Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

prekastçılar yeni açık üste doğru çıkıyorlar artık diğer sarı vinç çalışmıyor şaun büyük vinçle devam ediyorlar çatı kolonlarıda gittikçe fazlalaşıyor yukarıda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Iyi haber bilezikler de iyi ilerlemeler var eski acikta ve yeni acikta kaliplama ve demirleme işleri devam ediyor cati kolonlari hizli bir sekilde takiliyo prekastlarda ayni sekil :) vol 2 aksam sizlerle :)

evt kameradan net görülüyor eski açıkta baya ilerleme oldu numaralıya çok az kaldı bilezikte :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

evt kameradan net görülüyor eski açıkta baya ilerleme oldu numaralıya çok az kaldı bilezikte :)
Efe yazdıklarını okudukça eski günlerde Beşiktaşımızın TRT radyodan maç dinler gibi hiisediyorum bize resmen stadın inşatını dakika dakika bildiriyorsun gözlerine sağlık

Çevrimdışı keremfrat1

cok soguk yukarilar :) :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 15:26:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler yaklaşık 1 sat öçnce stadın ordan geçtim stad içini bilmiyorum yeni açık arkada güzel iş yapılıyordu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 15:26:52

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İhsan

bu nedir? sağda sol da gezeleyip duruyor... :alala:

O gördüğünüz şey Portmantodur. Maçtan gelen işçiler formaları oraya asıp çalışıyorlar  :D :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı keremfrat1

beyler yaklaşık 1 sat öçnce stadın ordan geçtim stad içini bilmiyorum yeni açık arkada güzel iş yapılıyordu
iceriler daha soğuk ceyran var :) bide is iceride iyi calisma var sap hazirliklari var localar profiler yapiliyo hersey guzel soguk disinda ama Beşiktaşimiza deger :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 15:36:42
iceriler daha soğuk ceyran var :) bide is iceride iyi calisma var sap hazirliklari var localar profiler yapiliyo hersey guzel soguk disinda ama Beşiktaşimiza deger :)
@keremfrat1  çatı kolonu kaç oldu kardeşim , bir de emeklerinize sağlık Allah yardımcınız olsun  :claps:

Çevrimdışı Serkan7738

sayfaları çok inceleyemedim yoğunluktan dolayı yeni inönü fotosu varmı bugün bileziklerin durumunu görsek

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  çatı kolonu kaç oldu kardeşim , bir de emeklerinize sağlık Allah yardımcınız olsun  :claps:
unuttum ben sayisinj tam bilmiyorum :)

Çevrimdışı Ersan

havalar güzelleşsin yaz saati uygulamasına geçilsin 24 saat çalışmalar başlasın 4 aylık bir süre oluyor mart sonu-ağustos sonu 120 günde ne olacaksa olacak asıl gün ve gün süper değişimler o zamanlarda yaşanacak çatı havaya kalksın ışıklandırma yapılsın koltuklar gece bile takılabilir.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açığın üst katından bile boğazı göremiyorsun yahu.. :lol:

Eski statta boğazı izlerdir yeni statta izleyemiyorsun... Bunu en baştan beri diyorum... Stat boğaz görselliği görüntüsü kayboldu... Yeni açık daha fazla basamaklı yapacaktın... Çatıyı daha yüksek tutacaktın... İnşaat mühendisi başkan hatası mimarı beyin keyfi durumu... resimde görünüyor eski açıkta bogazı göremiyoruz...

Çevrimdışı Sedat_BJK

O gördüğünüz şey Portmantodur. Maçtan gelen işçiler formaları oraya asıp çalışıyorlar  :D :ebebe:
ihtimal dahilinde.. locaların önünde çamaşır ipine gerilmiş don göynek görmediğimize şükür. Turkish Styla..  :djsmile:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 15:49:01
Eski statta boğazı izlerdir yeni statta izleyemiyorsun... Bunu en baştan beri diyorum... Stat boğaz görselliği görüntüsü kayboldu... Yeni açık daha fazla basamaklı yapacaktın... Çatıyı daha yüksek tutacaktın... İnşaat mühendisi başkan hatası mimarı beyin keyfi durumu... resimde görünüyor eski açıkta bogazı göremiyoruz...
Çatıya eğim vermek gerekirdi yeni açık tarafını bir kot daha yüksek tutmak gerekirdi , maç izlemeyemi gidecez boğazı izlemeye mi ?? Boğazın görülüp görülmemesi hiç önemli değil

Çevrimdışı panic13

Abi İnönü'de en az 70, muhtemelen 80-90 civarı maç seyretmişimdir. Bunların %80'ini de yeni açıkta seyrettim. Bir defa bile boğaz manzarası seyretmedim :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çatıya eğim vermek gerekirdi yeni açık tarafını bir kot daha yüksek tutmak gerekirdi , maç izlemeyemi gidecez boğazı izlemeye mi ?? Boğazın görülüp görülmemesi hiç önemli değil
katılıyorum. vodafone arena ve boğazın aynı kadraj içinde olması paha biçilmez ama arena içinden boğazın görülmesinin çokta bir anlamı yok.  :friendship:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

Ya inan bana devre arasinda cay almaya ve wcye gitmeye usenen insanlar sadece koltugunda oturup 2 dakikaligina karsi tarafi izliyordu..Baska hic bir cacigi yok o manzaranin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Efe yazdıklarını okudukça eski günlerde Beşiktaşımızın TRT radyodan maç dinler gibi hiisediyorum bize resmen stadın inşatını dakika dakika bildiriyorsun gözlerine sağlık
amac bu abi zaten biz bu foruma baslarken bunlari goz onune aldik takipcilere baktik binlerce kisi var her bilgi önemli insanlaryataklarina girdiklerinde prekast testere tabla dusunuyorlar o kadar ilgilenenvar onlara bilgi vermek tek amac
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 cati kolonu daha takiliyo :)
Toplam kaç tane oldu ve statta takılmayı bekleyen kaç tane var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2015, 16:02:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
şimdi sadece bilezik mi kaldı beton bekleyen?
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana