benim aklımdaki sıralama bu. Tabi tüm restauratları, moda alanları, müzesi, kartal yuvası bitsin bizde gidelim gezelim.

localar koltuklar saha ve çatı bunlar bitsin gerisi her türlü yapılır maç oynanacak halden kastımız bunların bitmesi   :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ne olursa olsun bir an önce bitsin,bu günü yaşadıktan sonra insan daha iyi anlıyor ,bu arada nereden maç seyredeceğini çok iyi biliyormuşsun @Yunus kardeşim,maç seyir ederken, bizim forumun ön tarafında asla olmamak lazım ,yoksa ambulansla maçtan çıkabiliriz. :kop:  :kop:

Çevrimdışı BlackEagle1989

arkadaslar unutdugumuz bir faktor daha var.. Haziranda ramazan basliyor ve arkasindan bayram tatilini olucak gine 1 , 1.5 ay aksama olucaktir.. bizim icin en onemli donem mart ile haziran arasi yapilicak isler.. cati en az 70% bitmesi lazim ayrica ince isler sona gelmesi lazim ramazana kadar..

Çevrimdışı quentine83

arkadaslar unutdugumuz bir faktor daha var.. Haziranda ramazan basliyor ve arkasindan bayram tatilini olucak gine 1 , 1.5 ay aksama olucaktir.. bizim icin en onemli donem mart ile haziran arasi yapilicak isler.. cati en az 70% bitmesi lazim ayrica ince isler sona gelmesi lazim ramazana kadar..
bak işte bunu tamamen unutmuştum ben.geçtiğimiz ramazan baya bi zaman kaybetmiştik.bizi eylül e sarkıtabilir ramazan.gerçi işler kaba gibi olmayacak ama yinede yavaşlatır...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cagdas44

Ramazan bu kez önceki kadar etkilemez, kaba da gece çalışma sıkıntısı vardı ama bu sefer sadece ince işler kalacak ve hep kapalı mekan olacak neredeyse o yüzden geçe çok rahat çalışılabilir saha da koltuk ve çim ekibi de ciddi bedeni çalışma yapmayacağından sorun olmaz

Çevrimdışı TØLGA

Ramazan bu kez önceki kadar etkilemez, kaba da gece çalışma sıkıntısı vardı ama bu sefer sadece ince işler kalacak ve hep kapalı mekan olacak neredeyse o yüzden geçe çok rahat çalışılabilir saha da koltuk ve çim ekibi de ciddi bedeni çalışma yapmayacağından sorun olmaz
çim ekibide büyük ihtimal yabancı olur zaten ramazan ayı'nın bir önemi yok çimde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

birde merak ettiğim bir konu var.bir günde kaç koltuk takılabiliyor.sanırım bir arkadaş günde 1000 tane falan demişti ama ortlama nedir acaba...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cagdas44

birde merak ettiğim bir konu var.bir günde kaç koltuk takılabiliyor.sanırım bir arkadaş günde 1000 tane falan demişti ama ortlama nedir acaba...

Bursa'daki firmanın günlük kapasitesi 1100 kadarmış  ama bize takacak ekip kaç kişi olur o önemli birde, onlarınki desenli bir çalışma olduğundan yavaş gidiyor bizde o kadar dalgalı bir işe girmezler

Çevrimdışı TØLGA

abi koltuk işi her türlü yetişir ya yeterki düzgün taksınlar en önemli konulardan biri
kalbim kaldırmaz konya'da bursa'da yaşananları  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

hayirlisi hep beraber gorucez..

Çevrimdışı hsyn

Arkadaslar, $u merdiven gözünüze çarpmadimi ?

O merdiven elektrik kablolarının bağlanacağı tava arkadaşım  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çim ekibide büyük ihtimal yabancı olur zaten ramazan ayı'nın bir önemi yok çimde
Desso garanti sayılır :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."