Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716206 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Tekrar söylüyorum.
Stattaki işlerin hızlanmasında prekast belirleyici olacaktır.

prekastın hızlanmasında tribünlerin bitmesi etken prekast bitince çatının yapımı hızlanacak çatı bitincede saha ve koltuklar hepsi birbirine bağlantılı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

prekastın hızlanmasında tribünlerin bitmesi etken prekast bitince çatının yapımı hızlanacak çatı bitincede saha ve koltuklar hepsi birbirine bağlantılı :)
Aynen abi  :super:
Şuanki vaziyette prekastlara gaz verilmeli hava abi müsade ederse tabi  :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sead Begovic

aynısını bende düşünüyorum ama, bir maç içinde o maliyete girmenin ne anlamı var. Olsa harika olur o başka
o maliyete gireceklerini sanmıyorum, haziranda çatı kalkarsa sezona hybrid yetişir, ayrıca iklimden dolayı belki 2-3 hafta erken de yetişebilir avrupa örneklerine göre. asıl sorun hybrid yapım aşamasında 10 hafta boyunca zeminin üzerinde hiçbir aracın haraket edememesi! çok iyi planlanması gerekyor!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazen öyle fantezi şeylerle geliyorsunuz ki arkadaşlar fikir sunacağım diye gerçekten çok komik kaçıyor. 1-2 maç için hibritten vazgeçip normal çim ekmenin mantıklı ve açıklanabilir hiç bir tarafı yok. Aynı şekilde çatısız açalım sonra çatıyı yaparız diyen bir güruh vardı aylar önce, bundan hiç farkı yok bu görüşün benim nazarımda. Her fikire saygı duyuyorum ama bazen sadece yorum yapmak için yorum yapıyormuşuz gibime geliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

+10.70 kotu ve üzerindeki çalışmalar tüm sahada durdurulmuştur
kaynak: @bjk_mabet
iş ve işçi güvenliği...  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

:ishock: :ishock: ne yıkıcam beeee  :ishock: :ishock: o son locanın fiyatı 200 000 000$ aşşasına verenin canı çıksın.  :halay: :halay:
ömür boyu onun olsun :)

Çevrimdışı panic13

Bu stad bitsin, YD aday olacaktır. Dediydi dersiniz.

Ve bu genel kurul yapısı olduğu müddetçe yine başka seçilebilir.  imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum: Gidin kulübe üye olun. Bir defa üye olurken 1200 TL veriliyor, sonra yılda 120 lira. Üye olun ki YD gibilere tekrar koltuğu göstermeyelim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dev Yapılar belgeselinde Melbourne Rectangular stadının yapılışını izledim. Orda; avustralyalı bir firmadan hibrit çim döşettiler.
Başka bir yerde 1 senede hazırlanmış ve rulolar halinde döşeniyodu stada. 3 gün içinde 4te3 ünü bitirmişlerdi zeminin.
Sadece yan yana sıkıştırıp köklerin birbirlerine yapışmasını ve bütün sahanın tamamen bütünleşmesinden bahsediyolardı.
Keşke bizde de öyle bir imkan olsaydıda tüm zemin işlerinden sonra getirilip serilseydi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı siyah-1903

Ve bu genel kurul yapısı olduğu müddetçe yine başka seçilebilir.  imkanı olan arkadaşlara sesleniyorum: Gidin kulübe üye olun. Bir defa üye olurken 1200 TL veriliyor, sonra yılda 120 lira. Üye olun ki YD gibilere tekrar koltuğu göstermeyelim.

aylardır üyelik başvurularına cevap verilmiyor. parasını yatırdığı halde üyeliğiyle ilgili aksiyon alınmayan olumlu olumsuz dönüş yapılmayan yüzlerce kişi var.. kulüp kendisi bizim üyeliğimizi zorlaştırmaya çalışıyor.. bir şeyler dönüyor içeride ama hadi hayırlısı
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Burak Akay

