Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Dogan

Şu şekilde hiç bir stadyum yok şu an dünyada
Hmm anladım zaten cokta önemli bisey degil ya reklam icinse yapistiririz 4 tarafa bi 104 ekran full hd led tv :) krallar gibi reklam yapariz

Çevrimdışı ErsinA.

rahat olun ekime hazır olur

Olursa ekime, olmazsa kasıma mı diyorsun yani  :evillol:

Çevrimdışı Sead Begovic

rahat olun ekime hazır olur
bir de zamin tesviyesi var ondan önce, artı sulama hatları falan onlar ne kadar sürer :alala:

Çevrimiçi Necmi

Nasıl yani anlamadım  :alala:
anlaşılmayacak bir şey yok daha dünyada yapılmamış bir iş bir çok projede var ama henüz uygulama yok ilk yaptıranada bayağı kazık olacak amerikada denenecek sanırım görelim nasıl olacağını sonra fiyatı düşerse gelecekte yapılabilinir :D @Dogan

Çevrimdışı TØLGA

bizim kapılar juventusun kapılarından dar maç sırasında çekimde görünmeyecekler üstte oldukları için çok nadir kamera açısına girerler zaten stad dolu olduğu içinde pek seçilmezler merdivenler gayet güzel görünüyor
evet abi merdivenler ne çok geniş ne çok dar mesela bursa stadyumundaki çok geniş geldi bana
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

yapma değerli kardeşim 20 yaşında delikanlısın kendini böyle sınırlama ,hayatın ne getireceği
 belli olmaz enseyi karatma  :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi kocaman dijital ekran yapıyorsun :D
geçir ordan sallıyorum sony yazını ben sadece stadyumdaki reklamları
demiyorum ayrıca , televizyona verilen vodafone , beko reklamları
gibi türkiye ilk 360 derece scorboard sony sayesinde beşiktaşın stadyumunda gibisinden
toga kardeşim böyle bir şeyin getirisi olsa, klubün kar edeceği bir ihtimal olsa neden değerlendirmesinler .demek ki böyle bir ihtimal yok .bunu ilk akıl eden de biz değiliz . :)

Çevrimiçi Necmi

Hmm anladım zaten cokta önemli bisey degil ya reklam icinse yapistiririz 4 tarafa bi 104 ekran full hd led tv :) krallar gibi reklam yapariz
700 tane yapıştırıyoruz her yere zaten tv ler geldi depoda BEKO tarafından özel sipariş yapıldı :D

Çevrimdışı TØLGA

bir de zamin tesviyesi var ondan önce, artı sulama hatları falan onlar ne kadar sürer :alala:
valla detaylı bilmiyorum ama konya stadyumunda yapılırken izledim o kadar uzun sürmüyor o işler
malzemesi ve yeterli ekip oldukça
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

Merdivenler tam kararında olmuş bence. Korktuğumuz gibi geniş değil.

Çevrimdışı Dogan

anlaşılmayacak bir şey yok daha dünyada yapılmamış bir iş bir çok projede var ama henüz uygulama yok ilk yaptıranada bayağı kazık olacak amerikada denenecek sanırım görelim nasıl olacağını sonra fiyatı düşerse gelecekte yapılabilinir :D @Dogan
:busted_cop:

Çevrimdışı ahmet türker

heeee  şimdi anlaşıldı batsın bu dünya diyorsun . :lol:  :lol: bu filmi bir kaç defa syrettim çok iyi bir film.

Çevrimdışı TØLGA

toga kardeşim böyle bir şeyin getirisi olsa, klubün kar edeceği bir ihtimal olsa neden değerlendirmesinler .demek ki böyle bir ihtimal yok .bunu ilk akıl eden de biz değiliz . :)
beyin jimnastiği yapıyoruz  işte abi kötümü  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

merdivenleri sarıya boyamazlar umarım  :iscrewy:

Çevrimdışı Dogan

700 tane yapıştırıyoruz her yere zaten tv ler geldi depoda BEKO tarafından özel sipariş yapıldı :D
Bak bu iii haberdi abi  :mj:

Çevrimdışı Dogan

heeee  şimdi anlaşıldı batsın bu dünya diyorsun . :lol:  :lol: bu filmi bir kaç defa syrettim çok iyi bir film.
Evet gercekten ii bi film.Benim suan tek ümidim su stad ve beşiktaş abi.besiktasla yatarım besiktasla kalkarim.karşılık beklemeden sevdik.şu 2 yılı üst üste samp. olarak gecirelim en mutlu insan ben olcam valla

Çevrimdışı Sead Begovic

valla detaylı bilmiyorum ama konya stadyumunda yapılırken izledim o kadar uzun sürmüyor o işler
malzemesi ve yeterli ekip oldukça
konya stadına doğal çim yapıldı, bizim zemin deniz seviyesi altında ondan kaynaklı ayrıca zorluğu var, allianz arena da signal iduna park da 10 haftadan fazla sürmüş yenilenmesi, bizimki tamamen yeni yapılacak ve inşaattan kalma harç vs. kaplı zemin. inşallah mayıs sonu gibi başlarlar da yeni sezona yetişir.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Sead Begovic

isaretledigim yeri düzeltirler insallah.
aralara dolgu malzemesi geliyor zaten, o arada düzeltilir! ausfugen yani ;)

Çevrimdışı ahmet türker

Evet gercekten ii bi film.Benim suan tek ümidim su stad ve beşiktaş abi.besiktasla yatarım besiktasla kalkarim.karşılık beklemeden sevdik.şu 2 yılı üst üste samp. olarak gecirelim en mutlu insan ben olcam valla
matrix i de seyret ama .  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

konya stadına doğal çim yapıldı, bizim zemin deniz seviyesi altında ondan kaynaklı ayrıca zorluğu var, allianz arena da signal iduna park da 10 haftadan fazla sürmüş yenilenmesi, bizimki tamamen yeni yapılacak ve inşaattan kalma harç vs. kaplı zemin. inşallah mayıs sonu gibi başlarlar da yeni sezona yetişir.
alttaki drenaj pek farklılık göstermiyorki doğal çim veya hibrit olması ile alakası yok o işin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

matrix i de seyret ama .  :tabe:
Birincisini küçükken izlemistim güzeldi digerlerini izlemedim ama  :tabe:

Çevrimdışı Sead Begovic

alttaki drenaj pek farklılık göstermiyorki doğal çim veya hibrit olması ile alakası yok o işin
anlatmak istediğim şöyle; doğal çimde drenajdan sonra çimler hazır rulo şeklinde geliyor ve sadece serme işlemi yapılıyor, hybridde ise ilk önce fiber kök dikimi yapılıyor ve makine çok yavaş ilerlediği için dikim işlemi 4 hafta da anca tamamlanıyormuş, üzerine hazır rulo şeklinde çim serme işlemi yapılmadığı için tohum ekimi yapılıyor onun da hazır hale gelmesi minimum 6 hafta sürüyormuş.

Çevrimdışı TØLGA

anlatmak istediğim şöyle; doğal çimde drenajdan sonra çimler hazır rulo şeklinde geliyor ve sadece serme işlemi yapılıyor, hybridde ise ilk önce fiber kök dikimi yapılıyor ve makine çok yavaş ilerlediği için dikim işlemi 4 hafta da anca tamamlanıyormuş, üzerine hazır rulo şeklinde çim serme işlemi yapılmadığı için tohum ekimi yapılıyor onun da hazır hale gelmesi minimum 6 hafta sürüyormuş.
onu biliyorum zaten yaaa ben alttaki drenajın yapılması o kadar uzun zaman almıyor demek istedim
iyisini istiyorsak katlanıcaz artık buna  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK