Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711375 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Bedavaya bende isterim, hatta 3-4 veririm   :)
abi neden bedava olsunki reklamını yapıyorsun sonuçta bak vodafone'a
yapmadıkları reklam kalmadı daha stadyum bitmedi birde bitsin o zaman görecez asıl reklamı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Zengin gibi düşünemiyorum hayallerim o kadar sınırlı ki ne kadar zorlasamda yapamıyorum  :iblackeye: :)
hayal etmen için kendini zorlamana gerek yok doğan kardeşim.  :lol:  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

30 milyon euro vercek sponsor bulunsun da basket arena yapılsın tolga kardeşim. :tabe:  :tabe:  :tabe:
140 vereni bulan 30 değil daha fazlasınıda  bulur abi merak etme küçük düşünmeyelim basketbolada
vodafone gibi paralara olmasada güzel bir sponsor gelecek diye tahmin ediyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

360 skorbord biraz fazla fantezi gibi geliyo bana.Cok meşakkatli bi is suanki bütçeyle imkani yok yapamayiz.Başımızı altına sokacak bi catimiz olsun yeter.

Çevrimdışı ahmet türker

abi neden bedava olsunki reklamını yapıyorsun sonuçta bak vodafone'a
yapmadıkları reklam kalmadı daha stadyum bitmedi birde bitsin o zaman görecez asıl reklamı  :biggrinking:
her yere reklam alındı nereye reklam verecekler . :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

360 skorbord biraz fazla fantezi gibi geliyo bana.Cok meşakkatli bi is suanki bütçeyle imkani yok yapamayiz.Başımızı altına sokacak bi catimiz olsun yeter.
Dünyada bile şu an reelde örneği olmayan, sadece proje aşamasında olan bir uygulamayı talep etmek bana çok saçma geliyor kusura bakmayın ama.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

hayal etmen için kendini zorlamana gerek yok doğan kardeşim.  :lol:  :lol:
Vallaha artık öyle bi düzen de yaşıyoruz ki ahmet abi zengin hep zengin fakir de hep fakir.maddi anlamda sınıf atlamak imkansiz  :bawling:

Çevrimdışı Efe

eski açık bilezikte inanılmaz çalıma oldu bügün eğer yarın işler devam ederse demirciler eski açık üst bileziği bitirmiş olacaklar sadece betonlanması kalacak yeni açıktada ilerleme var çiçekler bir çok malzemesini istiflemiş heralde sahadan çekecekler artık toparlanıyorlar yavaş yavaş az bi malzeme bırakıp eski açık rampayı bekleyebilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bunun devletin bize karşı olup olmamasıyla bir ilgisi yok orası tarihi sit alanı içersinde kalıyor koruma alanı normalde oraya çivi çakılmaz bir de o yönüyle bak olaya süzer deme sakın orası sit alanı içinde kalmıyor oradaki yasa boğazlarla ilgili bir imar yasası vardı o kapsamda sanırım @ALI RIZA konuyla ilgili bilgisi olan daha iyi aydınlatır durumu
süzerin önüne kadar mı sit alanı ? yoksa kulelerden ibaret mi tarihi doku ? nereye kadar sit alanı bilelim bari @Necmi abi süzer hizası bizim otopark nereydese

Çevrimdışı Dogan

Dünyada bile şu an reelde örneği olmayan, sadece proje aşamasında olan bir uygulamayı talep etmek bana çok saçma geliyor kusura bakmayın ama.
Nasıl yani anlamadım  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

her yere reklam alındı nereye reklam verecekler . :D
abi kocaman dijital ekran yapıyorsun :D
geçir ordan sallıyorum sony yazını ben sadece stadyumdaki reklamları
demiyorum ayrıca , televizyona verilen vodafone , beko reklamları
gibi türkiye ilk 360 derece scorboard sony sayesinde beşiktaşın stadyumunda gibisinden
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasıl yani anlamadım  :alala:
Şu an hiç bir stadyumda 360 derece skorboard yok. Bahsedilen görsellerin hepsi yapılacak veya yapımı planlanan projeler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Dogan

