Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716041 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı martin40

Cati kolonlari devam ediyor, bu havada o yükseklikte çalismak, Allah sabir versin isçilere.

Çevrimdışı Deniz

Yd :"vodafone arenadan loca almayi dusunuyorum."

Yikin localar beyler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı pascal_21

Tabii ki değil ama boğaza en yakın gökdelen Süzer olduğu için söyledim.Dünyada İstanbuldan başka tarihi eserlerle ve boğaz gibi milli park olması gereken bir yerle iç içe girmiş gökdelenler var mıdır? Ve son olarak iş merkezlerini topla Manhattan gibi bir yere yahu, gökdelenler İstanbulda her yere yayılmış.Kısacası İstanbulun içine ettik bunun daha hafif açıklaması yok vesselam.
Aynen öyle..Bir İzmirli olarak söylüyorum, İzmir'in gecekondu sorunuyla, İstanbul'un gökdelen sorunu kafaya oynar..Birinde denizden bakınca gecekondu görüyorsun, diğerinde gökdelen

Çevrimdışı cisse557

Yikin localar beyler..
Loca kaldı mı ki? En son 4 tane kalmıştı.

Çevrimdışı Efe

Cati kolonlari devam ediyor, bu havada o yükseklikte çalismak, Allah sabir versin isçilere.

yok şuan etmiyor edeceklerini tahmin etmiyorum hava çok sıkıntılı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Loca kaldı mı ki? En son 4 tane kalmıştı.
Aman düşündüğüyle kalsın inşaAllah.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Yikin localar beyler..
ulan deniz ne adamsın yaaaa  :kop:
Loca kalmamıştır artık ya onun haberi yoktur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

Stadimizin çim deseni inşallah emirates gibi olur.Düz oldumu pek güzel olmuyo  :iscrewy:

Çevrimdışı cisse557

Aman düşündüğüyle kalsın inşaAllah.. :bandit:
Hayatımda gördüğüm en yüzsüz insan. Onca şeye rağmen nasıl loca almayı düşünüyor aklım almıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tabii ki değil ama boğaza en yakın gökdelen Süzer olduğu için söyledim.Dünyada İstanbuldan başka tarihi eserlerle ve boğaz gibi milli park olması gereken bir yerle iç içe girmiş gökdelenler var mıdır? Ve son olarak iş merkezlerini topla Manhattan gibi bir yere yahu, gökdelenler İstanbulda her yere yayılmış.Kısacası İstanbulun içine ettik bunun daha hafif açıklaması yok vesselam.
Anlamak için yada anlatmak için sadece 60-90 yıl geriye gitmek lazım
http://besiktasarena.com/besiktas/nostalji-eski-besiktas-fotograflari/msg68738/#msg68738
Barbarostan yukarı çıkış bakın...

Çevrimdışı Necmi

bu da mı bizimkinden büyük :bandit:
en çok bursanın bizimkinden büyük olması rahatsız ediyor beni.
niye 45000 oluyor onların ki bizimkine kota konuluyor...
neden  :alala: bırakın artık bu sidik yarışını önemli olan boyu değil işlevi :D bursanın bir senede kazandığını biz bir ayda katlarız sana getirisine bakacaksın Türkiyede tartışmasız en iyi stad yapılıyor gene tatmin olmuyorsunuz birde bunu kendi imkanlarımızla yapıyoruz

zeminin hazırlanması en az 2,5-3 ay gibi zaman alacak bizde, zemin tesviyesi drenajı falan hariç sadece hibrit kök dikimi 4 hafta sürüyor, sonrasında serme rulo çim olmadığı için tohum ekimi yapılıyor o da en az 6 hafta beklemsi gerekiyor ve o süreç içerisinde zeminin üzeri kesinlikle kullanılmıyor. zemin yapımı çok zaman alacak! allianz arena'nın sadece yenilemesi 10 hafta sürmüş!  :s20:

Yapma ya. O zaman ekim-kasim'dan oncesine yetismesi zor. Bizim cimlerin tam olarak nasil olacagi belli mi? @Sead Begovic

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Yeni açık alt kat prekastları niye bitirmiyolar?

Çevrimdışı Efe

samsunda 10 tane çıkış kapısı var bu ne olum :D ama güzel stad olmuş samsuna hayırlı olsun diyelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

+10.70 kotu ve üzerindeki çalışmalar tüm sahada durdurulmuştur
kaynak: @bjk_mabet

Çevrimdışı Sead Begovic

Yapma ya. O zaman ekim-kasim'dan oncesine yetismesi zor. Bizim cimlerin tam olarak nasil olacagi belli mi? @Sead Begovic
hybrid(üst zeminde sadece %3 suni çim) olacak ve o şekilde olması uzun vadede çok iyi, 17 lig maçı, kupa maçları, şampiyonlar ligi, milli maçlar konser organizasyonları derken sağlam zemin önemli. ama hangi şirkete yaptırılacağı belli değil herhalde.
 zamandan dolayı hybrid değil de doğal çim yaparlarsa kötü olur, inşallah hybridden vazgeçmezler.    Qerratic

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayatımda gördüğüm en yüzsüz insan. Onca şeye rağmen nasıl loca almayı düşünüyor aklım almıyor.
Dağıtır orayı taraftar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tekrar söylüyorum.
Stattaki işlerin hızlanmasında prekast belirleyici olacaktır.

Çevrimdışı ahmetx

neden  :alala: bırakın artık bu sidik yarışını önemli olan boyu değil işlevi :D bursanın bir senede kazandığını biz bir ayda katlarız sana getirisine bakacaksın Türkiyede tartışmasız en iyi stad yapılıyor gene tatmin olmuyorsunuz birde bunu kendi imkanlarımızla yapıyoruz
:claps: :claps: detayları dile getirelim ama detaylara takılmadan genel resmi görelim.Türkiyenin en iyisi Beşiktaş arena.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 16:42:45 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

hybrid(üst zeminde sadece %3 suni çim) olacak ve o şekilde olması uzun vadede çok iyi, 17 lig maçı, kupa maçları, şampiyonlar ligi, milli maçlar konser organizasyonları derken sağlam zemin önemli. ama hangi şirkete yaptırılacağı belli değil herhalde.
 zamandan dolayı hybrid değil de doğal çim yaparlarsa kötü olur, inşallah hybridden vazgeçmezler.    Qerratic

Eyw hocam. Peki sezona bir an evvel yetistirmek icin dogal cim yapilip sezon sonunda hybrid'e gecilme imkani olabilir mi? @Sead Begovic

ysariusta

• Ziyaretçi

Yikin localar beyler..
:ishock: :ishock: ne yıkıcam beeee  :ishock: :ishock: o son locanın fiyatı 200 000 000$ aşşasına verenin canı çıksın.  :halay: :halay:

ysariusta

• Ziyaretçi

Eyw hocam. Peki sezona bir an evvel yetistirmek icin dogal cim yapilip sezon sonunda hybrid'e gecilme imkani olabilir mi? @Sead Begovic
aynısını bende düşünüyorum ama, bir maç içinde o maliyete girmenin ne anlamı var. Olsa harika olur o başka

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu kadar zemin sorunu yaşayan bir yönetim hibridden vazgeçmez..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Sonra zemin dayanir, bu zeminle devam edelim derler masrafa ne gerek var derler. Ben size soyluyorum gec acilsin ama stadin ana temel aksamlari ile ilgili hic bir seyden odun verilmesin