Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656520 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fener Lucescu'yu getirecek bence

Çevrimdışı Tolga

Fener Lucescu'yu getirecek bence
Aziz, Fb'den istifa etmediği müddetçe oraya gitmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

adamların başkanı taraftarına karşı ne kadar düzgün davranıyor bizimki de git gide kendinde soğutuyor

Aziz, Fb'den istifa etmediği müddetçe oraya gitmez.

Bütçe var Fener'de o çekebilir Lucescu'yu.Bir de Aziz karışacağı adamı bilir ya Luce'ye karışmaz pek

Çevrimdışı Tolga

Bütçe var Fener'de o çekebilir Lucescu'yu.Bir de Aziz karışacağı adamı bilir ya Luce'ye karışmaz pek
Aziz herkese karışır o yüzden de karışabileceği kişileri getirir hadi orasını da geçtim Lucescu'nun Aziz yıldırımdan nefret ettiğini herkes biliyor.

2 şampiyonluğunu Aziz Yıldırım'ın çaldığını düşünürken gelip Aziz Yıldırım'ın başkanlık yaptığı bir kulübe hoca olması imkansız gibi bişey.

Ya S.Donetsk'te kalır ayrılırsa da Rusya'ya falan gider.

Çevrimdışı Deniz

Çok gülme bizimkiler de haftaya Ersan'ı ateşe verebilir  :evillol:
ersanı bilmem de mustafa ciddi tehlikede.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@TransferMerkez: Fenerbahçe, Fernandao ile 3 yıllık anlaşma sağlarken ilk yıl için 1,8 milyon Dolar, sonraki yıllar 1,9 ve 2 milyon dolara anlaşmaya vardı.

Haber doğru galiba.Çoğu yer yazdı
Fenerbahçe bir tane daha winner çirkef kazandı.Seneye az çirkeflik yapmaz bu adam bizim de bulmamız lazım böyle birisini

Aziz yarın basın toplantısı düzenleyecek ve bombalayacak.Seneye olan tüm maçlar için hakemleri baskı altına alacak.
Yöneticilik nasıl yaplılır öğrensin bizimkiler

Çevrimiçi Samet Ç

@TransferMerkez: Fenerbahçe, Fernandao ile 3 yıllık anlaşma sağlarken ilk yıl için 1,8 milyon Dolar, sonraki yıllar 1,9 ve 2 milyon dolara anlaşmaya vardı.

Haber doğru galiba.Çoğu yer yazdı
Fenerbahçe bir tane daha winner çirkef kazandı.Seneye az çirkeflik yapmaz bu adam bizim de bulmamız lazım böyle birisini
Ne winnerlığı var bu adamın çözemedim

Çevrimdışı Tolga

Standart bir oyuncu işte zannetmiyorum Fener'in Fernandao'yu alacağını :)

Türkiyede Gs-Fb formasını giyip çirkef olmak=Winner olmaktır

Adam bunu Bursadayken bile başarıyordu şimdi Fener'e giderse görelim bakalım neler yapıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Türkiyede Gs-Fb formasını giyip çirkef olmak=Winner olmaktır

Adam bunu Bursadayken bile başarıyordu şimdi Fener'e giderse görelim bakalım neler yapıyor
Hiç bir şey yapamaz gittiği gibi silinecek türk futbolundan atın fava bekleyin

Çevrimiçi Samet Ç

Haberleri bir açtım aziz sessizliğini bozuyor fener fernandao ile anlaştı fener şener ile anlaştı haberleri var gündem değiştirme çabaları vol 2 bu adamın bu taktiğini beğeniyorum  :D

Gs Prince Boateng'i aldı diyorlar.Arkadaş bunlar böyle transfer yaparsa biz seneye avucumuzu yalarız

Çevrimdışı Kadir G.

Gs Prince Boateng'i aldı diyorlar.Arkadaş bunlar böyle transfer yaparsa biz seneye avucumuzu yalarız

Öyle olacak zaten. Altın tepside sunuyoruz fırsatları. Adamların hayali ibrahimoviç ve çoğu inanıyor. Komik ama o inanç oluşabiliyor adamlarda. Biz fuchsu getiremeyiz havasındayız. Bana kalırsa hakeden adama 5-6 milyonda olsa vereceksin. Gerçek yıldıza ama sneijder gibi muslera gibi adamlara simaolara gutilere değil. Cech versen o parayı mesela gelmesi için elinde güçlü bir şmkan olur. Vergisiz net parayı 30 dan sonra kolay kolay geri çeviremez.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fernandao fenere gitsin bence de Webo nun son maçta yaptığı faulün aynısını yapmıştı bizim maçta, kart bile görmemişti. Fenere öyle adamlar lazım işte.

Şampiyon olamadıkça malesef şampiyonlar ligine de katılamayınca transfer konusunda sıkıntı yaşamaya devam edeceğiz. Eldeki kadroyu mümkün olduğunca geniş tutalım da bu sene bize ders olsun son 5 maçı bitiremedik bir türlü. Oysa ki sene başındaki dinçlikle hepsini en az 3 lerdik. Rotasyon rotasyon rotasyon...

Gs-Bursa final oynayacak.Gs ŞL'ye gidecek zaten seneye.
Bursa bu durumda Avrupa Ligi'ni garantilemiş oldu mu?

Çevrimdışı Tolga

Gs-Bursa final oynayacak.Gs ŞL'ye gidecek zaten seneye.
Bursa bu durumda Avrupa Ligi'ni garantilemiş oldu mu?
Evet garantilemiş oldu :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 01:15:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa gidemiyor FFP'den nasıl garantilemiş oldu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Normalde gidiyor yani o şekilde cezasını çekecek işte :icool:

Çevrimdışı Tolga

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugünkü toplantısında aldığı kararları açıkladı. Fenerbahçeli Caner Erkin ve Webo 4'er maç, Mehmet Topuz ise 2 maç ceza aldı. Öte yandan Bursaspor ve Galatasaray, tribün kapatma cezası aldı.

Cezasını çekecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Rizespor sahaya çıkan Gslileri alkışladı.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Rizespor sahaya çıkan Gslileri alkışladı.

İğreniyorum bu ülkedeki futboldan.Ne kadar yapmacık görüntüler bunlar.Normalda birbirlerini yerler,arkalarından küfrederler ama iş şov yapmaya gelince eksik olmazlar.Geçen sene kafalarına taş attıkları adamları alkışlıyorlar.

Etiketler: