Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688561 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

acikcasi 2-3 gundur eski acigin ustune kolon konmamasi beni birazcik killanirdirdi. butun hiziyla kolon konulurken birden kesilmesi canimi skiyor acikcasi. ayni sekilde yeni acikta da kirisler 2-3 gundur konmuyor. fakat numarali da beyaz iskeleler kuruluyor kiris calismasina baslanacak orada sanirim. prekast ise sadece eski acigin cok ufak bir kisminda kalmis, bir de numaralida var bir iki ustlerde sanirim prekast bu hafta son insallah.

Çevrimdışı Mehmet92

Lider olduğumuz günün sabahında herkesi çatı derdi sardı :/

Çevrimdışı taboo

Bugün bitme ihtimali varmı, eski açık prekastların ?

Çevrimdışı harund1k3

Bugün bitme ihtimali varmı, eski açık prekastların ?

hocam ben de takip ediyorum bugun yarin biter bence prekast isi. 5-6 prekast kalmis eski acikda.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı kralkartal

1903 tribunu 609 kisilik yaziyor nette bir sayfada kesin bilgisi olan varmi kac kisilik bu tribun?

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Unutun catiyi lokasyonum vodafone arena :halay:

Haydi bekletme bizi yapıştır fotoları da keyfimiz yerine gelsin :) Sigarayı yaktık, çayı kahveyi aldık işi gücü bıraktık fotoları bekliyoruz :) @keremfrat1

Çevrimiçi Necmi

Töbe estafirullah.. Suratta bembeyaz... @Necmi abi  :lol: :lol: :lol:
sen birde ilk anları yani hakem bitiş düdüğünü çaldığında görmeliydin o resim Boluda yani yavaş yavaş kendimize geldiğimiz anlar
ilk kez bir golde ayaklarım boşaldı taşımadı bedeni tabi bunda bir stad dolusu insanın üstümde olmasının etkisi de vardı :D tabiki en altta olan ben değildim
ön sıradakilerin halini düşünemiyorum işin özeti çok kolay olacak bir maçı biz ve hakem zor hale getirdik :akuma: @Fatih

Çevrimdışı keremfrat1

nasil unutalim catiyi ?
izinler alinmasa o çatı direkleri oraya konmaz birsey yok rahat olun yani bunkonuda bende cok sıkildim stad bitiyor az kaldinona odaklanalim

Çevrimdışı keremfrat1

Haydi bekletme bizi yapıştır fotoları da keyfimiz yerine gelsin :) Sigarayı yaktık, çayı kahveyi aldık işi gücü bıraktık fotoları bekliyoruz :) @keremfrat1
aksama gelir :)

Çevrimdışı kralkartal

Su forumda 1903 tribununun kac kisilik oldgunu bilen yokmu arkadas yani?

Çevrimdışı yldrmaydn

biraz konu dışı olacak ama 30-40 bin üzeri kapasitede en hızlı yapılan stat hangisi var mı böyle bir istatistik?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Altuğ

600 küsür diye biliyorum yanlış olabilir.

Çevrimdışı kralkartal

600 küsür diye biliyorum yanlış olabilir.
Netten aradim 609 ve 604 rakamlarina ulastim burda bi abi 1903 dye cvp yazdi tam olarak anlamadim. Stadin kesin rakamlari hala net degil gibi. Vip sayisi 2100du sonradan 2150 oldu.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Anıl

686 diye bir sayı kalmış aklımda :) Ama 600 lerde olduğuna eminim :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yetkililere, "Projede olduğu gibi tarihi eski açık tribününün üstünü kapatmıyoruz. Tam aksine burası konser ve etkinlik alanı olacak. Bizim kapatacağımız alan yeni stat olacak. Ne Dolmabahçe ne de İstanbul'un dokusuna zarar verecek bir çalışma içerisinde değiliz" ifadelerini kullanacağı bildirildi.

http://spor.haber3.com/belediye-vodafone-arenaya-el-koydu-2423303h.htm

Eski statta eski açığa denk gelen kısmı kapatmıyoruz diyor yani
Kaydırmanın maksadı da buydu sanırım

Çevrimdışı kralkartal

686 diye bir sayı kalmış aklımda :) Ama 600 lerde olduğuna eminim :tabe:

Baskan heralde satildikca vip ve 1903 tribunu rakamini artiriyo   :lol: :lol: aklima baska bsey gelmiyor bu belirsizlik sebebi olarak.. :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yetkililere, "Projede olduğu gibi tarihi eski açık tribününün üstünü kapatmıyoruz. Tam aksine burası konser ve etkinlik alanı olacak. Bizim kapatacağımız alan yeni stat olacak. Ne Dolmabahçe ne de İstanbul'un dokusuna zarar verecek bir çalışma içerisinde değiliz" ifadelerini kullanacağı bildirildi.

http://spor.haber3.com/belediye-vodafone-arenaya-el-koydu-2423303h.htm

Eski statta eski açığa denk gelen kısmı kapatmıyoruz diyor yani
Kaydırmanın maksadı da buydu sanırım
Artık onlar ne kadar istiyorsa o kadar kaydırırız :) :)

Çevrimiçi Necmi

acikcasi 2-3 gundur eski acigin ustune kolon konmamasi beni birazcik killanirdirdi. butun hiziyla kolon konulurken birden kesilmesi canimi skiyor acikcasi. ayni sekilde yeni acikta da kirisler 2-3 gundur konmuyor. fakat numarali da beyaz iskeleler kuruluyor kiris calismasina baslanacak orada sanirim. prekast ise sadece eski acigin cok ufak bir kisminda kalmis, bir de numaralida var bir iki ustlerde sanirim prekast bu hafta son insallah.
ya arkadaşlar birileri gündem yaratmaya Beşiktaş taraftarının ilgisini başka yönlere çekmeye çalışıyor neden oyuna gelipte istediklerini yapıyorsunuz siz böyle her olaya atladıkça millet her zaman bunu kullanacak takım şampiyonluğa gidiyor önümüzdede bir seçim süreci var ne sanıyorsunuz her şey güllük gülüstanlıkmı olacak Beşiktaşın önünü kesmek için oyunlar tezgahlanmaya başladı Beşiktaş taraftarının üzerine oynanıyor alet olmayın ancak o zaman bu oyunlar boşa çıkar
Düşünün ortada bir proje varki o projeye uygun çatı imal edildi ve montajı yapılıyor 17 M€ yı her halde laf olsun diye sokağa atmadık bugüne kadar akılları nerdeydi bugün ortaya çıkıp birileri bir şey diyorsa bu art niyet ve ortalığı karıştırma operasyonudur alet olmayın rahat olun varsa bir sıkıntı bunu yönetim çözer zaten birilerini fişeklemek için taraftarı galyana getirmeye ve gündem yaratmaya çalışıyorlar unutmayın bunlar yeni açık tribünlerinde tarihi eser bile buldular ama bundan sonra bulacakları tek şey vodafone arenanın kazıkları olur her kim bu işin arkasındaysa son beş çatı kolonu ona hediyemiz olsun onun için dikeceğiz diyelim bu konuyu kapatalım @harund1k3

Çevrimdışı yigitcan1903

ya arkadaşlar birileri gündem yaratmaya Beşiktaş taraftarının ilgisini başka yönlere çekmeye çalışıyor neden oyuna gelipte istediklerini yapıyorsunuz siz böyle her olaya atladıkça millet her zaman bunu kullanacak takım şampiyonluğa gidiyor önümüzdede bir seçim süreci var ne sanıyorsunuz her şey güllük gülüstanlıkmı olacak Beşiktaşın önünü kesmek için oyunlar tezgahlanmaya başladı Beşiktaş taraftarının üzerine oynanıyor alet olmayın ancak o zaman bu oyunlar boşa çıkar
Düşünün ortada bir proje varki o projeye uygun çatı imal edildi ve montajı yapılıyor 17 M€ yı her halde laf olsun diye sokağa atmadık bugüne kadar akılları nerdeydi bugün ortaya çıkıp birileri bir şey diyorsa bu art niyet ve ortalığı karıştırma operasyonudur alet olmayın rahat olun varsa bir sıkıntı bunu yönetim çözer zaten birilerini fişeklemek için taraftarı galyana getirmeye ve gündem yaratmaya çalışıyorlar unutmayın bunlar yeni açık tribünlerinde tarihi eser bile buldular ama bundan sonra bulacakları tek şey vodafone arenanın kazıkları olur her kim bu işin arkasındaysa son beş çatı kolonu ona hediyemiz olsun onun için dikeceğiz diyelim bu konuyu kapatalım @harund1k3
Anlaşılan bu frenleme çabasından başka bir şey değil
Maksat biraz daha sarksın stat

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar bugun eski acigi bitiriyor yanda kalanlarida koydular bosluguda kapatiyorlar sadece ust taraftaki duz ufak prekastlar kaldi bide numaralida 2 yeni acik ta 2 tane prekast var onlar koyulacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Artık onlar ne kadar istiyorsa o kadar kaydırırız :) :)
ama anıl unutma kontrollü kayma diye bir şey olmaz alimallah bir kaymaya başlarsa neye kayar ne kadar kayar nasıl kayar bilemedim şimdi aklımda deli sorular  :busted_cop: