Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5720816 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

haydaaaa işlerin kesat olması hayra alamet bence abi :D

iyiye delalet aslında betonla yapılacak iş kalmadı şu hava düzelsin 1 hafta içinde betonlamada bitecek tribün bölümünde otopark devam eder prekasta sararız sabahları :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Deniz

valla hiç @Necmi abiye yaşlı demeyin adamın ruhu 20 lik hepimizden çok maça gidiyor  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

iyiye delalet aslında betonla yapılacak iş kalmadı şu hava düzelsin 1 hafta içinde betonlamada bitecek tribün bölümünde otopark devam eder prekasta sararız sabahları :icool:
prekastların senden çekeceği var @Efe abi yarından sonra düzeliyor havalar

Çevrimiçi Necmi

abi siemensin newtron marka televziyonları vardı rahmetli dedemler kasalarını yaparlardı o zaman sen gençmişsin bilmiyorsan kusura bakma :D @Necmi
ilk tv ler çıktığında ben halıcıoğlunda oturuyordum BEKO TV fabrikasının 500 metre yakınındaydım orda defolu kasaları atarlardı az onlardan yürütüp oynamamışızdır :D kasalar suntadan yapılıyordu tvler bir kaç saat yayın yapıyordu sessiz sinema falan vardı ve bol bol vazo resmi seyrederdik :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Konu dışı olacak ama inanın bende 2x hızlı yürüyor ben yetişemiyorum  :lol:

Çevrimdışı cagdas44

valla hiç @Necmi abiye yaşlı demeyin adamın ruhu 20 lik hepimizden çok maça gidiyor  :icool:

Sadece ruh mu @Necmi abiyi wowdaki profil fotosu ile görenler 25 den büyük demezdi

Çevrimdışı keremfrat1

afferim beşiktaşa değer dün çöp atmaya giderken benimde dondu rüzgar çok sert :icool:
deger abi :) cok sert ruzgar kesiyo resmen

Çevrimdışı SDemirsoy

ilk tv ler çıktığında ben halıcıoğlunda oturuyordum BEKO TV fabrikasının 500 metre yakınındaydım orda defolu kasaları atarlardı az onlardan yürütüp oynamamışızdır :D kasalar suntadan yapılıyordu tvler bir kaç saat yayın yapıyordu sessiz sinema falan vardı ve bol bol vazo resmi seyrederdik :evillol:
tamam işte abi o sunta kasaları yapıyorlardı bizimkiler konu dışına çıktık @ALI RIZA bey görmesin :D

Çevrimdışı ErsinA.

deger abi :) cok sert ruzgar kesiyo resmen

Sadece dışarısı değil içerilerde soğuktur eminim..

Çevrimdışı cagdas44

Necefli maşrapa  :evillol: :evillol: CNBC-E'de bir ara kullandı ilginç olmuştu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:alala:
@Necmi  Abi bide mabet abi bahsetmişti, wifi için 50 kiloluk bişeyler konulcakmış galiba çatıya. ayrıca güneş panellerini falan nasıl yapcaklar bir bilgi varmı?
@Necmi  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vay abi keşke Newtron marka olsaydı  :bandit: @Necmi abi bilir o markayı eski marka :D
Kavgada söylenmez @SDemirsoy  :money: :money:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Altuğ

Yazarlarımızdan Uyar Altuntaş'ın "AŞK MI? PARA MI?" başlıklı köşe yazısı. http://bit.ly/1DhD03i

Çevrimdışı Mehmet92

@Necmi  :bandit:

Router o cihazların adı,tüm stada internet sağlanması için çatının farklı yerlerine konucaklar

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11.02.2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

prekastların senden çekeceği var @Efe abi yarından sonra düzeliyor havalar

evt bakalım nasıl bi tempoyla gidecekler mart 15 e kadar büyük bölümünü bitirmeliler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Router o cihazların adı,tüm stada internet sağlanması için çatının farklı yerlerine konucaklar
:ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@keremfrat1 ellerin sağlık

bu son fotograflarda yer alan tuvaletler ve loca demirleri hangi trübüne ait ?

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 ellerin sağlık

bu son fotograflarda yer alan tuvaletler ve loca demirleri hangi trübüne ait ?
localar a blok yani eski acik 2.kat localar sabahkiler 1.kat localar tuvaletler a blok tuvaletlerine ait @Cenk Mert İnanç
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 16:58:12 keremfrat1 ]

Çevrimdışı Efe

localar a blok yani eski acik 2.kat localar sabahkiler 1.kat localar tuvaletler a blok tuvaletlerine ait

ablokta çalışma iyi düzeyde kapalıda da zaten çoktan beri çalışıyorlar yeni açık ve numaralıya şap betonu falan attılar mı @keremfrat1  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

ablokta çalışma iyi düzeyde kapalıda da zaten çoktan beri çalışıyorlar yeni açık ve numaralıya şap betonu falan attılar mı @keremfrat1  :)

Sabah bi beton pompası yeni açık üst kata beton fışkırtıyordu. Yeni açıktaki kule vincin o taraftan.
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 17:14:47 Birisi ]

Çevrimdışı ahmet türker