Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709353 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

kaba bitmese bile proje verilmistir ilgili sirkete. Projeye gore imalat baslamistir ki baslamis ve malzemeler bir suredir geliyor ve montajlari yapiliyor. sahsi kanaatim sozlesme agustosa gore yapilmis.
İnşaat işinden gelen birisi değilim ama benim tahminim Eylül sonu yani 1 ay sarkacak 30 Ağustosdan,tribün kabası için 4 ay önce 4 şubat tarihini vermiştim 2 haftalık bir sapma yaşadım. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kaba bitmeden imzalandı çünkü o süre içinde İZ İnşaat'ta piyasadan malzeme tedarik edip o malzemelerle üretime başladı.

Örneğin çatı direkleri ve şuan sahanın ortasında bekleyen çelik iskeleler bu süre içinde imal edildi ve hala üretimi devam eden bir sürü malzeme vardır.

8 ayda bitirme sözünü neden kaba inşaat bitmeden versin dedim,belki kaba çeşitli sebeplerden dolayı Mayısta bitecekti..Yoksa tabii ki daha önceden firma seçilimi ve malzeme tedariki yapılması lazım..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Eski açık ve yeni açıktan Yatay şekilde çekilmiş Fotolarda BiLe Kapalının ne kadar dik olduğu bariz Şekilde belli oluyor , Birde İçeri girenlere Sor :bandit: Ben Çıkış kapısına doğru ilerlerken Tutunacak yer aradım , düşeceğim diye :bandit: @ahmetx
Diklik çokda iyi değil ama konumdan dolayı mecbur kaldık 35-36 derecenin üstü güvenlik açısından sıkıntılı....

Çevrimdışı Oktay

kulübün gelir kaybı olacaksa üzülürüm tabii ki....Kulüplerin yapısı ve futbol çocukluğumdaki gibi olsaydı locada neymiş derdim sana katılırdım ama yıl olmuş 2015 ve futbola artık endüstriyel olarak bakılıyor......
mesela uçaklarda business clas var bide economi clas biri 100 se diğeri 300 gideceğin yere aynı zamanda gidiyosun ama çok para veren daha rahat ve konforlu seyehat ediyor..
loca demek konfor ve rahatlık demek bunun içinde para harcayanlara kesesine bereket diyorum :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sozkul

abi kaplanır ama arkadaşın dediği gibi kaplanmaz demek istiyoruz bence küfeki renginde ekopsi ile kaplanabilir ama bunun daha yatay birleşimleri de var
@CanEmre

Arkadaslar,her turlu malzemeye uygun kaplama mutlaka bulunur, ama bizim kolonlar kaplanamaz, butun yuk direklerde olacak, direklerin baglanti noktalari, gerdirme tellerindeki metal yorgunluk gibi seyler rutin olarak kontrol edilmek zorunda, stad yaslandikca bu islemler dahada siklasir, kaplama bu isi zorlastirir.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 12:19:46 sozkul ]

Çevrimdışı cisse557

hepinizde de loca var da locanın dezavantajına üzülüyorsunuz  :s20:
kimseyi kandırmayalım tribün bütünlüğü anlamında kimse istemezde alt üst kat arası 2 loca katının olmasını. keşke en yukarıda olma imkanı olsaydı da locacılar için dezavantaj olsaydı..
Herkesin gıpta ile baktığı San Mames de çift katlı. Tribün bütünlüğünü bozacağını pek sanmıyorum. Eğer üstteysen sadece alttaki tribünü göremeyeceksin diğer bütün tribünler görüş açında olacak.

Çevrimdışı sozkul

beyaz olacak ama stad içinden baktığın zaman ışık geçirgen olacak çatı artık çok net commerzbank arenanın çatısı :)

Efe arakadasim, commerbankdaki gibi cevre halkadaki gunes panelleri bizdede kesin olacak mi? Bilgin var mi bu konuda? Tanitimdan sonra bu konuyu birdaha acmadilar, maliyeti gorup vazgecdiler mi acaba?

Çevrimdışı ahmetx

2 kat locayı en tepeye koyabiliyorsan ve neden gelir kaybı olsun ki. kaldı ki yukarının çapı daha büyük olduğu için daha fazla loca koyma imkanın da olur.. neyse konu değil, elbette imkansızdı yapılamadı. ama ben normal bir taraftar olarak bu stad benim için de yapılıyor diye düşünüyordum.
tek dert loca gelirleri demek bence bir daha düşününce senin de altına imzanı atamayacağın bir ifade olmuş
hayır şöyle ki locaların stad içindeki konumu,stadın şehir içindeki konumu,locaların genişliği,loca hizmetleri ve kulüplerin başarısı hepsi loca fiyatlarını belirler.Ben de baştan hepsini eski açıkda toplayalım düşüncesi vardı ama şu bir gerçek ki zengin müşteri kale arkalarını ve Bursa stadındaki gibi sahadan uzak ve görüş açısı iyi olmayan yere şu an verdikleri paraları vermezdi....

Çevrimdışı ahmetx

mesela uçaklarda business clas var bide economi clas biri 100 se diğeri 300 gideceğin yere aynı zamanda gidiyosun ama çok para veren daha rahat ve konforlu seyehat ediyor..
loca demek konfor ve rahatlık demek bunun içinde para harcayanlara kesesine bereket diyorum :evillol: :evillol:
aynen John Waynen...

Çevrimdışı Sutlas

Bence yeni açıkta da loca olsa iyi olurdu, 200 loca falan olurdu herhalde öyle, 50 tane loca kaybımız var.

Çevrimdışı riza calli

Bildigim kadariyla eski aciktaki localar en ucuz olanlari orayi en azindan alt kattakini iptal etse digerlerinin fiyatına zam yapsa gene ayni parayı kazaniriz.az bulunan seyler daha degerlidir.benim param olsa eski acik alttan loca almam.

Çevrimdışı ahmetx

Herkesin gıpta ile baktığı San Mames de çift katlı. Tribün bütünlüğünü bozacağını pek sanmıyorum. Eğer üstteysen sadece alttaki tribünü göremeyeceksin diğer bütün tribünler görüş açında olacak.

evet hem tribün bütünlüğü hemde localar için şu an en kullanışlı model bu hatta aşağıdaki gibi loca katları biraz öne kaykılanırsa daha iyi olur ama bizde 2. kat daha dik olamayacağı için biz de olamazdı..

Çevrimdışı ahmetx

Bence yeni açıkta da loca olsa iyi olurdu, 200 loca falan olurdu herhalde öyle, 50 tane loca kaybımız var.
katılıyorum....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

katılıyorum....
Ben Katılmıyorum , Bence Tam tersi olmalıydı , Eski açıkda yukseklik sınırı olduğu için Eski açıkda hiç Loca olmamalıydı tamamen Locasız yapılmalıydı Eski açık ozaman daha heybetli ve büyük gozukecekti , Yeni açığa İse 2 Kat Loca yapılmalıydı Emin olun ozaman staddaki en pahalı localar yeni açıkdaki ler olurdu , Boğaz manzaralı localar :bandit: Fakat Burada Birazda Vodafone Nin etkisi oldu , Vodafone Konser Tribünü yapmak için Locasız bir tribün istiyordu , Piyango da Yeni açığa vurdu :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

8 ayda bitirme sözünü neden kaba inşaat bitmeden versin dedim,belki kaba çeşitli sebeplerden dolayı Mayısta bitecekti..Yoksa tabii ki daha önceden firma seçilimi ve malzeme tedariki yapılması lazım..

Benim düşüncem Çatı sözleşmesindeki 8 aylık süre, sözleşme tarihinden itibaren başladı ve şuan devam ediyor.

@keremfrat1  Vol 1 , Vol 2 lerini sabırsızlıkla bekliyoruz bugun :icool:

Çevrimdışı ErsinA.

Bildigim kadariyla eski aciktaki localar en ucuz olanlari orayi en azindan alt kattakini iptal etse digerlerinin fiyatına zam yapsa gene ayni parayı kazaniriz.az bulunan seyler daha degerlidir.benim param olsa eski acik alttan loca almam.

Olcay Şahan Veli Kavlak ile beraber eski açıktan loca aldık demişti. Ucuza kaşmışlar demekki  :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

İnşaat işinden gelen birisi değilim ama benim tahminim Eylül sonu yani 1 ay sarkacak 30 Ağustosdan,tribün kabası için 4 ay önce 4 şubat tarihini vermiştim 2 haftalık bir sapma yaşadım. :D
hep birlikte takip ediyoruz ve ogrendik ki insaat isinde bir suru etken gecikmeye sebebiyet verebilir. Kaba sarkti cati da ona gore sarkabilir ama sarkmasaydi mayid haziran gibi acilabilirdi, sarkti acilis agustosa kaldi... Her daim polyanna  :biggrinking:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar camera yokken bır kac resım colde vaha bulmus gıbı olurdu yagıs varmı acaba suan stat bolgesınde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Ben Katılmıyorum , Bence Tam tersi olmalıydı , Eski açıkda yukseklik sınırı olduğu için Eski açıkda hiç Loca olmamalıydı tamamen Locasız yapılmalıydı Eski açık ozaman daha heybetli ve büyük gozukecekti , Yeni açığa İse 2 Kat Loca yapılmalıydı Emin olun ozaman staddaki en pahalı localar yeni açıkdaki ler olurdu , Boğaz manzaralı localar :bandit: Fakat Burada Birazda Vodafone Nin etkisi oldu , Vodafone Konser Tribünü yapmak için Locasız bir tribün istiyordu , Piyango da Yeni açığa vurdu :money:
çatı varken hangi boğaz manzarası yahu.....

Dun Stadyum Programında İnonu klibi yayınlandı , Çok duygulandım çok özlemişim o atmosferi :bawling: Gerçekten güzel bi klip hazırlamış Ersin duzen , Kaya Çilingiroglu : Bu Beşiktaşın Birde Stadı yok , Seneye Demba ba Şov yapar Vodafone Arenada :icool:

Çevrimdışı cisse557

Katılmıyorum. Söylediklerin çelişiyor. Hem eski açığı yeni açık gibi yapmak istiyorsun hem Vodafone konser tribünü istiyordu diyorsun. Konser tribünü bu sefer yeni açık değil eski açıkta olurdu. Ki eski açıkta restoranlar, müze, moda salonu var diye misafir tribün verilmiyor eski açığı yeni açık gibi yapma fikri imkansız olurdu. Yeni açığa loca konsaydı da çok pahalı olacağını düşünmüyorum. Boğaz manzaralı diyorsun ama oradan boğaz falan görünmez. Zengin her zaman en iyi görüş açısını ister. Yine en pahalıları kapalı ve numaralı localar olurdu.

çatı varken hangi boğaz manzarası yahu.....
Eski Açıkta Tribünle Çatı arasındaki boşluk tan :tabe: @ahmetx abi Eski açıgın diğer teibunlerden kısa olduğunu unutıyorsun bazen :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onurturan

kaba bitmese bile proje verilmistir ilgili sirkete. Projeye gore imalat baslamistir ki baslamis ve malzemeler bir suredir geliyor ve montajlari yapiliyor. sahsi kanaatim sozlesme agustosa gore yapilmis.
:ok: aynen :ok: