Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5687807 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

hocam bizim makinalara cookies falan mi yukluyorsun korkmaya baslayacam  :kop: :kop: :kop:
Korkma hocam Akşama yeni koltuk tasarımlarıyla forumda olacağım demişti....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İki Direk Arası

birşey sorucam twitterdaki iki direk arası adlı hesapla bir bağlantın varmi?  :D
Münferit Beşiktaş taraftarıyım :)
Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimdışı Easthanbool

Bizim yeni açığın çatısı PTFE miydi?  :eyes
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı 2003ruhu

Çevrimdışı ahmet türker

hocam bizim makinalara cookies falan mi yukluyorsun korkmaya baslayacam  :kop: :kop: :kop:
@ZEKİ pazar günü @ahmet türken ile birlikte saat 3 gibi stadın oralardamıydınız.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmet türken

@ZEKİ pazar günü @ahmet türken ile birlikte saat 3 gibi stadın oralardamıydınız.
evet @ahmet türker abi oralardaydik. bir myddet sonra carsida maci izledik. @Necmi abi @Altuğ @MURAT  la birlikte. Oralardamiydin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

evet @ahmet türker abi oralardaydik. bir myddet sonra carsida maci izledik. @Necmi abi @Altuğ @MURAT  la birlikte. Oralardamiydin
stad dan beşiktaşa doğru ağaçlı yoldan giderken size benzettim ,ama emin olamadığımdan sokulamadım ( malum kimseyi tedirgin etmiyim diye)benim çocuklarla eğer benzektiklerimseniz yanınızdan geçtik .dediğim gibi emin olmadan kimseyi tedirgin etmiyim diye sokulamadım . :) 

Çevrimdışı ahmet türken

stad dan beşiktaşa doğru ağaçlı yoldan giderken size benzettim ,ama emin olamadığımdan sokulamadım ( malum kimseyi tedirgin etmiyim diye)benim çocuklarla eğer benzektiklerimseniz yanınızdan geçtik .dediğim gibi emin olmadan kimseyi tedirgin etmiyim diye sokulamadım . :) 
bizdik .agacli yoldan yuruduk. Kartal yuvasina girdik. Benim velete bere aldik. Sonra bir cafeye oturduk. Sonrada diger arkadaslar geldi. Keske sorsaydin. En fazla pardon derdin. Kusmet degilmus. Liverpol macinda gorusuryz insallah

Çevrimdışı ahmet türker

bizdik .agacli yoldan yuruduk. Kartal yuvasina girdik. Benim velete bere aldik. Sonra bir cafeye oturduk. Sonrada diger arkadaslar geldi. Keske sorsaydin. En fazla pardon derdin. Kusmet degilmus. Liverpol macinda gorusuryz insallah
neyse önemli değil ahmet kardeşim nasılsa her maçta görüşeceğiz ,sen kombine almıştın değil mi.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ahmet türken

neyse önemli değil ahmet kardeşim nasılsa her maçta görüşeceğiz ,sen kombine almıştın değil mi.
insallah abi. Evet almistim. Forumun cogunluk oldugu yerden. 121 blok 17 sira 19 no

Çevrimdışı ahmet türker

insallah abi. Evet almistim. Forumun cogunluk oldugu yerden. 121 blok 17 sira 19 no
biz tam arkanızda üst katta olacağız.

Çevrimdışı ahmet türker

Sizi bilmem de, ben kendi koltuğumda otururum. Benden önce gidip oturmuş biri varsada kaldırırım.
herkes aynı şeyi yapmalı ,bir düzen gelmeli artık. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türken

biz tam arkanızda üst katta olacağız.
farketmez. Her turlu forum birlikte olur orda

Çevrimdışı murat

Merhabalar, yılların dh üyesi olarak buraya geçmenize hem üzülüp hem sevinmiştim rahat olabileceğiniz açısından. Dayanamadım aranıza katıldım. Passolig sistemine karşı olsamda yine dayanamayarak kartımı sipariş ettim ve Kombine almaya hazırlanıyorum. 411, 410 veya 409 bloklardan birinden alabilirim. Varsa yakın yerler bir olabiliriz sizlerin yardımıyla yerimi seçerim kısmet olursa.
@Necmi @Altuğ @işten anlayan birisi passoligdeki koltuk seçimi gibi birşey yapabilirmiyiz herkes kendi aldığı yeri işaretlese alacak olanlara yardımcı olur.olabilirmi?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

çarşı için kapalı üst muhabbeti geçtide hatırlatmak isterim kapalı üsttede satılmayan az koltuk kaldı, keza çarşı bence acele etsin yeni açıktada yer kalmayacak  :evillol: :evillol: :evillol:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ilhan

@Abdullah super isler cikartiyorsun zaten siz gencler bu foruma cok buyuk katkilariniz oluyor, fikirleriniz tasairmlariniz  enerjiniz harikasiniz. Bosuna genclere guvenmiyoruz.
@ZEKI hocam gerçekten gençler çok iyi maşallah. Geçenlerde bende aynı şeyi transfer başlığında yazmıştım, bir futbolcunun transferi gündeme geldiği anda adamın ayakkabı numarasına kadar bilgi verdiler bize Allah hepsinin yolunu açık etsin, inşallah layık oldukları yerlere gelirler.

Çevrimiçi Kartal Ç

@Necmi @Altuğ @işten anlayan birisi passoligdeki koltuk seçimi gibi birşey yapabilirmiyiz herkes kendi aldığı yeri işaretlese alacak olanlara yardımcı olur.olabilirmi?

:ok: +1903 yanımızda etrafımızda kim var bilelim :D

Çevrimdışı ahmet türker

:ok: +1903 yanımızda etrafımızda kim var bilelim :D
forumda bunu ile ilgili başlık var muhabbet kafeden giriliyor hatırladığım kadarı ile .

Çevrimdışı If Else

@bjk_mabet Doğum günün kutlu olsun güzel BEŞİKTAŞLI dostum  :D

Nice güzel yaşlara.....
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!