Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5691076 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

koltuk dizaynları çok güzel ancak şöyle bir mesele var, dizaynlarda haliyle zemin de siyah ya da beyaz yapılıyor o görüntü de bizi etkiliyor haliyle. çok zahmetli bir iş biliyorum ama 3d modelleme üzerinde bir şekilde yapılırsa o zaman nasıl gözükecek ancak o zaman anlayabiliriz. çünkü bizim armanın yanları kıvrımlı ve bunu koltuklarla yapabilmek çok kolay değil. koltukta çok daha kötü durabilir onu da dikkate almalıyız bence.

stadın temelinin ince ya da eksik yapılması önemli bir konu bilgi varsa paylaşılmalı ama bu kadar kontrolden geçen yerde eğer öyle birşey varsa bile kabul edilebilir aralıktadır diye düşünüyorum yine de kesin bilgi verilmeli kulaktan dolma kesin olamayan tespitler bizi zor durumda bırakabilir.

bir de son olarak eğer Samet gerçekten süzer'e çıkmışsa ve foto gönderirse bu başlığı o fotolarla kapatıp 5ten devam edelim. bu başlık o olaydan başka bir olayı taşıyamaz  :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan7738

Bura nedir?  :alala:

eski açık üst katta sütunların orda görünen yerler wc büfe depo mescit vb olacak sanırım @Türkay

Çevrimdışı dropoon

...bir de son olarak eğer Samet gerçekten süzer'e çıkmışsa ve foto gönderirse bu başlığı o fotolarla kapatıp 5ten devam edelim. bu başlık o olaydan başka bir olayı taşıyamaz  :D

aynen ya bu konu kapansın yenisi milat olsun Sametin Süzere Çıkmasından Sonra (SSÇ.S)  :busted_cop:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı FARUK

Size bir iki mentions yapmıştım @FARUK la beraber bakabildiniz mi @henry gale

hocam fotoshop kullanabilen arkadaşlar bunu kolayca yapabiliyorlar
ama çizim üzerinde uygulamak zor oluyor birde koltukları birer piksel olarak düşünürsek görüntü gerçekliğini kaybediyor
mabet kapalıda kartal figürü olabileceğinden bahsetmişti
o figür de tahminen çok ayrıntısı olmayan görsel üzerine tasarlanacaktır

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı ahmetx

Vip ve basın tribününün farklı renk olması saçmalığı da bir tek bizde var nedense. Yabancı stadlara bakınca görüyoruz ki adamlar tasarım bütünlüğünden ödün vermeden bütün koltuk renklerini ona göre yapıyorlar. Ama bizdekiler çoook önemli insanlar (vip) ya hani, o yüzden farklı renk olmak zorunda tabii. Ondan sonra konya stadı gibi saçmalıklar çıkıyor ortaya.
@henry gale teşekkürler gerçekten  :ok: ,çalışmaların köprüden önceki son çıkış oldu,umarım dikkate alınır.
Vip koltuk meselesi problem olmaz değiştirilir o konu çok sıkıntı olacak bir mesele değil.
Armanın daha belirgin olduğu şu modeller daha ilgi çekici...  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

eski açık üst katta sütunların orda görünen yerler wc büfe depo mescit vb olacak sanırım @Türkay

bana küçük gelmisti biraz ama oyleymis  :icool:

duvar oruluyo topuk yapiliyo wclere su an

topuk mu? o nedir?  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 13:01:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkesin Dikkatine!

Konu dışı olan tüm mesajlar temizlendi.

Tartışma yaratan TÜM Mesajlar temizlendi.

Stad Başlığında Futbol Konu Dışı Yapanların Dikkatine

Arkadaşlar tam 5 kez uyardım farklı farklı zamanlarda ısararla burada futbol konuşmaktaki amacınız nedir?

Biz neden orada aynı şeyleri konuşuyoruz o zaman? Bu en başta bize yapılan saygısızlık farkında değil misiniz?

Resmen siz uğraşın bizim umrumuzda değil biz burada konuşuruz biri de temizler demiş oluyorsunuz.

Bu son oldu. Bunu yönetime taşıyorum. Burada futbol konuşulduğunda daha seri ve ağır yaptırımı olacak artık.

Hep kibar ve uysal şekilde uyardım ama işi bu noktaya getirdiniz üzgünüm.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 13:03:35 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi sozkul

Dun belediyenin bir yerde yaptigi otoparkin kac binayi kullanilmaz hale getirdigi ile ilgili bir haber dinledim, kagithaneye tunel yapilirken Kurtulus'da bir cok binanin duvarlari catladi, metro insaatinda fatih tarafinda buna benzer sorunlar oldu,  bizim burada yaptigimiz insaatin devasaligini, denize yakinligini, derinligini,  dort tarafinda yol olmasini, bir tarafinda tunel olmasini, tarihi ve zayif binalara yakinligini, arkasindaki devasa gokkafesi,( kimbilir temeli nereye iniyordur), dusununce, ve birde buna her kesimde dogan kiskancliktan dolayi bu insaati durdurmak isteyenlerin azmini eklersek, bizi hic renkli basina haber yapmadan, kimseye rezil etmeden, dort tarafindaki yolda en ufak bir yarilmaya neden olmadan insaati bu hale getiren tum calisanlara insaat firmalarina tesekkur ederim. Sagolsunlar, varolsunlar..

Çevrimdışı FARUK

@keremfrat1  hocam eline sağlık fotolar harika
prekast basamaklarımız gelmiş hoşgelmiş :)

Çevrimdışı Serkan7738

aynen ya bende benzettimde karar veremedim basamakmı değilmi diye

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 13:12:42
  • Beşiktaş / Bodrum
@Yunus Emre Dökmeci Gözden Kaçan mesajlar olabilir.

Bunları moderatöre rapor et cevap yazarak daha fazla uzatırsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

fotolardan gördüğüm kadarıyla numaralı üst bileziğin demirlemesi bugün bitecek eski açıkta yine üst bileziğin demirlemesi ve kalıplaması sürüyor testere kirişlerde kalıplama sürüyor yeni açıkatada testerelerde çalışma sürüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı umit

prekast basamakları ben göremedim hangi resimdeler?

Çevrimdışı Efe

kapalı tribüne bırakılmışlar gördüğüm kadarıyla  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yağmur ve kar geliyor arkadaşlar 1 hafta sıkıntılı geçecek yine :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2015, 13:20:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli