Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703524 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

15 e yakın çatı kolonu var kapalıda şuan paketli halde bekleyen :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Altuğ

[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 15:48:33 Necmi ]

Çevrimdışı Fatih

son istihbaratımıza göre @SDemirsoy un süzere sızma operasyonu başlamıştır :)
Azimli sıçan duvarı delermiş  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı src35

yoksa eski açıkta son testere kirişler mi betonlanacak   :)

Çevrimdışı Efe

yoksa eski açıkta son testere kirişler mi betonlanacak   :)
dün gece bütün testereler betonlandı enine kirişe beton atılıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Azimli sıçan duvarı delermiş  :lol: :lol: :lol:
sametin azmi kendini anca bir senede gösterdi :kop: :kop:

Çevrimdışı src35

dün gece bütün testereler betonlandı enine kirişe beton atılıyor
tamamdır yani bitiriyoruz köşeyi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Serkan7738

forumun artık benim için hiçbir anlamı kalmadı testereler bitti ben karakartal oldum @SDemirsoy  süzere çıktı böyle amaçsız kaldım napıyım gidiyim ben bari  :by2:

Çevrimdışı TØLGA

forumun artık benim için hiçbir anlamı kalmadı testereler bitti ben karakartal oldum @SDemirsoy  süzere çıktı böyle amaçsız kaldım napıyım gidiyim ben bari  :by2:
çatıyı koyalım çatıyı nereye  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 07.02.2015 (15:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Altuğ   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

çatı var :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir saate eve varırım Samet in süzere çıktığının kanıtı makinede. Ayrıca süzerde bende fotoğraf çektim biraz puslu olabilir fakat o açıdan bakıldığında çok başka görünüyor ben bugün bittiği zaman ne olacak daha net anladım sabırsızlığım daha da arttı

Çevrimdışı quentine83

@SDemirsoy  hadi gözün aydın kardeşim.memleket meselesi olmuştu.sonunda başardın.darısı çatı yapılırken...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Easthanbool

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  34 dk.34 dakika önce
Kapalı tribün üst koridor #VodafoneArena #Beşiktaş

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

bişey diyecem bu alacalı kaba bitsin biz 15 günde takarız prekastları takarız diyorda
sabah baktım yeni açık'a heralde 3 4 tane takılmıştır prekast şimdiye kadar
nasıl olacak bu işler ayrıca bu çıkış kapılarının olduğu yerler sıkıntılı oluyor galiba :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

Daha önce verildi mi hiç bilmiyorum ama şöyle bir şey buldum;

http://www.turkloydu.org/turkloydu//Turk-Loydu-Hakkinda/Turk-Loydundan-Haberler/2015/BESIKTAS-ARENA-STADYUMU.aspx
verilmemişti galiba buraya kopyalıyorum  :)
BEŞİKTAŞ ARENA STADYUMU
14.1.2015
Türk Loydu; stadyum projelerindeki deneyim ve uzmanlığına Türkiye’nin ilk halat germe membran çatı sistemine sahip stadyumu olan “Beşiktaş Arena Stadyumu”nun 3.taraf imalat ve montaj kontrollük hizmeti ile devam ediyor.

Stadyum çatısı toplam 1500 ton çelik konstrüksiyondan oluşmaktadır. Çelik kompozit 84 adet kolonun üzerinde sismik izolatörlere oturan 42 adet çelik basınç ringi ve halatlardan oluşan çekme ringine verilen ön germe ile bisiklet tekerleği teknolojisiyle gerilmiş halatlı germe membran çatı sistemine sahiptir.

Çelik konstrüksiyon imalatı; EN 1090-2 standardı EXC3 sınıfına göre 2 farklı imalathanede, halat sistemleri imalatları ise ayrı bir lokasyonda yapılmakta olup, 24.11.2014 tarihinde yüklenici İZ İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile imzalanan sözleşme gereği 8 ay sürecek olan projenin ön imalat, imalat ve montaj kontrolünü konusunda uzman Türk Loydu mühendisleri tarafından gerçekleştirecek, proje sonunda çelik konstrüksiyon yapıya imalat kontrol sertifikası düzenlenecektir.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onurturan

cümleten hoşbulduk.. @SDemirsoy  tebrik ederim detayları sabırsızlıkla bekliyoruz bu başlıgı kapatip direk 5 ten mi devam etsek @Necmi abi  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

İyi dikekleriniz için teşekkürler ama asıl amacım tepeye çıkmak o nada bir operasyon olucak süzerde gözüken açı Yunus abimde gördü otur bütün gün izle başka bişey yapma yani mükemmel :D