Şu an hiç bir stadyumda 360 derece skorboard yok. Bahsedilen görsellerin hepsi yapılacak veya yapımı planlanan projeler.
Almanyada yok mu?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sead Begovic

Hybrid çim ile doğal çim karşılaştırması(almanca). Yapımı en az 10 hafta sürüyormuş, 4 hafta fiber kök dikimi 6 hafta da doğal çim ekimi  :s20:

Çevrimdışı ahmet türker

140 vereni bulan 30 değil daha fazlasınıda  bulur abi merak etme küçük düşünmeyelim basketbolada
vodafone gibi paralara olmasada güzel bir sponsor gelecek diye tahmin ediyorum
herkes alınsın, verilsin, yapılsın diyor tamam da borçlara da bir formül lazım. 2 gün önce divan kurulu yapıldı .divan kurulu üyesi bir konuşmacı çıktı ,bir sürü havadan sudan konuştuktan sonra agızından baklayı çıkardı .adam diyor ki vodafon arenada biletler pahalı oldu biz divan kurulu üyelerine ucuz bilet imkanı olması lazım ,olacak mı diyor.buyur buradan yak . ben bazen diyorum ya bazıları almak için gelmiş diye ,bu zihniyetlerle ,nereye varılabilir ,klüp dünya kadar borçlu ,ne verebiliriz de rahatlatırız demiyor ,ucuz bilet peşinde koşuyor .

Çevrimdışı TØLGA

Hybrid çim ile doğal çim karşılaştırması(almanca). Yapımı en az 10 hafta sürüyormuş, 4 hafta fiber kök dikimi 6 hafta da doğal çim ekimi  :s20:

rahat olun ekime hazır olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

merdiven genişliği güzel ama kapının genişliği çok gibi

Çevrimdışı Dogan

360 skorbord gereklilik degil bana göre.Hangi büyük takımın stadyumun da varki.cok fazla detaya takilmamali diye düşünüyorum.Eger onemli bisey olsaydi büyük takimlar nutlaka yaptirirdi.

Çevrimdışı Efe

hava izin verirse üst bilzik ve çıkış kapıları 15 şubatta hazır olacaklar 15 şubattan 15 marta kadar artık prekastçılarla uğraşacağız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Vallaha artık öyle bi düzen de yaşıyoruz ki ahmet abi zengin hep zengin fakir de hep fakir.maddi anlamda sınıf atlamak imkansiz  :bawling:
yapma değerli kardeşim 20 yaşında delikanlısın kendini böyle sınırlama ,hayatın ne getireceği
 belli olmaz enseyi karatma  :)

Çevrimdışı Efe

bizim kapılar juventusun kapılarından dar maç sırasında çekimde görünmeyecekler üstte oldukları için çok nadir kamera açısına girerler zaten stad dolu olduğu içinde pek seçilmezler merdivenler gayet güzel görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Geçtiğimiz cumartesi üçüncü kez stadımızı canlı canlı yerinde görmek nasip oldu  :sevinc Samet kardeşimlede karşılaştık tesadüf eseri tanışmış olduk onunda foto çektiğini görünce çektiğim fotoları atmadım onun atacağını bildiğim için :)  Küfekilere fotoğraflarda bayılıyordum yakınında olunca gidip sarılmak filan istedim  :ebebe: şansa çatı kolonu takıyorlardı onu izledim aşağıdan görebildiğim kadar. Gerçekten harika bir stat yapıyoruz bittiğinde takip etmeyen bilmeyen herkes çok şaşıracak bu güzelliğe   :steamed: :steamed: :steamed:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler .birnci resimdeki kardeş süper poz vermiş  :lol:  :lol:  :lol: ,bilerek mi çektin.
hayir abi yeni fark ettim :) :)

Çevrimdışı TØLGA

gayet on numara  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK