Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656501 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fotomaç bir bize yazdı prandelli reyizi şimdi de fenere mi yazdı  :)
Yok yav Aziz'in Prandelli ile ne işi olur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Togay_1981

Kötü futbolda oynasalar kaleci ve orta saha kaliteleri ile maçları almayı başardılar. Tarafsız gözle seyredince ceza sahasında çoğalmadan tutun kanat organizasyonlarına kadar genelde bizden üstündüler.İç sahada tempoda yaptılar istediklerinde golde attılar.

Biz ise Biliç'i eleştirince birbirimize " her sene şampiyonluğa mı oynuyoruz nankörlük etmeyin" şeklinde ders vermeye kalkıştık. Ders vermeye kalktığımız çok başarılı sezonumuzda 10 puan fark yedik.Commandantecilerin hiçbiri kalmadı bugün piyasada.

Gelecek sene Fikret Orman'ın ne yönetimde ne de takım kadrosunda doğru işler yapacağına, güçlü kadrolar kurabileceğine inanmıyorum. Fener 4.yıldız için asılır. Bizde yarı stadsız geçeceği yüksek ihtimalli sezonda debelenir dururuz.

Herkese geçmiş olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Prandelli de gündemdeymiş :evillol:
İyi transferler yapacak bence onlar da ama teknik traktör işini bilmiyorum :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kötü futbolda oynasalar kaleci ve orta saha kaliteleri ile maçları almayı başardılar. Tarafsız gözle seyredince ceza sahasında çoğalmadan tutun kanat organizasyonlarına kadar genelde bizden üstündüler.İç sahada tempoda yaptılar istediklerinde golde attılar.

Biz ise Biliç'i eleştirince birbirimize " her sene şampiyonluğa mı oynuyoruz nankörlük etmeyin" şeklinde ders vermeye kalkıştık. Ders vermeye kalktığımız çok başarılı sezonumuzda 10 puan fark yedik.Commandantecilerin hiçbiri kalmadı bugün piyasada.

Gelecek sene Fikret Orman'ın ne yönetimde ne de takım kadrosunda doğru işler yapacağına, güçlü kadrolar kurabileceğine inanmıyorum. Fener 4.yıldız için asılır. Bizde yarı stadsız geçeceği yüksek ihtimalli sezonda debelenir dururuz.

Herkese geçmiş olsun.
Gsnin 2 büyük özelliği vardı.

1-Takım halinde savunmayı iyi yaptılar.

2-Hücuma gittikleri zaman çoğaldılar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:04:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

Süper Lig’de 2006-07 sezonundan beri yabancı teknik adam şampiyon olamamış  :aaa:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Tolga

Şu Melo bile Türkiye'de 3. şampiyonluğunu kutluyor ben hayatım boyunca 2 kez şampiyonluk kutladım yazık valla.

Çevrimdışı Deniz

Şu Melo bile Türkiye'de 3. şampiyonluğunu kutluyor ben hayatım boyunca 2 kez şampiyonluk kutladım yazık valla.
100. yıldaki şampiyonlukta yaşadığım mutluluğu ömrümde yaşamadım.2010 bile o kadar mutlu etmemişti.Keşke hayat 100. yılda dursaydı  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Ben 1 tane hatırlıyorum oda 6 sene önce 11 12 yaşımdayken ne çilemiz varmış be
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

100. yıldaki şampiyonlukta yaşadığım mutluluğu ömrümde yaşamadım.2010 bile o kadar mutlu etmemişti.Keşke hayat 100. yılda dursaydı  :bandit:
100. yıl tarihi bir sezondu zaten iki kupalı şampiyonlukta bile 100. yıldaki kadar sevinmemişimdir belki de.

Fakat ondan sonraki 10 yılda geldiğimiz nokta çok kötü.

Bu kara tabloyu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

100. yıl tarihi bir sezondu zaten iki kupalı şampiyonlukta bile 100. yıldaki kadar sevinmemişimdir belki de.

Fakat ondan sonraki 10 yılda geldiğimiz nokta çok kötü.

Bu kara tabloyu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum.
Valla moralim çok kötü oldu.Bize şampiyonluk şart.Bu camiaya artık şart oğlu şart.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güya şampiyon olursak Biliç gitar çalacaktı.

Şuan Dürüst efendi kanun çalıyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

:kop:

Çevrimdışı Deniz

ingilterede çalsın gitarını.

Çevrimdışı mert_

bir takımın neredeyse her maçta maçı kurtaran adamı kalecisi oluyorsa o takımın kadrosu nasıl kaliteli oluyor? :)

Çevrimdışı Çağatay

gs şimdi de ligin son maçını arena da oynamak için tff ye başvuracakmış
hasılatı da paylaşırız diyeceklermiş
böyle bir başvuru yapılabilir mi gerçekten

oldu o zman bizde seneye rakiplere hasılatın yarısını verelim vodafone arena da oynayalım maçları
ne güzel olmaz mı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

oldu o zman bizde seneye rakiplere hasılatın yarısını verelim vodafone arena da oynayalım maçları
ne güzel olmaz mı
Rize de razı olduğu için yapabilir diye biliyorum Rize'de başvuracakmış.

Çevrimdışı Tolga

ne güzel olmaz mı
Kabul edileceğini sanmıyorum onun ama başvuracaklarmış doğru yani.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Kendi maçında oynayamayıp milletin maçında karşı takımları oynatarak iki maçta bir kırmızı kart görmesi gerekirken sezon boyu 0 kırmızı kartla Şampiyon olan tek takım gs dir herhalde, bu sene en kötü futbolu oynayan gs  şampiyon oldu ya bu ligden daha bir cacık olmaz, gs kötü oynarken Abdurrahim Cumhurbaşkanına  şap şap yapa yapa buraya kadar getirdi, son haftalarda da Musleranın mucizevi performansı en haketmiyen takımı şampiyon yaptı, öyle böyle şampiyon olan bu takımı yinede tebrik edelim ama bu yıldız gsye felaket getirecek gibi bir his var bende de hadi hayırlısı diyelim.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 23:31:20 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı Tolga

Türkiye Ligi'nde şampiyon olan bir takımın sezonu 0 kırmızı kartla bitirdiği başka bir sezon var mıdır gerçekten merak ediyorum :)

Çevrimdışı Anıl

Başlık acilen kapatılmalı. Kimse daha fazla acı çekmemeli :(

Çevrimdışı Tolga

Başlık acilen kapatılmalı. Kimse daha fazla acı çekmemeli :(
1 hafta daha sabret  :)

Çevrimiçi Samet Ç

fenerliler kendi otobüsüne meşale atıyor  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:19:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fenerliler kendi otobüsüne meşale atıyor  :kop:

Çok gülme bizimkiler de haftaya Ersan'ı ateşe verebilir  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: