Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5710742 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cati kolonlari 25 i gectu zannedersem
Kaldı 60 filan :) İz inşaatın sahibine dolaylı da olsa bir şekilde ulaştım ama çatı için bişi koparabilecek miyim çalışıyorum :) şans dileyin  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

okuyup okuyup güldüm.  :lol:
bu çatıcılardan birini bulup silah zoruyla da olsa foruma üye etmek lazım. @Necmi abi  :steamed:
siz hedefi belirleyin ben @SDemirsoy u yollarım 6 ay sonra üye yapmayı başarır :kop: :kop: @Sedat_BJK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kaldı 60 filan :) İz inşaatın sahibine dolaylı da olsa bir şekilde ulaştım ama çatı için bişi koparabilecek miyim çalışıyorum :) şans dileyin  :D
Şansın açık, sızıntıların daim olsun. sana zahmet ulaşırsan birde soruversene foruma üye olmak istemez miymiş.. :hosgeldin derdik:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı asi_kartal

Yeni açık 3. kattan boğaz manzarasını görmeyenler nede çok konuşuyor paha biçilmez bi görüntüsü vardı. Şimdi maç esnasında tabi ki izlenmiyor ama onun tadını bilmeyenlere söylim.. Maç günü özellikle yaz aylarında 3 4 gibi güneşin batışına yakın çık bakalım yeni açık en üstte manzaranın kralı mı dersin romantik ortam mı dersin ne ararsan var :D Yeni açık 3. kat bir çok evlenme teklifine şahit oldugum yerdir..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

siz hedefi belirleyin ben @SDemirsoy u yollarım 6 ay sonra üye yapmayı başarır :kop: :kop: @Sedat_BJK
Stat biter o zamana kadar abi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

abi sen yolla da belki spor salonunun çatısını aynı şirket yaparsa işe yarar ozaman... :kop:

Çevrimdışı ErsinA.

Günde 8-10 tane çatı kolonu takabiliyorlar. o yüzden çok vakit alan bir iş değil bu.  Kalan 60 çatı kolonunu isteseler 1 haftada bile bitirebilirler.

Çatının orta halkayı taşıyacak çelik iskelelerin, ölçülüp biçilerek yerleştirilmesi daha uzun zaman alacak.

Çevrimiçi Necmi

Eski statta boğazı izlerdir yeni statta izleyemiyorsun... Bunu en baştan beri diyorum... Stat boğaz görselliği görüntüsü kayboldu... Yeni açık daha fazla basamaklı yapacaktın... Çatıyı daha yüksek tutacaktın... İnşaat mühendisi başkan hatası mimarı beyin keyfi durumu... resimde görünüyor eski açıkta bogazı göremiyoruz...
nasıl yapacaktın bunu  :alala: devlet sana yükseklik kotosu koymuş çatı yüksekliğinde tribün yüksekliğinde belli maksimumda kullanıyorsun ha tabiki eski açık üstü hiç yapmayalım dersen o zaman olur stadı 38000 le açardık içerde boğaz seyrederdik :bandit: @ALI RIZA
sen onu bunu bırakta liverpool maçına naparsan yap gel alacakların birikiyor :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

bu nedir? sağda sol da gezeleyip duruyor... :alala:
geç oldu biraz ama sankilim onu prekastların üzerine merdiven dizerlerken kullanıyorlar
en alta koyup onun hizasında gidiyolar gibi tahmin yani  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

umarım öyledir,ama benim şahsi görüşüm tribün kabasının firmalar tarafından tesliminden itibarendir..
  :alala: :alala: :alala:kardes senin dile getirdiğin metod üzerinden fikir yurutursek eyer bu sartlatlarda şuanda monte edilmiş ve edilmeye devam eden çatı kolanlarinin stadta olmaması lazım çünkü senin metodları kaba hala bitmedi bitmedigi içinde çatı malzemesi stadta olamaz :money: :money: :money:

Çevrimdışı ahmetx

bundan 50 sene sonra stad yenilenirken şablon belli  :naughty: :naughty:

şablon bu olur hocam, koltuk yerine loca almak durumunda kalırız.Koltuklu tribün en altta değil en üstte olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

:alala: :alala: :alala:kardes senin dile getirdiğin metod üzerinden fikir yurutursek eyer bu sartlatlarda şuanda monte edilmiş ve edilmeye devam eden çatı kolanlarinin stadta olmaması lazım çünkü senin metodları kaba hala bitmedi bitmedigi içinde çatı malzemesi stadta olamaz :money: :money: :money:
kaba bitmeden başlanmaz demedimki,kaba bittikten sonra 8 ay süresi olabilir dedim. :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

şablon bu olur hocam, koltuk yerine loca almak durumunda kalırız.Koltuklu tribün en altta değil en üstte olur.

Kurbanda danaya girer gibi, 10 kişi bir olup locaya gireriz artık.  :evillol:

Şuan en ucuz loca 35.000 USD dersek. adam başı 3.500 USD 

Çevrimdışı ahmetx

Kurbanda danaya girer gibi, 10 kişi bir olup locaya gireriz artık.  :evillol:

Şuan en ucuz loca 35.000 USD dersek. adam başı 3.500 USD 

Biz onu görmeyizde torunlar belki böyle bir staddan 7 ortak loca alırlar. :lol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

geç oldu biraz ama sankilim onu prekastların üzerine merdiven dizerlerken kullanıyorlar
en alta koyup onun hizasında gidiyolar gibi tahmin yani  :biggrinking:
mantıklı.. teşekkürler..  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

nasıl yapacaktın bunu  :alala: devlet sana yükseklik kotosu koymuş çatı yüksekliğinde tribün yüksekliğinde belli maksimumda kullanıyorsun ha tabiki eski açık üstü hiç yapmayalım dersen o zaman olur stadı 38000 le açardık içerde boğaz seyrederdik :bandit: @ALI RIZA
sen onu bunu bırakta liverpool maçına naparsan yap gel alacakların birikiyor :bandit:
@Necmi abi Ha devlet ha devlet devlet  baba tek bizse mi karşı  :poke: :poke:
Ne yap ne et gel mi   :kuserim :kuserim
Alacaklar çok birikmiş mi ? :duman: :duman:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunlarda bile Çatal merdiven yok  :evillol: illa bizimkimizde çatal olacak  :s20: Kim ne derse desin Çatala karşıyım

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı murat_

Eski statta boğazı izlerdir yeni statta izleyemiyorsun... Bunu en baştan beri diyorum... Stat boğaz görselliği görüntüsü kayboldu... Yeni açık daha fazla basamaklı yapacaktın... Çatıyı daha yüksek tutacaktın... İnşaat mühendisi başkan hatası mimarı beyin keyfi durumu... resimde görünüyor eski açıkta bogazı göremiyoruz...
kardeşim cahilligime verin ama çok merak ediyorum boğazın bize ne faydası var o tribüne çıkıldigi zaman maçmi izlenecek boğazmi :alala: :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

kardeşim cahilligime verin ama çok merak ediyorum boğazın bize ne faydası var o tribüne çıkıldigi zaman maçmi izlenecek boğazmi :alala: :alala:

istanbul'da boğaz izlenecek yer kalmadıysa demek :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Boyle birsey olursa da loca ucuz, tribun pahali olur  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Boyle birsey olursa da loca ucuz, tribun pahali olur  :lol:
yalnız o tribünden yarı saha anca izlenir, kale çizgisini görmek için önlere hücum, sonra locaların önünden insan yağmuru.. :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Görsellik estetik açısından stat gelenler manzara açısından sadece yapı olarak düşünürsek götürüp dag başına da yapılsa problem edilmemesi lazım nede olsa takım maç için düşünüyoruz...!

Çevrimdışı ahmetx

Cati kolonlari
çatı kolonları harika görünüyor gece maçlarında çatı havada asılı kalmış gibi görünecek...