Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Sarı Kızın adı cengfavermiş  :kop: o yükü ancak cengaver kaldırır :bandit:

Bazen öyle fantezi şeylerle geliyorsunuz ki arkadaşlar fikir sunacağım diye gerçekten çok komik kaçıyor. 1-2 maç için hibritten vazgeçip normal çim ekmenin mantıklı ve açıklanabilir hiç bir tarafı yok. Aynı şekilde çatısız açalım sonra çatıyı yaparız diyen bir güruh vardı aylar önce, bundan hiç farkı yok bu görüşün benim nazarımda. Her fikire saygı duyuyorum ama bazen sadece yorum yapmak için yorum yapıyormuşuz gibime geliyor.

Neden yorum yapmak icin yorum yapiyim @Serhat Akkaya ? Hic isim gucum yok, dur surda sacma bir yorum yapiyim da ortalik karissin mi diyorum? Ayrica o kadar sacmaysa niye ciddiye alip cevap yaziyorsun? Cok komik bulduysan, gul gec o zaman. Ayrica bu boyle olsun da demedim. O mesajimi tekrar okumani tavsiye ederim. Boyle bir dusunce ortaya cikarsa, ileride degistirme imkani olur mu diye teknik bir soru sordum. Kanaat falan de belirtmedim. Burada hepimiz besiktasliyiz, hepimiz besiktasin iyiligini istiyoruz. Her goruse saygim var dedikten sonra, "aman guldurmeyin kendinizi, cok komik, ne kadar sacma" demek neye sigar?

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı KUMANOVALI

@keremfrat1 ellerin dert görmesin

umarım kötü hava koşulları kısa sürer...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi murat

Yd :"vodafone arenadan loca almayi dusunuyorum."

Yikin localar beyler..
1 loca yüz milyon tl
samsunda 10 tane çıkış kapısı var bu ne olum :D ama güzel stad olmuş samsuna hayırlı olsun diyelim :)
benimde beğendiğim bir stad.

Çevrimdışı Necmi

Eksik olan 9 foto sonradan galeriye eklenmiştir @keremfrat1 emeklerine teşekkür ederiz.

Çevrimdışı serti67

resımler ıcın tesekkurler cekenın yukleyenın ellerıne saglık yenı acık otapark tarafında ıkı gundur resım gelmıyor malesefff meraktayız nası gelısmler oldu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi murat

zeminin hazırlanması en az 2,5-3 ay gibi zaman alacak bizde, zemin tesviyesi drenajı falan hariç sadece hibrit kök dikimi 4 hafta sürüyor, sonrasında serme rulo çim olmadığı için tohum ekimi yapılıyor o da en az 6 hafta beklemsi gerekiyor ve o süreç içerisinde zeminin üzeri kesinlikle kullanılmıyor. zemin yapımı çok zaman alacak! allianz arena'nın sadece yenilemesi 10 hafta sürmüş!  :s20:

birçok işte tamir etmek yeniden yapmaktan uzun sürer.bence sıfırdan yapılan çim 10 hafta sürmez drenajı vesairesi dahil. haziran ortası başlanabilirse yeni sezona hazır olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı KUMANOVALI

birçok işte tamir etmek yeniden yapmaktan uzun sürer.bence sıfırdan yapılan çim 10 hafta sürmez drenajı vesairesi dahil. haziran ortası başlanabilirse yeni sezona hazır olur diye düşünüyorum.

geç açılsın sorunsuz açılsın...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı keremfrat1

Eksik olan 9 foto sonradan galeriye eklenmiştir @keremfrat1 emeklerine teşekkür ederiz.
rica ederim  :) abicim

Çevrimdışı Anıl

Ellerine sağlık @keremfrat1 abi :claps: Ayrıca birşey eklemek istiyorum, eğer YD tekrar başkan olmak isterse olur. Bu kadar net malesef... O yüzden dua edelim ki istemesin

Çevrimdışı keremfrat1

Ellerine sağlık @keremfrat1 abi :claps: Ayrıca birşey eklemek istiyorum, eğer YD tekrar başkan olmak isterse olur. Bu kadar net malesef... O yüzden dua edelim ki istemesin
rica ederim :)

Çevrimdışı keremfrat1

Kongre secimi calismalair cok farklidir, agirliklair olan gruplar vardir. Yönetime adam sokmak isterler karsiliginda destek verirler. Uye alimlarin da cok titiz bir calisma yapildigini kimin adamimkimin adami degil diye incelemeler yapildigi referanslarin kontrol edildigini biliyorum. Kongredeki uyelerin hepsinin Besiktasli oldugunu mu saniyorsunuz? Mesela bir uyemizin butun koylusunu klube uye yaptigi soylenir
@keremfrat1 fotograflar harika tesekkurler
rica ederim abim :)

Çevrimdışı ozan062

çelik olacak denmedi :)
sadece gündemde dedi mabet

baya uzun sure konustuk tartıstık birden fazla mabet bunu deyince insan dusunmeden edemiyor anlasıldı :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

8milyon avro ödeme yapılmış çatı için :) tasarımı bitmeyen çatı için ödenirmi bu kadar para sizce

neden tamamı değil?

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ozan062

tamam olmayan ne :alala:

para konusunu diyorum abi bizimkiler paranın yarısına yakının odemiş fakat biz 3 ay sonra catı kalkacak diyoruz biliyorsun bircokkez firmalar işe baslmadan once parasını pesin alırlar bu durumda biz bunun parsını vericez o üretime geçicek derken baya zaman kaybı oalcak bende diyorumki acaba tasarımı tam anlamıyla bitmedimi?:))

Çevrimdışı Necmi

para konusunu diyorum abi bizimkiler paranın yarısına yakının odemiş fakat biz 3 ay sonra catı kalkacak diyoruz biliyorsun bircokkez firmalar işe baslmadan once parasını pesin alırlar bu durumda biz bunun parsını vericez o üretime geçicek derken baya zaman kaybı oalcak bende diyorumki acaba tasarımı tam anlamıyla bitmedimi?:))
yurt dışındaki şirketlerin çalışma şekli farklıdır kimseye para peşin verilmez işin bir takvimi vardır ona uygunda ödeme takvimi konur buna karşılık banka teminatı vs gösterirsin yapılan işe göre ödemeler yapılır çatı kalkacakta parayı götüren mekanik kısım değilki bakkaldan peynir almıyorsun parayı ver peyniri al bir imalat süresi var işin peşin para verilirmi 0 8M da tek kalemde verilmemiştir

Çevrimdışı Efe

Kötü hava şartlarından dolayı dışarı da çalışma durduğun da içeride devam ediyor mu?  :alala:
fotolara gore suruyor zaten durmamasi lazim ic kisim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 19:20:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Abiler kendinize gelin.
y.karadeniz den sonra yd ninde tuzağına düşüyosunuz! Bu herifler herşey iyi giderken karalama kampanyası yapıyolar fikret ormana karşı.
Takım lider, stat bitiyor, bütün kötülüklere rağmen bu kadar iyi giderken bu kendini bilmez kan emiciler laf atıyolar bari siz inanmayın.
 :s20:

Yalçın beyfendi ve Demirören hayallerinin ulaşamayacağı yere Fikret Orman stadı yıkıp hafriiyatını kaldırıp heybetlice dikmiş stadı gelmişiz şurda son düzlüğe car car konuşurlar madem bu kadar Beşiktaş aşıklarıydı 3 sene önc ekimse aday olmamışken aday olsalardı şimdi borçlar ödeniyor tıkıt tıkır kadın basketbol takımına bile sponsor bulunmuş pastadan pay almak istiyorlar .Şu stadı bu hale getirmeyi bırakın siyasilere verip gider zeytinburnunda oynatırdı Beşiktaşımızı..

Çevrimdışı keremfrat1

Icerleri merak edenlere iceride calisma vardi hızlı bir sekilde hemde tuvaletler havalandirmalar duvarlar hepsinvalisiyodu :)

Çevrimdışı ahmet türker

baya uzun sure konustuk tartıstık birden fazla mabet bunu deyince insan dusunmeden edemiyor anlasıldı :ok:
aslında çelik kolon kullanıldı da sen orayı kaçırmişsın . :D

ysariusta

• Ziyaretçi

@Serhat Akkaya arkadaşım ben hiç yorum yapmak için yazmadım. Ben hala şampiyonluk maçının orada oynanması ve tur atılması hayalindeyim.
Onunda şöyle bir nedeni var. Bir spor kulübü ne kadar çok "güzel" şeylerle anılırsa o kadar sempati toplar. Taraftarın artar. Benim çağdaşlarımın çoğu gençliğini efsane kadroyla geçirdi. O nedenle Beşiktaşlı. Ben "Şekerbegoviç'in" adı nedeniyle Beşiktaşlıyım. O hayal çok efsanevi bir hayal. Olursa bir çok Beşiktaşlı daha kazanacağız. Elbette mantıklı bir şey değil. Adı üstünde hayal. Gerçekleşmesi için çaba lazım. Oda benim elimde değil. Fikirlerimin herkesin beğenmesi gibi bir derdim yok ama onlarında bazı temelleri var. Herkesin fikirlerinin temelleri var. O nedenle her fikir dinlenmelidir. Beğenmediğin fikirlerin altında yatan nedenlere bakmanı tavsiye ederim. "Neden" çok güzel bir sorudur.

Çevrimdışı ahmet türker

Icerleri merak edenlere iceride calisma vardi hızlı bir sekilde hemde tuvaletler havalandirmalar duvarlar hepsinvalisiyodu :)
fotolar için eline emeğine sağlık @keremfrat1 kardeşim.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 19:40:21
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bu sene mübarek yağdı da yağdı biraz daha normal yağsaydı kaba inşaat bitmişti "Stad varsın geç bitsin yeterki yağış olsun "diyişinizi duyar gibiyim de bu da normal değil ,şuan  bile yüzde 95'in üzerinde doluluk oranı daha buna bahar yağışları ve kar erimeleri de eklenecek ki bu da bir yerde fazla yağış varsa diğer tarafta kuraklık var demektir çünkü dünya üzerinde bir sene de yağan su yağış miktarı hep aynıdır ..