Kesinlikle aynı fikirdeyim 5 ay sonra Tff secımınde gelemezse 2016 secımınde baskan olur çünkü çok kişinin aidatını yatırıyor bu sistem değişmezse başkan olur Fikret başkanda üye almıyo kulübe bu şekilde devam ederse demedi demeyin Y.d yine gelir hazıra konar zaten parayı hibe etmesının sebebıde bu seçim vaadi olarak kullanıcak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dogan

Eyw hocam. Peki sezona bir an evvel yetistirmek icin dogal cim yapilip sezon sonunda hybrid'e gecilme imkani olabilir mi? @Sead Begovic
  :nargile: Sakın aklından bile gecirme böyle biseyi nasil baslarlarsa öyle devam ederler hibrit denildiyse yapilmali sezonun ilk 1-2 maçına yetismeyiversin nolcak baska stadta oynariz sanki hic oynamadik  :)

Çevrimdışı panic13

aylardır üyelik başvurularına cevap verilmiyor. parasını yatırdığı halde üyeliğiyle ilgili aksiyon alınmayan olumlu olumsuz dönüş yapılmayan yüzlerce kişi var.. kulüp kendisi bizim üyeliğimizi zorlaştırmaya çalışıyor.. bir şeyler dönüyor içeride ama hadi hayırlısı

Aynen öyle, çok yakın bir arkadaşım dediğin gibi 1 yıldır bekliyor, seçimlerde oy hakkı hala yok. Bana özellikle başvuru yaptırtmıyor bu nedenle. Millet beşiktaşlılığı için ses çıkarmıyor ama YD tehlikesi başgösterirse yıkarlar o kulübü.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Dogan

Kesinlikle aynı fikirdeyim 5 ay sonra Tff secımınde gelemezse 2016 secımınde baskan olur çünkü çok kişinin aidatını yatırıyor bu sistem değişmezse başkan olur Fikret başkanda üye almıyo kulübe bu şekilde devam ederse demedi demeyin Y.d yine gelir hazıra konar zaten parayı hibe etmesının sebebıde bu seçim vaadi olarak kullanıcak
YD yi tekrar baskan yapicak zihniyetin ben.... hangi akla hizmet baskan secilecek kim secicek onu secen kisi bariz bjk düşmanı bu apaçık ortada degilmi valla isyan cikartiriz eylem yapariz ama o koltuga bi dahada oturtmayiz onu

Çevrimdışı atakan eraslan

Mümkün değil merak etme :) o taraftar yıkar stadı , her maç küfür yemek istemiosa tabi

Çevrimdışı ahmet türker

Necmi abi, olayın ta en başında zaten ilk kat 24+3 demiştin, sonra bi ara n'oldu anlamadım +2 ye indi, şimdi yine +3 olmuş :D İnşallah böyle kalır. İlk kat için her sıra önemli çünkü ilk kat sıra sayısı az olanlarda stad çok heybetli görünmüyor, Konya stadı öyle geldi mesela gözüme. Keşke bilen varsa söylese onlarda ilk kat toplam kaç sıra?
kapalı 17 numaralı 19 .

Çevrimdışı Altuğ

Akşam üstü çay, kahve ile gidecek fotoğraflar şuan yükleniyor...(41 Adet)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Akşam üstü çay, kahve ile gidecek fotoğraflar şuan yükleniyor...(41 Adet)
waiting for 41 pictures.. :busted_cop: :bandit: ellerinize sağlık
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 10.02.2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ALI RIZA

@keremfrat1 teşekkürşer süper geliyor aşkam akşam günde 2-3 defa doktor tavsiyesi olarak geçiyor  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Sedat_BJK

yağmur suyu tahliyesi için kurulan sistem şu anda çalışıyor mu? dalgıç pompalar faal mi? inşallah faaldir yoksa bu yağmur ducacak gibi değil.. :by2:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Türkay

Kötü hava şartlarından dolayı dışarı da çalışma durduğun da içeride devam ediyor mu?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

@keremfrat1 hocam fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...