Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5692455 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

Kameranın hızından ancak kestirebildiğim yeni Açıkta 2 tane testerenin kalıplandığı acaba 3. ve sonuncu olana da işlem yapılmış mıdır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kamera geldi ama acayip hızlı  :kop:
Güzel olmuş güzel :biggrinking:
Diğeri mıyy mıyy mıyy kötüydü :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ErsinA.

Kamera 5 farklı açıdan görüntü veriyor ve her bir açıda 5sn. kalıyor.

Herhalde düzelteceklerdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Foto 1 : Twitterde gordum
Foto 2 : Elbisesinin üzerine Gökhan Töre Yazarak çekilmiş fotosuyla bir anda hepimizi duygulandıran Ufaklığın , Gökhan Töre onu bulup formasını hediye ettikten sonraki hali , Mutluluğu , Bakarmısınız ya Formayla beraber uyuyor , Gerçekten çok duygulandım bu fotoyu gorunce , Teşekkurler GT7 Seni çok seviyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Offff kameraya bak kendimi terminatör gibi hissetim bi anda :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

sizede birsey begendiremiyoruz..  :kop: yavas oldugundada cok yavas diyorsunuz :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Kameranın hızına yetişemedim ve sonunda kapattım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Foto 1 : Twitterde gordum
Foto 2 : Elbisesinin üzerine Gökhan Töre Yazarak çekilmiş fotosuyla bir anda hepimizi duygulandıran Ufaklığın , Gökhan Töre onu bulup formasını hediye ettikten sonraki hali , Mutluluğu , Bakarmısınız ya Formayla beraber uyuyor , Gerçekten çok duygulandım bu fotoyu gorunce , Teşekkurler GT7 Seni çok seviyoruz
Helal olsun Gökhan Töre'ye :claps: :claps:
Dün benimde gözlerim doldu videoyu izleyince.. Hele bir "formam geldi" diye bağırışı vardı ki :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Kalıplanmayan son iki testere kiris var 1 tane eski acik 1 tane yeni acik yarin onlarinda kaliplamasi yapilir umarim hafta sonuda betonlansinlar artik kurtulalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kıçı kırık bir kamera işini halledemeyen Vodafone'un Akıllı Stadyum yapacağından şüphelerim var valla  :kop:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı drmmm

kamerada görüntü kalitesi artmış azda olsa, 720p tam ekranda fena değil her görüntü verdiği yer için bize seçim hakkı tanınsa tadından yenmezdi..  :alala:

Çevrimdışı ErsinA.

Kalıplanmayan son iki testere kiris var 1 tane eski acik 1 tane yeni acik yarin onlarinda kaliplamasi yapilir umarim hafta sonuda betonlansinlar artik kurtulalim

Sanki yeni açıktaki son testere kirişi de kalıplanmış gibi. @keremfrat1 ın Vol2 de daha iyi anlarız.

Pazara günü hepsi betonlanır bence.

Çevrimdışı FARUK

numaralı daki kule vinç aşağıya malzemeleri indiriyor ayrılma vakti geliyor artık.

Çevrimdışı drmmm

kameranın geçiş süresi 5 sn artırılsa oda yeterli olacak gibi.. yetkililere duyurulur!

Çevrimiçi sozkul

Arkadaslar, bu asma-germe catilarda orta bolumlere dogru egim mi oluyor, avrupadaki bazi stadlarda oyle gibiydi, Bursada da oyle bir goruntu var.
Bizim cati direk boylari oldukca kisa, kapali en ustte oturan bir kisinin, Numarali en ust sirayla goz temasi kurmasi mumkun olacak mi, veya tersi. olmazsa kimse orada oturmaz, tam stat atmosferi yasayabilmek icin.

Çevrimdışı ozan062

Kıçı kırık bir kamera işini halledemeyen Vodafone'un Akıllı Stadyum yapacağından şüphelerim var valla  :kop:

:) sasırmamak lazım aynı samsung gibiler heryerden parcaları satın alıyorlar biryere verip birleştiriyorlar ve sadece firma satısını yapıyor:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Geovani

Şu stadta en azından koltuk düzeninde en azından taraftarın görüşü alınsın henry gale in yaptığı beyaz ağırlıklı armalı düzen harika duruyor uygulandığı zaman daha da güzel duracağına eminim...Türkiyede uygulanan koltuk düzenleri oldukça sıradan, bu düzende stadın tam olarak bizi yansıtacağını ve renklilerin bile dibinin düşeceğini düşünüyorum,mutlaka iletilmeli yönetime.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Prekast'ta hızlanma var galiba Mart'a kadar hepsi bitermi?

Çevrimdışı yldrmaydn

kameranın bu seferki mantığı daha güzel bence. gıdım gıdım ilerlemek yerine 5 parçada durması daha iyi olmuş. tabi birinden diğerine geçişi adam dövecek gibi yapmazsa daha iyi olur tabi :D bir yerde 10 saniye durum 5 saniyede diğer dilime geçerse daha güzel olabilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Tolga

Yeni Açık köşede kalıplama işlemleri sürüyor güzel hareketler bunlar :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

kameram şekil önümden çekil
Süzerin camları biraz yordu beni :D