Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5728390 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

sabahtan beri baya iyi calisma var ozellikle ust bilezikte neredeyse bitti hafta ici tam olarak bitecek beton dahil
bugunki kesiflerim guzeldi sabah :) iyi calisma oluyodu fotolrda gorunur :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı umit

Şu vinçler sökülsede prekast işine %100 ağırlık versek.

Önceden canımızı sıkan lansmandaki o büyük çıkış fotoğraflarının ne kadar abartılı olduğu bir kez daha anlamış oldum....

Çevrimdışı Deniz

Önceden canımızı sıkan lansmandaki o büyük çıkış fotoğraflarının ne kadar abartılı olduğu bir kez daha anlamış oldum....
Aynen hocam.Orası taraftarla dolduğunda hiç görünmeyecek bile (yanlardaki 2 küçük çıkışlar)..  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Sorucam sorucam unutuyorum.

Numaralının tam ortasında kameradan bakınca sarı vincin sol tarafında kalan dar bir çıkış kapısı var.

O neden öyle yapıldı ki :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

bugünden...
Fotolar için teşekkürler :) .Tablalarda dünden bu yana ciddi ilerleme var  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sorucam sorucam unutuyorum.

Numaralının tam ortasında kameradan bakınca sarı vincin sol tarafında kalan dar bir çıkış kapısı var.

O neden öyle yapıldı ki :alala:
Hangisi tolga ss atar mısın ?Kule vinç mi seyyar vinç mi ?

Çevrimdışı Tolga

Hangisi tolga ss atar mısın ?Kule vinç mi seyyar vinç mi ?
Basın odası tarafına denk geliyor yanılmıyorsam kameradan bakınca karşımıza çıkan numaralıdaki sarı vincin sol tarafında kalıyor.

Çevrimdışı Deniz

Basın odası tarafına denk geliyor yanılmıyorsam kameradan bakınca karşımıza çıkan numaralıdaki sarı vincin sol tarafında kalıyor.
Ortadaki büyük çıkış kapısı basın tribünü için oraya sadece basın girebiliyor dolayısıyla o kapıyı sadece basın kullanacak.Diğer küçük kapı da taraftar için.1 küçük de sağ tarafında yapılması gerekiyor..

Çevrimdışı Tolga

Ortadaki büyük çıkış kapısı basın tribünü için oraya sadece basın girebiliyor dolayısıyla o kapıyı sadece basın kullanacak.Diğer küçük kapı da taraftar için.1 küçük de sağ tarafında yapılması gerekiyor..
Tamam şimdi oldu işte teşekkürler :icool:

Çevrimdışı AliBJK

Arkadaşlar kara para aşk dizisinde bir sahneyi stadımızda çekicekler kartal yuvasında çekmek istediler fakat çok fazla ürün var ve reklama girdiği için olmadı ondan sonra stadda çekmeye karar verdiler hatta bir ara antrenmana gelin çekin filan dedi yönetim en son stadda karar kıldılar bir aksilik olmazsa yarın stadda dizinin bir sahnesi çekilecek bence güzel olur belki kombine satışlarına bir katkısı olur...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar kara para aşk dizisinde bir sahneyi stadımızda çekicekler kartal yuvasında çekmek istediler fakat çok fazla ürün var ve reklama girdiği için olmadı ondan sonra stadda çekmeye karar verdiler hatta bir ara antrenmana gelin çekin filan dedi yönetim en son stadda karar kıldılar bir aksilik olmazsa yarın stadda dizinin bir sahnesi çekilecek bence güzel olur belki kombine satışlarına bir katkısı olur...
Nasıl bi sahne olucak acaba :evillol:
"Gel aşkım prekastlara oturup ishal olalım"  :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

dizide epey bir çatışma var stadı kana bulamasınlar bari başkan prekastın parasını alır  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Aynen hocam.Orası taraftarla dolduğunda hiç görünmeyecek bile (yanlardaki 2 küçük çıkışlar)..  :)

sorun o,, orası bildiğim medya için yapılmıs ve kocaman bir yer kaplıyor

yeni stadlarda var bu cok sacma aslında:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

sorun o,, orası bildiğim medya için yapılmıs ve kocaman bir yer kaplıyor

yeni stadlarda var bu cok sacma aslında:)
muhtemelen uefa standartlarında öyle isteniyor..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bu arada deli gibi çalışmışlar bugün.gözle görülür ilerleme olmuş her bölgede .düşünün prekastlar dahil... :sevinc
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı keremfrat1

Vol 1 saat 17:00 18:00 da gelicek buyuk ihtimal :)

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar yarım saat içerisinde geliyor arkadaşlar şuan mobildeyim.