Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691439 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

hocam fotoshop kullanabilen arkadaşlar bunu kolayca yapabiliyorlar
ama çizim üzerinde uygulamak zor oluyor birde koltukları birer piksel olarak düşünürsek görüntü gerçekliğini kaybediyor
mabet kapalıda kartal figürü olabileceğinden bahsetmişti
o figür de tahminen çok ayrıntısı olmayan görsel üzerine tasarlanacaktır
:ok: :ok:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 3 testereden 2 tanesi daha kalıplanıyor dipteki testerenin enine kirişine daha bşalnmamış o haftasonuna bitmeye bilir hafta sonu hepsini betonlasalar çok iyi olacak kar gelirse işler bi kaç gün durur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Son kararım şu ikisi arkadaşlar,siz ne derseniz o kabulümdür... :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

yeni açıkta 3 testereden 2 tanesi daha kalıplanıyor dipteki testerenin enine kirişine daha bşalnmamış o haftasonuna bitmeye bilir hafta sonu hepsini betonlasalar çok iyi olacak kar gelirse işler bi kaç gün durur :)
Pazartesi gününe kadar yağış görünmüyor @Efe abi. Bilezik kısımlar hariç bitmez mi :alala:

Çevrimdışı Serjo

benim tercihim ilk foto
beyaz güzeldir  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kutay

Desibel rekorunu bir daha kirilmamak üzere kirmaya sadece 6 ay kaldi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı levent21

surungen arenının membranları yırtılmış . :kop:

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 14:30:39 ahmetx ]

Çevrimdışı Akil Emre

Arkadaşlar stadımızdaki merdiven genişlikleri hakkında  bir bilginiz var mıdır? Boyut olarak da kıstas yapabilmemiz açısından saraçoglu ve telekom arenadaki ölçüler nedir? Saracoglundakiler baya dar gözüküyor. 

Çevrimdışı ahmetx

gülme komşuna gelir başına,başkalarının sıkıntılarından zevk almak nasıl bir ruh hali yahu....Mehmet Şamil bey,Ahmet Fetgeri,Şeref bey,Baba Hakkı,Süleyman Sebanın kemikleri sızlamıştır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Üzüldüm valla.. Adamların emeklerine yazık olmuş.
Allah bizim stattan esirgesin :elvis:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Önce vinç sonra bu membran olayı
Geçmiş olsun,Allah korusun

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim yeni açığın çatısı PTFE miydi?  :eyes

Yalnız kapalı ile saha arası 1 2 metre kadarcık ama üstler uzak  :D
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yucel11

Elinize sağlık abi. Üst katın siyah olması stadı çok iyi gösteriyor.  :)

Çevrimdışı levent21

gülme komşuna gelir başına,başkalarının sıkıntılarından zevk almak nasıl bir ruh hali yahu....Mehmet Şamil bey,Ahmet Fetgeri,Şeref bey,Baba Hakkı,Süleyman Sebanın kemikleri sızlamıştır...
  ne alakaya Mehmet Şamil bey,Ahmet Fetgeri,Şeref bey,Baba Hakkı,Süleyman Sebanın kemikleri sızlarmış  içini kasvet sarmış senın işin komik tarafı varken boyle yerlere cekmen yanlış tabi yırtılabılır kul yapısı o fırtınada evler uctu membran mı yırtılmıycak dua etsınler o fırtınada stadları ucmadı

Çevrimdışı ErsinA.

@keremfrat1  fotolar için teşekkürler.  Canlı yayın yokken ilaç gibi geldi.

Testere kiriş beton işleri bu hafta sonu bitecek gibi.

Ondan sonra sadece üst bilezik kalıyor ancak bilezik demir işleri yukarıda yapılacağı için hava şartları çok fazla etkileyebilir.

Bilezik bitene kadar prekastlar da bayağı yol alır.

Çevrimdışı ahmetx

ne alakaya Mehmet Şamil bey,Ahmet Fetgeri,Şeref bey,Baba Hakkı,Süleyman Sebanın kemikleri sızlarmış  içini kasvet sarmış senın işin komik tarafı varken boyle yerlere cekmen yanlış tabi yırtılabılır kul yapısı o fırtınada evler uctu membran mı yırtılmıycak dua etsınler o fırtınada stadları ucmadı
senin komiklik anlayışın buysa şayet diyecek lafım yok kardeşim  :iblush:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı levent21

senin komiklik anlayışın buysa şayet diyecek lafım yok kardeşim  :iblush:

aynen oyle

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beyler uzun zamandır sadece takipteydim ama şu tasarım konusunda bir şey sormadan edemeyeceğim. Biz stada bu açıdan mı bakacağız? Açıksası ben içeriden bakınca bahsedilen tasarımın hiç hoş duracağını sanmıyorum.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yldrmaydn

bursanın stadında membran yırtılması tek sorun olmayabilir. rüzgarın çatı taşıyıcılarına ne kadar etkisi oldu belli olmaz. açıkçası onları kontrol etmeliler ve ederlerse de en az 1 1.5 ay geciktirir onları. ben güvenemezdim açıkçası o yapıya..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ErsinA.

bursanın stadında membran yırtılması tek sorun olmayabilir. rüzgarın çatı taşıyıcılarına ne kadar etkisi oldu belli olmaz. açıkçası onları kontrol etmeliler ve ederlerse de en az 1 1.5 ay geciktirir onları. ben güvenemezdim açıkçası o yapıya..

Sağlam fırtına yaşadı Bursa.

Daha büyük sorun yaşamamak için ne gerekiyorsa yapılmalı bence.  Geç olsun, güç olmasın.

Çevrimdışı Efe

Pazartesi gününe kadar yağış görünmüyor @Efe abi. Bilezik kısımlar hariç bitmez mi :alala:
yoo gorunuyor bitmesi gerekir pazar tum testerelerin ama kaliplama yavas biraz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Beyler uzun zamandır sadece takipteydim ama şu tasarım konusunda bir şey sormadan edemeyeceğim. Biz stada bu açıdan mı bakacağız? Açıksası ben içeriden bakınca bahsedilen tasarımın hiç hoş duracağını sanmıyorum.

Aynı fikirdeyim. Stadın üstünde çatı olacağını ve üst taraftan da logonun tamamını görmenin mümkün olmadığını hatırlatmak istiyorum.

Buna karşın emeğe ve heyecana saygı duyuyorum, o başka!