Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715632 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

tribünlerin renkleri hiç hoş olmamış. bu tarz bana hitap etmiyor demek ki :)
Sadece sana  değil çoğu kişiye hitap etmiyor.Allah tüm stadları pikselli koltuk düzeninden korusun.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 15:35:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

bizde görebilecek miyiz bu günleri :s20: Bordonun çimleri hazır... :photo:

Hibrit mi çimler?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 15:39:22 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı arda

Valla dostum buradaki en hayalperest en umutlu adam benim. Bazı stat yetkililerine bile inanıyordum hani sürekli röportaj veren var ya ona işte. Ama bu statsızlık. Bu bilinmezlik yapılacak işlerin çokluğu vb bazen ben bile inancımı yitiriyorum. Çok takılma umudunun mumu yansın daima. Bu stat yetişecek. (birde doalr aldı başını gitti ya  :s20:)

+1
Çocuklar inanın Inanın çocuklar!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı riza calli

Lig tv de sansar demirorene sordu besiktas yeni stadini yaparken maddi anlamda cok yalniz kaldi dedi maddi olarak.demirören de bizim elimizden bisey gelmiyo ama bakanlıkla gorusme olmus yardim aliyo dedi.

Çevrimdışı Fatih

Catiyi guzel yapmislar ama...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Lig tv de sansar demirorene sordu besiktas yeni stadini yaparken maddi anlamda cok yalniz kaldi dedi maddi olarak.demirören de bizim elimizden bisey gelmiyo ama bakanlıkla gorusme olmus yardim aliyo dedi.
gölge etmesin aşka ihsan istemez.... :steamed:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı martin40

tribünlerin renkleri hiç hoş olmamış. bu tarz bana hitap etmiyor demek ki :)

Renkleri Bordeaux takimi seçmedi, EURO 2016 için tarafsiz tribün olsun diye böyle yapildi.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Onun yalancılığı UEFA'dan tescilli. Hani neredeymiş alınan yardım.  :akuma:

Çevrimdışı pascal_21

Süzer İstanbulun boğazına saplanmış bir ok...

Sadece Süzer mi? O resimdeki tüm gökdelenler İstanbul'un tarihi silüetini maalesef ki mahvetmiş..İnönü'de 30-40 santim yüksekliğin muhabbetini yapan Anıtlar Kurulu zihniyetine Allah akıl fikir ve vicdan eylesin

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ben 5-10 sene önce artık yeni stat yapacaklar hep üstü kapalı yapar diye düşünüyordum çok yanılmışım kimse yapmıyor :)
Bizim çatıyı açılır kapanır yapamamamızın sebebi maliyet mi, teknolojik imkansızlık mı, şu anki çatı sistemin veriminin ve faydasının yüksek olmasından mı, gelecekte değiştirilmesi zor olduğu için mi? Merak ettim bunu. Veyahut neden kimse üstü kapanabilir stat yapmıyor? :)

Çevrimdışı ahmetx

Zemini begendim ben :)
buna ne dersin?

Greg Bolton @Groundsman_Greg  ·  26 Tem

Çevrimdışı ahmetx

Ben 5-10 sene önce artık yeni stat yapacaklar hep üstü kapalı yapar diye düşünüyordum çok yanılmışım kimse yapmıyor :)
Bizim çatıyı açılır kapanır yapamamamızın sebebi maliyet mi, teknolojik imkansızlık mı, şu anki çatı sistemin veriminin ve faydasının yüksek olmasından mı, gelecekte değiştirilmesi zor olduğu için mi? Merak ettim bunu. Veyahut neden kimse üstü kapanabilir stat yapmıyor? :)
parası olan ve iklim şartları zorlu olan ülkeler yapıyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 15:50:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
 bordo stadının kapasitesi kaç büyük gibi bizimkinden...
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 15:53:01 adebe ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

daha iyisini göreceğiz emin olun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Erdem Çözer

FIFA kurallarına göre maç sırasında kapatmak mümkün değil. Sadece maç öncesi kapatabildiğin bir çatı kapansa ne olur kapanmasa ne olur.. Onun yerine iyi bir yerden ısıtma ve direnaj yeterli bence.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sead Begovic

hibrit çim ama bizim bildiğimiz tarzda değil.

http://vimeo.com/watch
zeminin hazırlanması en az 2,5-3 ay gibi zaman alacak bizde, zemin tesviyesi drenajı falan hariç sadece hibrit kök dikimi 4 hafta sürüyor, sonrasında serme rulo çim olmadığı için tohum ekimi yapılıyor o da en az 6 hafta beklemsi gerekiyor ve o süreç içerisinde zeminin üzeri kesinlikle kullanılmıyor. zemin yapımı çok zaman alacak! allianz arena'nın sadece yenilemesi 10 hafta sürmüş!  :s20:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  o koşturan sen misin :busted_cop: :busted_cop: yağış şiddetini arttırdı galiba stadda herkese kolay gelsin
beni gormeniz imkansiz :) :)
@keremfrat1  o koşturan sen misin :busted_cop: :busted_cop: yağış şiddetini arttırdı galiba stadda herkese kolay gelsin
yok beni gormeni imksansiz kamera da :)

Çevrimdışı ahmetx

Sadece Süzer mi? O resimdeki tüm gökdelenler İstanbul'un tarihi silüetini maalesef ki mahvetmiş..İnönü'de 30-40 santim yüksekliğin muhabbetini yapan Anıtlar Kurulu zihniyetine Allah akıl fikir ve vicdan eylesin
Tabii ki değil ama boğaza en yakın gökdelen Süzer olduğu için söyledim.Dünyada İstanbuldan başka tarihi eserlerle ve boğaz gibi milli park olması gereken bir yerle iç içe girmiş gökdelenler var mıdır? Ve son olarak iş merkezlerini topla Manhattan gibi bir yere yahu, gökdelenler İstanbulda her yere yayılmış.Kısacası İstanbulun içine ettik bunun daha hafif açıklaması yok vesselam.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2015, 15:56:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
43.500
bu da mı bizimkinden büyük :bandit:
en çok bursanın bizimkinden büyük olması rahatsız ediyor beni.
niye 45000 oluyor onların ki bizimkine kota konuluyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

bu da mı bizimkinden büyük :bandit:
en çok bursanın bizimkinden büyük olması rahatsız ediyor beni.
niye 45000 oluyor onların ki bizimkine kota konuluyor...
45 değil 43 bin,bursa istese 60 binde yapardı alan müsait,kapasiteye takılmayın bu kadar....