Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707860 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

çatı projesi 2 kere değişti  :D ihsan beyin haberi yoktur :D 84 tane desek 2 tane kolonu sabitleyecek sütun yok nereye takacaklar bekleyip görelim
proje degistiyse olabilir :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

avuçlarını yalatacağız zaten mehmet kardeşim . fotolar için ayrıca teşekkürler.
Başkan zaten 2016 da da adayım diyor , Kaybetme şansı yok, Kazanacak!! Oylede olmalı 1 Dönem daha kalmalı başkan !! Başkan Efsane olma yolunda ilerliyor Zaten Stadı yıkıp yapan başkan olarak Tarihe geçti :ok: Camia Ve Taraftarın Buyuk Baskısı ve Destegiyle Seçime giren Serdal Adalı bile Başkanın karşısında tutunamadı :iscrewy: Y.karadenizşn Hiç Şansı yok :ok: @ahmet türker abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Burak Akay

Freyssinet in fransada yaptığı çatı hemen hemen bizimkiyle aynı bilmiyorum paylaşıldımı ama örnek teşkil edebilir
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmet türker

Başkan zaten 2016 da da adayım diyor , Kaybetme şansı yok, Kazanacak!! Oylede olmalı 1 Dönem daha kalmalı başkan !! Başkan Efsane olma yolunda ilerliyor Zaten Stadı yıkıp yapan başkan olarak Tarihe geçti :ok: Camia Ve Taraftarın Buyuk Baskısı ve Destegiyle Seçime giren Serdal Adalı bile Başkanın karşısında tutunamadı :iscrewy: Y.karadenizşn Hiç Şansı yok :ok: @ahmet türker abi
aynen öyle @Yunus Emre Dökmeci kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı doganay

Bunlar bitince mi cati montaj isine baslanicak ?
82 Mi 84 Mu diye 100 tane mesaj var 2 direk farki icin ama benim mesaji tinlayan yok  :ebebe: :iscrewy:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Freyssinet in fransada yaptığı çatı hemen hemen bizimkiyle aynı bilmiyorum paylaşıldımı ama örnek teşkil edebilir

Burayı da onlar yapmış :) :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

82 Mi 84 Mu diye 100 tane mesaj var 2 direk farki icin ama benim mesaji tinlayan yok  :ebebe: :iscrewy:

Bunlar bittikten sonra bu kolonları birbirine bağlayan çelik parçalar takılacak onların üzerinede gergiyi sağlayacak aparatlar takılacak çatıda en uzun iş bu hazırlıkki bizde ufak ufak başladı halatlar serilip çemer oluştukdan sonra havaya kalkması hava engel olmazsa 10-15 gün gerisi kaplama

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Burayı da onlar yapmış :) :super:
Şu çatıyla bizimki arasındaki maliyet farkı ne kadar olur çok merak ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

boğa güreşi için galiba burası  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Bu videodan sayabilecek bir babayiğit aranıyor  :D

Çevrimdışı Deniz

84 saydım ben sol köşe biraz karanlık ama  :icool:

Çevrimdışı Doğukan E.

83 çıktı hocam ya bir eksik ya bir fazla  :D  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatı çok güzel görünüyor ayrıca gece ışıklandırmasıda yapmışlar membranın altına ama etrafındaki o direkler iğrenç duruyo be :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca şu direkler ne güzel beyaz bize niye siyah geldi çözemedim..Beyaza boyanıp gelseydi ya..

Çevrimdışı cagdas44

Kapanan kısım çok maliyet getirmezde o ortadaki ekran alır yürür gider

Çevrimdışı Deniz

Kapanan kısım çok maliyet getirmezde o ortadaki ekran alır yürür gider
Ekransız sadece ortadaki açılır kapanır kısım olsa yeterdi bence.Üstü açılır kapanır bir stadımız olurdu ne güzel  :)