Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728767 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Hele de hala daha toki arena kara beton duruyorken  :kop:
tt arena bence Turkiye'nin suan 4. en guzel stadi... Basin tribunune gitmek icin kedi merdivenlerinden yapmislar.. O sekilde gidiyorsun tribune... En lux sayilabilecek yerlerden birisi abi hesap et...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Fatih

bu arada yeni açıkta son köprü betonlanmış demiştim sabah  :evillol: hatta soldaki köprüyle bile birleşmiş :claps:
Ya bu resmi gorunce aklima geldi, bu koprulerin oldugu duvarlara herhangi bir motif, resim islenecek mi @Efe bi bilgin var mi? En azindan karayollarina yapilan duvar bahce tarzindan birsey yapilsa fena olmaz...

Çevrimdışı Efe

Ya bu resmi gorunce aklima geldi, bu koprulerin oldugu duvarlara herhangi bir motif, resim islenecek mi @Efe bi bilgin var mi? En azindan karayollarina yapilan duvar bahce tarzindan birsey yapilsa fena olmaz...

yapılacaktır numaralı arkasınada yapılmalı ordaki duvarda yükseldi heralde bişeyler düşünmüşlerdir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

köprüler de bitiyor diyebiliriz yakında otopark cevre düzenlenmesi başlanır süper

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ABİLER! ABİLER! KESİN BİLGİ YAYALIM :evillol:
Geçenlerde sormuştum cevabı şimdi görüyorum :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Edit: Yeni farkettim soru sormamışım :kop:
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 22:41:01 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

ABİLER! ABİLER! KESİN BİLGİ YAYALIM :evillol:
Geçenlerde sormuştum cevabı şimdi görüyorum :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Bugun guzel guzel haberler geliyor

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı yigitcan1903

Fotoğraf çeken herkesin eline emeğine sağlık

Çevrimdışı ALI RIZA

Desso nedir boru mu ne iş ? o kadar çok iş varki he oldugunu unutyoruz :) desso konusulmustu vodafone2 sayfa da mıydı acaba  :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

Desso nedir boru mu ne iş ? o kadar çok iş varki he oldugunu unutyoruz :) desso konusulmustu vodafone2 sayfa da mıydı acaba  :alala:
Boru mu  :evillol:

Çevrimdışı Efe

köprüler de bitiyor diyebiliriz yakında otopark cevre düzenlenmesi başlanır süper

köprüler bitti @ALI RIZA  :D otopark bitiyo diyebiliriz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Hibrit cimdi galiba  :D :D :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boru mu :D
Hibrit Çim meselesi abi  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Desso yıllardır merak edilen empisaynı yapacak firma

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, $u merdiven gözünüze çarpmadimi ?

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaslar, $u merdiven gözünüze çarpmadimi ?

tesisat için felandır sanıyorum insan geçecek kadar geniş bir kaplama olmaz bence

Çevrimdışı ALI RIZA

Desso yıllardır merak edilen empisaynı yapacak firma
yigitcan sen gelirken biz o empisyanı geçiyorduk...

Çevrimdışı yigitcan1903

yigitcan sen gelirken biz o empisyanı geçiyorduk...
Tam yol üstünde karşılaşmışız demekki  :evillol: Sene kaç

Çevrimdışı yigitcan1903