Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.

gerçekten çok güzel bunların mutlaka yönetime bildirilmesi lazım  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

en üstteki muhteşem olmuş diyecektimki vazgeçtim kötü olanı aramaya başladım :claps: 1-3-5-6 muhteşem sadece parçalı pek olmamış diyebilirim.

Çevrimdışı ahmet türker

artık uye olmanın zamanı gelmıstı herkese selam olsun :) yenı sayfa hayırlı olsun umarım bu sayfada stadımız biter  :super:
:hosgeldin kardeşim.

Çevrimdışı cagdas44

artık uye olmanın zamanı gelmıstı herkese selam olsun :) yenı sayfa hayırlı olsun umarım bu sayfada stadımız biter  :super:

:hosgeldin

@henry gale eline sağlık, genel olarak yaptıklarından uygulandığında görselle en benzer olacak şekilde içine sinen hangisi acaba?

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam gerçekten gençler çok iyi maşallah. Geçenlerde bende aynı şeyi transfer başlığında yazmıştım, bir futbolcunun transferi gündeme geldiği anda adamın ayakkabı numarasına kadar bilgi verdiler bize Allah hepsinin yolunu açık etsin, inşallah layık oldukları yerlere gelirler.
@ilhan genclere guvenimiz sonsuz, yaptiklari isleri gorunce saygim bir kat daha artiyor.
Arkadaslar gec yaziyorum ama @Necmi abi neden gec yazdigimizi anlatir size  :halay: :halay:
gece resimleri @Necmi abiden  :halay: :halay:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Oktay

necmi ,erkan, fehmi, sami ,süreyya, kaya, yusuf, kuzman, güven, sanlı, faruk kadrosunu hala ezbere biliyorum .bizm çocukluğumuzda kadrolar ezberlenirdi ,evet o zamanları söylüyorum .pele geldiğinde ben de oradaydım ,futbolu sevdirmek için dünyeyı geziyordu .çok net hatırlıyamıyorum tabii.
bende engin recep ulvi kadir gökhan şifo  zeki rıza metin ali fayyaz bu kadroyu bizim zamanımızda gözü kapalı sayılıyodu diyebilirim :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

+1903
Emeğine sağlık harika görünüyor hepsi  :claps: :sevinc
Favorim 3.cü  :D
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2015, 22:49:11 Son Testere Kiriş ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3.sü favorim ama B ve K harfleri de beyaz olmak şartıyla :biggrinking:
:hosgeldin abi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı karAŞK

herkese tesekkurler :claps: valla modellerden 1. ile 2.si hoşuma gitti  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ilhan genclere guvenimiz sonsuz, yaptiklari isleri gorunce saygim bir kat daha artiyor.
Arkadaslar gec yaziyorum ama @Necmi abi neden gec yazdigimizi anlatir size  :halay: :halay:
gece resimleri @Necmi abiden  :halay: :halay:
:sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

@Tolga bizim jenerasyon çok iyi bilir ozamanlar grup falan esamesi yoktu sadece takımı desteklemek vardı...derbilerde tribünler yarı yarıya olur durmaksızın 4-5 saat tezaruhat yapılırdı tribünde herkes neredeyse kankaydı... ozaman beşiktaş sahada taraftar tribünde efsaneydi demi @ZEKI Hocam :icool:
1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun metin ali feyyaz beeeep besiktasim sampiyon olsun
o zamanlar koltukta yoktu biraz kayarmisin arkadas gelecek biraz kayarmisin diye iteklerdik herkesi
ne gunlerdi,

Çevrimdışı cgty

bende engin recep ulvi kadir gökhan şifo  zeki rıza metin ali fayyaz bu kadroyu bizim zamanımızda gözü kapalı sayılıyodu diyebilirim :evillol: :evillol:
Bu kadroya ilk aklıma gelenler jurkovic zafer kovaçeviç walsh wilson ferdinandı da ekleyelim @Oktay.

Çevrimdışı ahmet türker

en çok üzüldüğüm 10-0 lık maçı kaçırdığımdır ama bir kaç hafta sonra 6-0 lık maçta oradaydım.

Çevrimdışı Anıl

Parçalı olan hariç hangisi olursa olsun kabul, elinize sağlık :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

herkese tesekkurler :claps: valla modellerden 1. ile 2.si hoşuma gitti  :D
hepsi şahane kardeşim emeğine sağlık. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Anıl

en çok üzüldüğüm 10-0 lık maçı kaçırdığımdır ama bir kaç hafta sonra 6-0 lık maçta oradaydım.
10-0 lık maçta babam staddaymış @ahmet türker abi. Anlatıyor ara sıra. Takımın kötü gittiği bir dönemmiş sanırım. Ali Sami Yen de sadece 4-5 bin kişi falan varmış :)

Çevrimdışı ilhan

@henry gale hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama benim favorim bu

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı scape_bjk

eline sağlık @henry gale  :ok: :ok: 6 güzel duruyor bence

Çevrimdışı ZEKI

@henry gale hepsi kabulumdur ama ortadan ayrilan sanki bana pek olmamis gibi geldi, ama diger stadlardaki koltuk dizaynlarini gorunce o bile harika duruyor. Tesekkurler :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

son  1 haftadır  resmen  kendimde değilim stat  ilgili hiç bilgim kalmadı  :s20:
@henry gale  stat ilgili çalışmalarına hayranım  direk ona odaklanmışım hele ki şu 2 çalışması süper

Çevrimdışı ahmet türker

1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun metin ali feyyaz beeeep besiktasim sampiyon olsun
o zamanlar koltukta yoktu biraz kayarmisin arkadas gelecek biraz kayarmisin diye iteklerdik herkesi
ne gunlerdi,
insan geriye doğru düşündüğünde ne kadar çok anılar olduğunu fark ediyor @ZEKI hocam, bu stadda ne futbolcular seyirettim yabancısından yerlisine kadar.

Çevrimdışı yigitcan1903

@henry gale hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık ama benim favorim bu
Aynen @ilhan abi ben de buna hasta oldum
Ama beklentimi düşük tutucam,formalarda da efsane tasarımlar çıkar hep taraftardan
Sonra çıkan formaları beğenmeyiz
Bu da onun gibi  :D