Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5708445 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

Dün sanırım başkan 15 gune stadın %60 ı bitmiş olacak demiş.
15inci ayda %60ı bitecek yani. hadi para sıkıntıları hava koşulları 3 ay uzattı desek 12 ay.
bu hesapla ekim sonuna bitmiş oluyor stad.

Hızlanma ihtimali var mı sizce ?
Ya da stadın futbol oynamaya uygun hale gelmesi 6 ay surer geri kalan işler 2 ay sürer gibi bi mantık var mı?

Yani sonuç olarak başkan çıkıp bu açıklamayı yaptığında stadın gecikecegini mi anlıyoruz ben hiç birşey anlamadım çunku

Yalnışınız var. Başkan kaba inşaat 15 gün sonra bitiyor diyor. Kaba inşaat %60 demek diyor. Bu doğru. Ama unuttuğumuz bir konu var. İnce işçilik kaplama, çatı vs var.
Şu anda %60dan çok daha fazlası bitmiş durumdadır.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurt

Yalnışınız var. Başkan kaba inşaat 15 gün sonra bitiyor diyor. Kaba inşaat %60 demek diyor. Bu doğru. Ama unuttuğumuz bir konu var. İnce işçilik kaplama, çatı vs var.
Şu anda %60dan çok daha fazlası bitmiş durumdadır.
Ayrıca maç yapmak için 100%ünün bitmesi de gerekmiyor. Örneğin küfeki bitmese de maç oynanabilir.
Ya da kartal yuvası, moda merkezi vs.
O yüzden başkan 60% dedi diyerek gelecek sene ortasına yetişir demek doğru değil.
Allah nasip ederse sezonun ilk maçında arenadayız.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  1 sa.1 saat önce
Liderlik selfie'si

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

@Deniz siyah ve beyaz neden bizim stadımızda sıkıntı olsun anlamadım. Abicim çatı beyaz, kolonu siyah. bence sıkıntı yok.
Kolonları bende 82 biliyorum. @Abdullah ama 82 yi yapan 84 ü de yapar. Ona da sıkıntı yok.
Şu oran konusunda diğer yapılacakların her biri hangi orana tekabül eder (dedelerimizin kelimelerini kullanalım dedim) bilen var mı? Ona göre tartışalım derim. Birde şöyle bir konumuz var. Bizim acilen maç oynayabileceğimiz bir stada ihtiyacımız var. Statta ağustosta maç oynanabilecek hale gelsin gerisi 2016 da bitebilir sıkıntı etmeyelim.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz siyah ve beyaz neden bizim stadımızda sıkıntı olsun anlamadım. Abicim çatı beyaz, kolonu siyah. bence sıkıntı yok.
Kolonları bende 82 biliyorum. @Abdullah ama 82 yi yapan 84 ü de yapar. Ona da sıkıntı yok.
Şu oran konusunda diğer yapılacakların her biri hangi orana tekabül eder (dedelerimizin kelimelerini kullanalım dedim) bilen var mı? Ona göre tartışalım derim. Birde şöyle bir konumuz var. Bizim acilen maç oynayabileceğimiz bir stada ihtiyacımız var. Statta ağustosta maç oynanabilecek hale gelsin gerisi 2016 da bitebilir sıkıntı etmeyelim.
@Yunus abi kolonlar açık renk küfeki kaplı,çatı beyaz.Arasında çatı kolonlarını siyah yapmak görüntü açısından sırıtabilir..Beyaz olsa daha uyumlu olurdu bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

gerdirme işlemleri bittikten sonra kolonlara belki küfeki olmaz ama dışardan onun gibi görünen ve kolonlarla görsel bütünlüğü bozmayacak şekilde benzer dokuya sahip imitasyon bir malzemeden silindirik giydirme yapılamaz mı ki?

ysariusta

• Ziyaretçi

gerdirme işlemleri bittikten sonra kolonlara belki küfeki olmaz ama dışardan onun gibi görünen ve kolonlarla görsel bütünlüğü bozmayacak şekilde benzer dokuya sahip imitasyon bir malzemeden silindirik giydirme yapılamaz mı ki?
@Deniz arada kontrast olur işte. Metale ne giydirilir ki. O kolonlar sürekli hava olaylarına maruz kalacak. Fırın boya olmazsa kalkar o kaplamalar.

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar Gana-Fildişi Afrika Kupası finali maçı var.
O staddaki çatı kolonlarına beyaz led takmışlar yıldız gibi parlıyor çok güzel olmuş.
çatı kolonları siyah bizimkilere benziyor.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı umit

Cicekler eski acik kosede kolon demirlerini biraz uzun birakmis.

Çevrimdışı cagdas44

@Deniz arada kontrast olur işte. Metale ne giydirilir ki. O kolonlar sürekli hava olaylarına maruz kalacak. Fırın boya olmazsa kalkar o kaplamalar.

Ayrıca maçları gece maçı olarak oynadığımız ve kolonların doğrudan aydınlatılmadığı durumda gece karanlığında büyük oranda kaybolarak çatı havada yüzüyor hissi verir

Çevrimiçi Kartal Ç

Cicekler eski acik kosede kolon demirlerini biraz uzun birakmis.

hepsi farklı boyutlarda gibi. alttaki kısımları betonlandıktan sonra üstte bileziğin demirlerini örerken hallediyorlar onları. sıkıntı yok.

Çevrimdışı serti67

camera olmayınca burasıda sakın sessız terkedılmıs oluyorr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Kartal Ç

Metale ne giydirilir ki. O kolonlar sürekli hava olaylarına maruz kalacak. Fırın boya olmazsa kalkar o kaplamalar.

yok benim kastettiğim direk metale yapıştırma şeklinde değil. misal o metal kısım 40 santim çapındaysa 50-60 santim çapında silindir geçirilebilir falan. maksat o kolonların tepesinde o kısımlar antik sütunlar gibi gözüksün diye. malzeme olarak da zaten taş olmasa da olur mimarlar tasarımcılar bişey bulur nasılsa.

ysariusta

• Ziyaretçi

yok benim kastettiğim direk metale yapıştırma şeklinde değil. misal o metal kısım 40 santim çapındaysa 50-60 santim çapında silindir geçirilebilir falan. maksat o kolonların tepesinde o kısımlar antik sütunlar gibi gözüksün diye. malzeme olarak da zaten taş olmasa da olur mimarlar tasarımcılar bişey bulur nasılsa.

böyle bir şeyi nereye sabitleyeceksin?

Çevrimdışı murat

Ayrıca maçları gece maçı olarak oynadığımız ve kolonların doğrudan aydınlatılmadığı durumda gece karanlığında büyük oranda kaybolarak çatı havada yüzüyor hissi verir
güzel yaklaşım.uçan çatı :D

Çevrimdışı melih

Koltuklar ne renk olsun diyoruz ya. Bu şekilde olamaz mı? Mabedimizden bir anı olmuş olur.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koltuklar ne renk olsun diyoruz ya. Bu şekilde olamaz mı? Mabedimizden bir anı olmuş olur.
Vay be özlemişim :)
Abi bence en güzel anı, o stadın aynı yerde yapılmasıdır :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

yayın nıe gıtmıs bılen varmı dıcemm forumdada herkez gıtmıs kım cevap versın:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı BlackEagle26

Koltuklarda fazla düşünmeye gerek yok ya logo şeklinde ya da full siyah tabii bu benim
Düşüncem

Çevrimdışı karAŞK

Çevrimdışı onurturan

camera olmayınca burasıda sakın sessız terkedılmıs oluyorr
Onla alakası yok forum halkı olarak strateji uyguluyoruz. Bu başlık bitmeden çatı bitsin diye idareli kullanıyoz sayfaları. Bide Süzer olayı var tabi. Çok yazmasın kapatıyom ben  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı baro19

Hakikaten forum son 2-3 gündür çok sessiz...

Çevrimdışı TØLGA

arkadaşlar forum sadece bu sayfa değil maç sayfalarına flen bakın oralarda hareket var  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle1989

cati direkleri neden dogru durust takilmiyor birkac tanesi hep yamuk..  :alala:

Çevrimdışı Efe

cati direkleri neden dogru durust takilmiyor birkac tanesi hep yamuk..  :alala:

daha üzerilerinde bir sürü işlem yapılacak şimdilik sadece monte ediyorlar takılmıyın bunlar ufak şeyler çatı kolonları en kolayı halatlar ve orta yuvarlak asıl sıkıntı :)
Şampiyon Beşiktaş JK