Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712441 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Antalya stadinin loca dizyani, TS ye gore bence gayet basarili

Çevrimdışı bnymnd

Bu Trabzonspor'un locaları okul wc lerine benziyor.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı ALI RIZA

loca sistemimiz de akıllı stat göre yapmaları lazım... Diğer takımların locaları normal bişe...
Extra dokunmatik ekranlar göstergeler hareket sensörlü loş ısıklar stat a giriş yapan kişi loca ısık sistemi aktif kendiliginden acılmalı akıllı ev sistemi mantıgı ile donatılmalı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaslar ne yalan soyliyim, bizim stadin ozel olmasi birazda  belediye ve kurullarin pürüzlügünden kaynaklaniyor.Bizi, lokasyana uyan bir stad yapmaya birazda kanunlar zorladi sanki. herseyde ozgür olsak bu kadar özel bir yapi yapabilirdik, ama yapar miydik?, yada alalecele birseyler mi yapardik? bunu soylemek guc.Catal merdiven olayi, yada doner skorbord, ustu kapatilmayan bir stad..beni boyle dusunmeye zorluyor.yine de kabul etmek lazim mukemmel bir yapi yapamiyoruz.icimizde ukde kalmadi desek yalan olur.
Mali yapıyı da unutmamak lazım :) Bence bütün bu şartlar altında olabilecek en mükemmel stadı yapıyoruz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Antalya stadinin loca dizyani, TS ye gore bence gayet basarili
masada 6 sandalye var altı kol oynamaya müsait . şaka ,şaka ,hiç fena değilmiş . :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

loca sistemimiz de akıllı stat göre yapmaları lazım... Diğer takımların locaları normal bişe...
Extra dokunmatik ekranlar göstergeler hareket sensörlü loş ısıklar stat a giriş yapan kişi loca ısık sistemi aktif kendiliginden acılmalı akıllı ev sistemi mantıgı ile donatılmalı
anlaşıldı senin loca almaya niyetin var . :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

anlaşıldı senin loca almaya niyetin var . :lol:  :lol:  :lol:
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: masrafsız 30 yıllgına faizsiz veriyorlarsa alırım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaslar ne yalan soyliyim, bizim stadin ozel olmasi birazda  belediye ve kurullarin pürüzlügünden kaynaklaniyor.Bizi, lokasyana uyan bir stad yapmaya birazda kanunlar zorladi sanki. herseyde ozgür olsak bu kadar özel bir yapi yapabilirdik, ama yapar miydik?, yada alalecele birseyler mi yapardik? bunu soylemek guc.Catal merdiven olayi, yada doner skorbord, ustu kapatilmayan bir stad..beni boyle dusunmeye zorluyor.yine de kabul etmek lazim mukemmel bir yapi yapamiyoruz.icimizde ukde kalmadi desek yalan olur.
üstü kapatılmayan derken ortasını mı söylüyorsun. :alala:  :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: masrafsız 30 yıllgına faizsiz veriyorlarsa alırım  :kop: :kop: :kop:
masrafsız ,faizsiz. :kop:  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

masrafsız ,faizsiz. :kop:  :kop:
masraflisini faizlisini herkez alir onemli olan boylesini almak :kop:

Çevrimdışı Fatih

Mukemmel bir yapi yapamiyor muyuz?  :alala: Mukemmellikten anlayasiniz nedir hocam aciklar misiniz? Suan Turkiye'nin en iyi, dunyanin sayili en guzel statlarindan birisi insaa ediliyor... Hem yapi, hem teknoloji hem de gorsellik olarak..Belki sayamadigim bir cok daha cok guzel ornekler de vardir... Lutfen yapilan emege buyuk saygi gosterin..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

bir de ücretsiz derse hiç şaşırmayacağım @ZEKI hocam . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

alan almış 1-2 tane bizim istediğimiz gibi olsa çok mu  :bandit: bizler extra kartal yuvasından ürünler büfelerden yiyecek içecek alırız açıgı kapatırız  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

saka bir yane tokinin yaptiklari stad icerisnde mimarisi farkli olan ender stadlardan biri..bir digeride antalya (bana gore)

Katılıyorum abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sabriozyurt

Ee kendin yapmayinca oyle oluyor.Toki ne verirse yiyecen.de Otoban aslanlarina yazik oldu, Toki acemiligi orda, kalfaligi sivasta, Ustaligida eskisehir de gosterecek.Oyle iste ilk surumler hep sakat olur :evillol:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

mühendislikle ne alakası var ki siz mühendis misiniz ? @Tolga doğru söylüyor bende mühendis değilim Tolga da değil ama bunu anlamamak için mühendis olmaya gerek yok zaten çatı kolonlarının esneme payları var esnemese yıkılır o çatı fotoğraflardan gözüküyor..

Hakikaten pes, muhendis olmaya gerek yok diyorsunuz. Ben muhendis degilim, sadece baska arkadasin fikrinin uzerine yorum yaptim. Sizin gibi kesin konusamiyorum. Herseyi biliyorsunuz ben cok sasiriyorum. Ben muhendis olmasamda insaatta calistim.

Bahsettigim tarz kolon kaplama isini bizzat kendim yaptim. Kolonlar boyle cati kolonu degildi tabi. Ancak yaptigimiz kolonlar her zaman zeminden baglantisiz monte edilirdi. Cok biliyorsunuz ama kaplamanin sadece kolona sabitlenebilecegini dusunemiyorsunuz. Kolon catiyla esnerse kaplamada onunla beraber esner. Ama kesin olur olmaz diyemiyorum sizin gibi.

Bir yapiyi en cok detaylar guzellestirir. Bu kolonlar atlanmamasi gereken bir detay umarim ilerde boyle birsey dusunulur.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 21:35:17 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı TØLGA

Hakikaten pes, muhendis olmaya gerek yok diyorsunuz. Ben muhendis degilim, sadece baska arkadasin fikrinin uzerine yorum yaptim. Sizin gibi kesin konusamiyorum. Herseyi biliyorsunuz ben cok sasiriyorum. Ben muhendis olmasamda insaatta calistim.

Bahsettigim tarz kolon kaplama isini bizzat kendim yaptim. Kolonlar boyle cati kolonu degildi tabi. Ancak yaptigimiz kolonlar her zaman zeminden baglantisiz monte edilirdi. Cok biliyorsunuz ama kaplamanin sadece kolona sabitlenebilecegini dusunemiyorsunuz. Kolon catiyla esnerse kaplamada onunla beraber esner. Ama kesin olur olmaz diyemiyorum sizin gibi.

Bir yapiyi en cok detaylar guzellestirir. Bu kolonlar atlanmamasi gereken bir detay umarim ilerde boyle birsey dusunulur.
yav tamam yapılır kaplanır  konuyu uzatma daha fazla sen orda mühenmis misin? diyip farklı bir tavır takınmasaydın uzamazdı'da bu kadar zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çatı kolonlarından bahsediyorsunuz yanılmıyorsam çatı kolonları hareketli yapıda eğer onlara tutturulacak bi kaplama olursa kaplanabilir bende kaplanacağını düşünüyorum beyaz renkte
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

çatı kolonlarından bahsediyorsunuz yanılmıyorsam çatı kolonları hareketli yapıda eğer onlara tutturulacak bi kaplama olursa kaplanabilir bende kaplanacağını düşünüyorum beyaz renkte
efe abi mühendis misin?nerden biliyorsun?  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 21:41:20 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben kötü görünecek mi emin değilim.

Çevrimdışı TØLGA

akşam necmi abi açıkladı kolonlar ince bu şekildeyken çatı sankilim havada asılı duruyormuş gibi olucak diye bende aynı görüşteyim abi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onurturan

Aynen abi uçuyo gibi görünecek falan dendi ki olabiliritesi fazla siyah olduğu için. Uçmazsa kaplatırız beyaza  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe o kolonlara fırın boya olmazsa kalkar o boya. Başka bir yöntem var mı bilinen?

Çevrimdışı DeathSkinMask

Eski açık ve numaralıda ki vinçler ne zaman sökülecek ?  :nerd:
Tüm dünyada, bütün evrende hiçbir yaratık kendini övmez, insanın dışında.