Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705441 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Beyler çıktık işte artık tamam :D konumuza dönersek mükemmel bir yapı çıkıyor mükemmel
vay samet efendı halkı susturamazsınn:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

@SDemirsoy un süzere çıktığı doğru mu ?  :alala:
ole bı solentı var van golunde canavar da var dedıler ama cıkmadı buda bole bı durum sanırım gorenler varmıs suzerde )
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu eski açık tamamen yeni açık boyutunda olsa idi bu stadyumun kapasitesi ne kadar olurdu ?

Bu konuda bilgi verebilecek birisi var mı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı serti67

:kop: abi daha tepeye çıkcaz :D
baskanımızın dedıgı gıbı ıslamın sartı 5tır alıtıncısı haddını bılmektırr :)  en ıyı katta bırak bence zzorlaMA
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

demek çıktın ha!!!!!  :claps: yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :D

Çevrimdışı Deniz

ole bı solentı var van golunde canavar da var dedıler ama cıkmadı buda bole bı durum sanırım gorenler varmıs suzerde )
Yok ya o @SDemirsoy değildir yanlış görmüşlerdir.Sergen yalçın falandır bence benzetmişlerdir  :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu eski açık tamamen yeni açık boyutunda olsa idi bu stadyumun kapasitesi ne kadar olurdu ?

Ben daha önce sormuştum abi sanırım 1000-1500 civarı artıyordu kapasite..

Çevrimiçi Necmi

800 ile 1000 arası artardı

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok ya o @SDemirsoy değildir yanlış görmüşlerdir.Sergen yalçın falandır bence benzetmişlerdir  :D :D
yunus abiyi bekle anlarsın Deniz :D

Çevrimdışı TØLGA

Ben daha önce sormuştum abi sanırım 1000-1500 civarı artıyordu kapasite..
localar bunun sebebi ondan fazla artmıyor 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

Torku Arena dan Hem heybeti büyüklüğü olarak hemde kapasitesi olarak dahamı fazla ? Net rakamlar olmadığı için soruyorum vikipedide 42.400 yazıyor
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Türkay

Torku Arena dan Hem heybeti büyüklüğü olarak hemde kapasitesi olarak dahamı fazla ? Net rakamlar olmadığı için soruyorum vikipedide 42.400 yazıyor

normal de ilk kapasite 41 903 tü onların ama sonradan çoğalttılar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Altuğ

Ney , Ney , Neeeeeeyyy , @SDemirsoy Suzere mi çıktı :ebebe:
Tebrik Ederim @SDemirsoy allem ettin kalllem ettin sonunda Başardın :ok:
Bu Arada @Altuğ abi senin makina ne :alala: Abi Resimler Gerçek gibi sanki :bandit:

Çıktı gerçekten şahidiyim :) iPhone 5 kullanıyorum onunla çektim ve aşırı üşüdüm titriyordum üstüm inceydi fazla kalamadım o yüzden. Hoş sohbet için @Yunus @KUMANOVALI ve @SDemirsoy 'a teşekkür ederim

ysariusta

• Ziyaretçi

@SDemirsoy un süzere çıktığı doğru mu ?  :alala:
Doğru, tuttum kolundan girdik işte kanıtı

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Vodafone Arena İnşaatı Hızla Sürüyor | Havadan Çekim

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Türkay

Doğru, tuttum kolundan girdik işte kanıtı

abi takıma yeni transfer olmuş futbolcu gibi çıkmışsın  :lol:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 17:55:22 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 07.02.2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

Çektiğim fotoğrafları Necmi Abiye gönderdim birazdan paylaşacaktır. Gerçi Altuğ'un Samet'in ve Kumanovalı'nın fotoğraflarla aynı zamanda çekildiler. Görmediğiniz bir şey yok yani.

Çevrimdışı JoseDemba

normal de ilk kapasite 41 903 tü onların ama sonradan çoğalttılar
Vodafone Arenayı sordum
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi takıma yeni transfer olmuş futbolcu gibi çıkmışsın  :lol:
@Deniz capslesene bunuuu hadi :D. @Türkay

Çevrimdışı SDemirsoy

Çektiğim fotoğrafları Necmi Abiye gönderdim birazdan paylaşacaktır. Gerçi Altuğ'un Samet'in ve Kumanovalı'nın fotoğraflarla aynı zamanda çekildiler. Görmediğiniz bir şey yok yani.
abi sanada teşekkür ederim güzel bi anımız oldu :)