Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıkta loca olmamasını oranın konser için ayrıldığını söyleyerek açıklamak da çok mantıklı gelmiyor bana, locaların konsere ne zararı olacak ki?  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katılmıyorum. Söylediklerin çelişiyor. Hem eski açığı yeni açık gibi yapmak istiyorsun hem Vodafone konser tribünü istiyordu diyorsun. Konser tribünü bu sefer yeni açık değil eski açıkta olurdu. Ki eski açıkta restoranlar, müze, moda salonu var diye misafir tribün verilmiyor eski açığı yeni açık gibi yapma fikri imkansız olurdu. Yeni açığa loca konsaydı da çok pahalı olacağını düşünmüyorum. Boğaz manzaralı diyorsun ama oradan boğaz falan görünmez. Zengin her zaman en iyi görüş açısını ister. Yine en pahalıları kapalı ve numaralı localar olurdu.
:alala: :alala: Eski açık Şuanda da kotu gozukmuyor ama Eski açığa Loca konmasaydı daha Buyuk gozukurdu onu anlatmaya çalışıyorum :iscrewy: Şuan ust kat diğer teibunlerden kısa Loca olmasaydı yine kısa olacaktı ama üst kat şimdikinden daha yüksek gozukecekti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yeni açıkta loca olmamasını oranın konser için ayrıldığını söyleyerek açıklamak da çok mantıklı gelmiyor bana, locaların konsere ne zararı olacak ki?  :alala:
evet hatta locayi pazarlarken konserler de paket icine koyulabilir ve daha rahat daha yuksek fiyata da pazarlananilirdi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı serti67

gelicek :)
dun yattın okadar camerada yok artık burayı senlendırmek sana dustu kardesımm:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Eski Açıkta Tribünle Çatı arasındaki boşluk tan :tabe: @ahmetx abi Eski açıgın diğer teibunlerden kısa olduğunu unutıyorsun bazen :evillol: :evillol:
Yeni açığın üst katından bile boğazı göremiyorsun yahu.. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cisse557

En ateşli taraftar grubuna ayrılan tribüne loca koymak mantıklı gelmeyebilir. Oradaki localar çok rağbet görmez. Hem loca sahipleri rahatsız olur hem eski açıktaki restorandan uzak kalırlar. Böyle bakmak daha mantıklı olur sanki.

Çevrimdışı Sutlas

En ateşli taraftar grubuna ayrılan tribüne loca koymak mantıklı gelmeyebilir. Oradaki localar çok rağbet görmez. Hem loca sahipleri rahatsız olur hem eski açıktaki restorandan uzak kalırlar. Böyle bakmak daha mantıklı olur sanki.

Söylenenlere göre çarşı yine kapalı'da olacakmış.

Ayrıca localar zaten camla çevrilmiş, içeride oturuyorsun, giriş çıkışın da farklı, rahatsız olabilecek bir durum çok olası değil gibi.

Stadın yenilenme amacı maksimum para kazanmaksa, ben daha fazla loca olmasını isterdim.

Çevrimdışı cisse557

:alala: :alala: Eski açık Şuanda da kotu gozukmuyor ama Eski açığa Loca konmasaydı daha Buyuk gozukurdu onu anlatmaya çalışıyorum :iscrewy: Şuan ust kat diğer teibunlerden kısa Loca olmasaydı yine kısa olacaktı ama üst kat şimdikinden daha yüksek gozukecekti
Demek istediğini anlıyorum ama dediğin yapılamazdı diyorum. Bir çok özel alan eski açığa yapılıyor eski statta çok değerli değildi orası ama şimdiki statta çok değerli bir tribün oldu. Ateşli tribünü oraya koymazlar yani.

Ayrıca localar zaten camla çevrilmiş, içeride oturuyorsun, giriş çıkışın da farklı, rahatsız olabilecek bir durum çok olası değil gibi.

Stadın yenilenme amacı maksimum para kazanmaksa, ben daha fazla loca olmasını isterdim.
Boyle olması daha iyi oldu , Butun Stadın ortası Loca olsaydı , Standart 2 Katlı Ortası Localı bi stad olurdu , Yeni açık hem tasarım olarak hemde Görsel olarak stada çok farklılık katıyor....

Çevrimdışı CanEmre

8 ayda bitirme sözünü neden kaba inşaat bitmeden versin dedim,belki kaba çeşitli sebeplerden dolayı Mayısta bitecekti..Yoksa tabii ki daha önceden firma seçilimi ve malzeme tedariki yapılması lazım..
Abi bu hesapla prekastçılar da kabayı bitir sonra konuşalım derdi.
8 ayda bitme sözü verilmiştir ama çalışma alanlarının teslim tarihi ile ilgili kıstaslar da belirtilmiştir.
Çalışma alanının geç tesliminden dolayı oluşacak gecikmeler 8 aya eklenecektir, vs...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Fatih

Eski Açıkta Tribünle Çatı arasındaki boşluk tan :tabe: @ahmetx abi Eski açıgın diğer teibunlerden kısa olduğunu unutıyorsun bazen :evillol: :evillol:
O bosluktan sadece ay da bir kere cikan dolunayi gorursun... O da maca denk gelirse... Baska da birsey gozukmez...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı CanEmre

numaralıda fışkırtıcı için bırakılan ikinci boşluk da kapatılmaya başlanmış.
Sarı vinç suyun iyice ısındı  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

numaralıda fışkırtıcı için bırakılan ikinci boşluk da kapatılmaya başlanmış.
Sarı vinç suyun iyice ısındı  :evillol:
:halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı cisse557

2. kattaki locadakilerin yada 1903 tribünündekilerin rahatsız olacağını düşünmüyorum ama ilk kattakiler olabilir. Zengin gibi düşün sen olsan olmaz mısın? :D

Çevrimdışı Sutlas

2. kattaki locadakilerin yada 1903 tribünündekilerin rahatsız olacağını düşünmüyorum ama ilk kattakiler olabilir. Zengin gibi düşün sen olsan olmaz mısın? :D

O zaman o locaların fiyatı biraz düşük tutulurdu ama loca çok önemliydi bence, toki arena'da 200 tane loca var, adamlar locadan para kazanıyor.

Çevrimdışı keremfrat1

Vol 1 kisa oldu cunku ogle arasi bide hemen ciktik yemege aksam daha cok cekmeye calisicam :) vol 1ler hazir :)

Çevrimdışı cisse557

O zaman o locaların fiyatı biraz düşük tutulurdu ama loca çok önemliydi bence, toki arena'da 200 tane loca var, adamlar locadan para kazanıyor.
Bence de öyle ama buna da şükür. Bi ara sanırım @ahmetx abi paylaşmıştı avrupadaki statlar arasında loca sayısında üst sıralardaydık yanlış hatırlamıyorsam.

Toki Arenadaki. Loca sayısı 182 yada 187 olması lazım biraz Fazla uçtun abi :evillol: :evillol: @Sutlas

Vol 1 kisa oldu cunku ogle arasi bide hemen ciktik yemege aksam daha cok cekmeye calisicam :) vol 1ler hazir :)
Yeni açıkdan Bi kaç kare Yeter şuan , Şu prekastlar ne durumda görelim :icool: Ellerine sağlık @keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni açıkdan Bi kaç kare Yeter şuan , Şu prekastlar ne durumda görelim :icool: Ellerine sağlık @keremfrat1
oralari cektim icindeki sesi duydum :) :)

Çevrimdışı Fatih

Kazanamiyor, gsnin localari temlikli...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...