Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691779 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@martin40 burayada mı gelmiş :)
@Necmi abi takılıyorum biliyorsun ;)
bilgim var üye olduğundan beri arkadaşı wowdanda biliyorum stadımızı merak eden ve dürüst bir şekilde takip eden bir arkadaş burda üye olmasının bir mahsuru yok @Karabay kendi takımlarının adını anmadıkları sürece rakip takım taraftarlarının üyeliğine bir sıkıntı çıkartmayız yeterki trollük yapmasınlar

Çevrimdışı ALI RIZA

Sevgili Beyler Bayanlar dostlar arkadaşlar siyahlar beyazlar
1 haftadır özel işlerimden dolayı forumla pek ilgilenemedim...! Sağlık sorunları, askerlik vs derken bugun forum bir bakayım dedim gördüm ki 1 haftalık forum kendi haline bırakmak ortalık toz duman olmasına neden olmakmış...!
Silinen iletilere baktım da hala obitaş çicekler aliler veliler metal demirler paslı demirler prekaslar testereler ben liderim sen sonucusun vs vs süre gelen gelişmeler devam ediyor... Bizim Stadın en iyi çalışan firması Çiçekler... Bizim Stadın en çok zorlanan firması Obitaş...! Dikkat ederseniz Bizim stattan bahsediyoruz... Toki statlarından değil BEŞİKTAŞ JK yapmış olduğu statttan bahsediyoruz... O iyi bu kötü demekten vazgeçelim artık 15 gün sonra 1 ay sonra kaba bitecek firmalar gidecek Stat hala Bizim olacak....

İleti silmeyi bırakmıştım zorla silmem için zorluyorsunuz tartışmaları konu dışıları anında sileceğim eskisi gibi...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 14:47:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntı
basamaklar yerleştirilmeye başlanmış

Yalnız çok dik harika gözüküyor
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ErsinA.

Fotoğraftaki detaydan son rampanın betonlandığını anlıyorum. Dünkü resimlerde demir işleri bitmiş gibiydi.  Beton pompasının boom u gözüküyor resimde.

Çevrimdışı cagdas44

Sevgili Beyler Bayanlar dostlar arkadaşlar siyahlar beyazlar
1 haftadır özel işlerimden dolayı forumla pek ilgilenemedim...! Sağlık sorunları, askerlik vs derken bugun forum bir bakayım dedim gördüm ki 1 haftalık forum kendi haline bırakmak ortalık toz duman olmasına neden olmakmış...!
Silinen iletilere baktım da hala obitaş çicekler aliler veliler metal demirler paslı demirler prekaslar testereler ben liderim sen sonucusun vs vs süre gelen gelişmeler devam ediyor... Bizim Stadın en iyi çalışan firması Çiçekler... Bizim Stadın en çok zorlanan firması Obitaş...! Dikkat ederseniz Bizim stattan bahsediyoruz... Toki statlarından değil BEŞİKTAŞ JK yapmış olduğu statttan bahsediyoruz... O iyi bu kötü demekten vazgeçelim artık 15 gün sonra 1 ay sonra kaba bitecek firmalar gidecek Stat hala Bizim olacak....

İleti silmeyi bırakmıştım zorla silmem için zorluyorsunuz tartışmaları konu dışıları anında sileceğim eskisi gibi...

Metinleri ortalı değilde sola yaslı yazarsan daha iyi oluyor böyle çok göz yoruyor  :iblush:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Metinleri ortalı değilde sola yaslı yazarsan daha iyi oluyor böyle çok göz yoruyor  :iblush:

Hocam zaten okudun geçtin artık sola yatırsa ne olur sağa yatırsa ne olur sonuçta sürekli yazmıyor göz yorulması mümkün değil diyeceğim ama sen iyice özümsemek için tekrar tekrar mı okuyorsun yoksa :D

basamaklarda başladığına göre çatallı olup olmayacağını anlamamıza az kaldı  :)
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ErsinA.

Numaralının arkasındaki alanda betonlanmış. 

Çevrimdışı Efe

Kamera bekleyenler kamera geldi :) takikiyor :) :) bende cok sevindim
aksam acilir o zaman ayni yeremi takiyorlar kerem bu arada basamaklar sekil aradan cekilin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fotoğraftaki detaydan son rampanın betonlandığını anlıyorum. Dünkü resimlerde demir işleri bitmiş gibiydi.  Beton pompasının boom u gözüküyor resimde.
helal olsun ben gorememistim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

İlk sıra prekastların bazılarında açıklık vardı. Ben onları işçiler sahaya girip çıkarken kolaylık olsun diye bıraktıklarını sanıyordum ama rast gele bırakılmamış o açıklıklar meğersem.

Basamaklar tam o açıklıkların olduğu hizadan başlıyor ve çıkış kapısına kadar gidiyor.

Çevrimdışı cagdas44

Hocam zaten okudun geçtin artık sola yatırsa ne olur sağa yatırsa ne olur sonuçta sürekli yazmıyor göz yorulması mümkün değil diyeceğim ama sen iyice özümsemek için tekrar tekrar mı okuyorsun yoksa :D

Ali Rıza genelde açıklamaları hep ortalı şekilde yazıyor ve ortalı yazı uzadıkça göz satır başında sorun yaşayıp daha fazla yoruluyor. (Ahh hocam ahh CB'den başka not vermedi ama öğretim tasarımında satır unutmuş değilim  :D )

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çiçekler çok iyi ve kaliteli çalıştı emeklerinin karşılığı ödenmez iyi iş başardılar.

Düzeltme: buna kimse tepki vermiyor ama tersini söyleyince ıslak odunla dögüyorlar ilginç :outtahere:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 16:41:00 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Anıl

İlk sıra prekastların bazılarında açıklık vardı. Ben onları işçiler sahaya girip çıkarken kolaylık olsun diye bıraktıklarını sanıyordum ama rast gele bırakılmamış o açıklıklar meğersem.

Basamaklar tam o açıklıkların olduğu hizadan başlıyor ve çıkış kapısına kadar gidiyor.

O bölgelerden maç oynanırken güvenlik tribüne falan girmesi gerekirse giriyor açılır kapanır demir kapı gibi birşey yaparlar oralara :)

Çevrimdışı keremfrat1

@Efe abi kamera ayni yerinde aksamki fotoda goruceksiniz rampanin betonlanmasini :)

Çevrimdışı serti67

@Efe abi kamera ayni yerinde aksamki fotoda goruceksiniz rampanin betonlanmasini :)
pekı numaralı arkada yapılan yuruyus yoluda bızı gorecekmıı:))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ErsinA.

@keremfrat1  bugün yerleştirilen basamakların boyu ne kadar bilgin var mı?

yada zahmet olmazsa ölçebilir misin?

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı ErsinA.

Canlı yayın kamerası açıldı ama kafası güzel gibi sanki  :evillol:

Çevrimdışı nannan

Çevrimdışı Zafer_Başkan

kamera geldi ama acayip hızlı  :kop:

Hakkaten kamera bomba olmuş :) Bir orada Bir burada :) Jet yakıtı kullanmışlar :) Çivi çakılsa bi tribüne saniyesinde haberimiz olur :)

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

basamaklar deneme amaclımı bılmem takılmaya baslandıgına gore umarım genıs olmazz ne genıslıkte olmasına karar verılmıs acaba yada standart bı olcu varmı mecburı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS