Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

yarın yağış olmasaydı eski açık numaralı birleşimi üst yatay kirişler bitecekti .

Ahmet abi aynı şeyi yazacaktım çiçekler baya hızlı şekilde çalıştı bilezik kısmında.. En azından gündüz yağmassa yarın gun içerisinde bitirebilirler:)

Çevrimdışı BORAN

360 değil o kübik skorbord...

bizdeki ne şekilde olacak birde spider cam ile ilgili birşey varmı olacakmı olmayacakmı konusunda

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmetx  abi bizim stada yapılmak bunun gibi bir şey miydi
hiç bir zaman 360 skorboard olacak denmedi. burada kendi aramızda konuştuklarımız ile karıştırıyorsun kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Ha devlet ha devlet devlet  baba tek bizse mi karşı  :poke: :poke:
Ne yap ne et gel mi   :kuserim :kuserim
Alacaklar çok birikmiş mi ? :duman: :duman:
bunun devletin bize karşı olup olmamasıyla bir ilgisi yok orası tarihi sit alanı içersinde kalıyor koruma alanı normalde oraya çivi çakılmaz bir de o yönüyle bak olaya süzer deme sakın orası sit alanı içinde kalmıyor oradaki yasa boğazlarla ilgili bir imar yasası vardı o kapsamda sanırım @ALI RIZA konuyla ilgili bilgisi olan daha iyi aydınlatır durumu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Selam , stad da 360°skorbord mu olacak , birde almanyadaki ingilteredeki gibi çatıda stadın üstünde gezebilen spider kameralar olacakmı kornerlerde vs .

360°skorbord için
http://3d-top-event.info/show.php?full=164&x=1440&y=860&url=3d-top-event.info/sport_54_Commerzbank-Arena.html&ref=https://google.com.tr/

Spider cam için

Kübik olmayacak ama örümcek kameralar yayıncı kuruluşa bağlı zannedersem
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi aynı şeyi yazacaktım çiçekler baya hızlı şekilde çalıştı bilezik kısmında.. En azından gündüz yağmassa yarın gun içerisinde bitirebilirler:)
:ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

bizdeki ne şekilde olacak birde spider cam ile ilgili birşey varmı olacakmı olmayacakmı konusunda
bizde stadın iki köşesinde olacak skorbord,örümcek kamera yayıncı kuruluşla ilgili....

Çevrimdışı ahmet türker

paramız olsaydı .... :tabe:
ben paramız olsaydı bile böyle bir şeye 30 milyon euro verilmesine karşıyım .biz bu kadar zengin bir ülke değiliz ,ahmet kardeşim. :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

ben paramız olsaydı bile böyle bir şeye 30 milyon euro verilmesine karşıyım .biz bu kadar zengin bir ülke değiliz ,ahmet kardeşim. :)

30 m€  en kötü yapılacak basket arenanın 4/1 parası...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

getirisine bakmak lazım Ahmet abi...

Çevrimdışı İhsan

katılıyorum. vodafone arena ve boğazın aynı kadraj içinde olması paha biçilmez ama arena içinden boğazın görülmesinin çokta bir anlamı yok.  :friendship:

Bu düşük kapasite anlamına gelirdi.
Yeni açık daha yüksek yapılamazdı. böylece eski açık çok daha alçak olması gerekecekti.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

hiç bir zaman 360 skorboard olacak denmedi. burada kendi aramızda konuştuklarımız ile karıştırıyorsun kardeşim. :)

Olabilir abi 25 milyondan fazlaydı zaten baya tuzluydu  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

herkese iyi akşamlar,bugünkü fotolar çok mutlu etti beni.Çatıyı sabırsızlıkla bekliyorum..

Çevrimdışı ahmet türker

getirisine bakmak lazım Ahmet abi...
sıkı dur soru geliyor .... sence bunun ne gibi bir getirisi olabilir + insanların boynu kopardı skorbordu takip edecem diye. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Taraftar olarak ondan da olsun bundan da diyoruz herşeyin daha daha güzeli olsun istiyoruz ama arkadaşlar bizde real madrid barcelona değiliz yani açık olmak lazım :) Üst düzeyde gelirlerimiz yok, gayet kısıtlı imkanlar var.
Herşeye rağmen; bütün zorluklara, engellere rağmen imkanlar dahilinde en mükemmeli yapılıyo zaten :)
Bu imkanlarda bu stad mükemmeldir bence :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersan

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Dogan

2. kattaki locadakilerin yada 1903 tribünündekilerin rahatsız olacağını düşünmüyorum ama ilk kattakiler olabilir. Zengin gibi düşün sen olsan olmaz mısın? :D
Zengin gibi düşünemiyorum hayallerim o kadar sınırlı ki ne kadar zorlasamda yapamıyorum  :iblackeye: :)

Çevrimdışı TØLGA

bunun için reklamını yapıcak teknolojik bir sponsor firma bulunsaydı karşı değildim bende  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bunun için reklamını yapıcak teknolojik bir sponsor firma bulunsaydı karşı değildim bende  :biggrinking:
:tabe: :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeni mi eski mi fotoğraflar bakmadım az önce paylaştılar http://haber1903.com/g-97-1-vodafone-arenanin-son-hali.html
3 Gün önce AA çektiği fotolar bunlar , Malum site yeni diye şimdi mi veriyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

30 m€  en kötü yapılacak basket arenanın 4/1 parası...
şimdi bir şey söyleyecem de ... hadi söyliyim, ayranı yok içmeye demezler mi adama . bu kadar borç varken . :kop:  :kop:

Çevrimdışı sozkul

Bedavaya bende isterim, hatta 3-4 veririm   :)

Çevrimdışı ahmet türker

30 milyon euro vercek sponsor bulunsun da basket arena yapılsın tolga kardeşim. :tabe:  :tabe:  :tabe: