Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

Şuan westham maçını izliyorum. Saha kenarindaki empisyanlar bizdekilerin yarısı yüksekliğinde. Westhamın da ilk sira tribunleri bizimki gibi çim seviyesinde. Bu empisyanlar hem onlarin görüşünü engellemiyor, hem de kibar ve görüntü kirliliği yaratmıyor. Maşalla bizdekiler o kadar parlak ve yoğun ışık veriyor ki ben tvden rahatsiz oluyorum. Sahadaki oyuncu tac çizgisine doğru bakınca nasıl rahatsız oluyordur kimbilir. Vodafone arena reklam alanlarini pazarlayan firmaya tavsiyemdir :)

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 18:42:58 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmet türker

82,5 :kop:
84 diyenler haklı gibi geliyor bana ,daha önce 84 sayısı çok konuşulup söylenmişti ,ama sen 82 diyorsan biraz düşünmek lazım .

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Videodan kolonlari bulurken abim de oyle dedi  :biggrinking:
Biri catiya çıkıp ankrajlari saydin :evillol:

Çevrimdışı cagdas44

Biri catiya çıkıp ankrajlari saydin :evillol:

Olmaz bilezik bitmedi eksik ankraj var  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

videoyu işaretleyerek saydım 82 tane var. saatçi de 82 çizdiyse öyledir  :D

Çevrimdışı Anıl

Daha önce yapılan açıklamalar hep 84 tane olacağı yönündeydi. Ama mantıken 4 tane köşeye 8 değil 4 tane konacağı için 82 tane olması gerekiyor. Çoğu şeyde olduğu gibi bunu da bittikten sonra öğrenicez heralde :D

Çevrimdışı Abdullah

Daha önce yapılan açıklamalar hep 84 tane olacağı yönündeydi. Ama mantıken 4 tane köşeye 8 değil 4 tane konacağı için 82 tane olması gerekiyor. Çoğu şeyde olduğu gibi bunu da bittikten sonra öğrenicez heralde :D
Bitince netleşir  :icool:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Allahım sana  geliyorum.Cüneyt Çakır 2. dakikada  bize yapılan faule karşı Rizeliye  sarı kart çıkarttı.

Çevrimdışı ZEKI

Catı bilezikleri icin butun catı kolonlarinin monte edilmesini beklerler mi?

Çevrimdışı CanEmre

Catı bilezikleri icin butun catı kolonlarinin monte edilmesini beklerler mi?
Beklemeleri için bir sebep yok. Tek tek takılacak neticede
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı BlackEagle26

@GkhnTRKMN7  9 sn.9 saniye önce
Çatı kolonu 21 #VodafoneArena #Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

açılmıyor gitmiş :)
Beşiktaşta maçı izledik canlı yayın kamerasıyla 5 dakkaya gelir  :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Bu hafta içi olacak duruma bağlı @Fatih annemin ameliyat durumu söz konusu net bir tarih yok şuan için ama eğer aksilik olmaz ise toplaşacaksak eşlik ederim tabii.
Buyuk gecmis olsun... Allah sifa versin kardesim @Altuğ
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı onurturan

Beşiktaşta maçı izledik canlı yayın kamerasıyla 5 dakkaya gelir  :evillol:
son 2 dakka  :money: :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Buyuk gecmis olsun... Allah sifa versin kardesim @Altuğ

Teşekkürler @Fatih gelmeye çalışacağım ama.