Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656736 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Balıkesirspor ve Karabükspor da K.Erciyes'in arkasından ligden düştüler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Balıkesir'e üzüldüm son haftalarda iyi top oynamaya başlamıştı. Rizesporu hiç sevmedim sevemedim, belki de kupada bize olmayan penaltı ile galip geldiler diye pekişti bu sene iyice nefretim. Bence senenin en fos oyuncusu Erkan Zengin oldu. Bu kadar sansasyona karşın beş kuruşluk top oynamadı Trabzonda. Yılın takımı da Başakşehir olmalı. Bursa da çok tat verdi, keşke biz de Balıkesir-Gaziantep-Erciyes gibi vasat üstü takımlara bol bol puanlar kaptırmasaydık, şimdi bu oyunla bile kafada olabilirdik. Nitekim o kupa renklilerin birinin ellerinde yükselecek.

Çevrimdışı Tolga

32.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Balıkesirspor 4-2 Karabükspor

Sivasspor 1-1 Kasımpaşa

Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği

Kayseri Erciyesspor 0-1 İstanbul Başakşehir

Bursaspor 2-0 Gaziantepspor

Eskişehirspor 2-0 Trabzonspor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ 0-1 Torku Konyaspor

Çaykur Rizespor 3-1 Akhisar Belediyespor

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onder23

yönetim ve ismail kartal istifa sesleri var

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beterin beteri var: adam 2-0 gerideyken son oyuncu olarak sol beki oyuna alıyor  :halay: :halay: :halay:

Çevrimiçi Samet Ç

Beterin beteri var: adam 2-0 gerideyken son oyuncu olarak sol beki oyuna alıyor  :halay: :halay: :halay:
Bilic'te bir iki kere Sosa çıkarıp İsmail aldı  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bilic'te bir iki kere Sosa çıkarıp İsmail aldı  :D

ismail kartalın 3. golden sonraki yüz ifadesi; paha biçilemez.  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

ismail kartalın 3. golden sonraki yüz ifadesi; paha biçilemez.  :lol:
orası öyle tabi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 13:26:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa maçında oyuna Sow veya Diego'nun yerine Hasan Ali'yi alarak şaşırtan Kartal'ın gerekçesi şok ediciydi! Kartal sahada 4 yabancı olmasına ve Meireles'i çıkarmasına rağmen, yabancı sınırlamasına takıldığını söyledi!

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bursa maçında oyuna Sow veya Diego'nun yerine Hasan Ali'yi alarak şaşırtan Kartal'ın gerekçesi şok ediciydi! Kartal sahada 4 yabancı olmasına ve Meireles'i çıkarmasına rağmen, yabancı sınırlamasına takıldığını söyledi!

:kop: :kop: :kop:

Bu adam bile önümüzde bitirecek ligi rezillik yemin ediyorum.

Çevrimdışı talha

Bu adam bile önümüzde bitirecek ligi rezillik yemin ediyorum.

Bu adam o penaltılar olmasa Başakşehirspor un bile altında bitirirdi.   Şu ligde bir biz korunmuyoruz
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu sene en büyük skandal Gs'nin şampiyon olması değil Fb'nin ligi üstümüzde bitirmesi olacak.
O berbat oyunlarıyla 70 puan toplamaları kadar adaletsiz bir şey yok.Sene başı çalınan penaltılarla yarışa tutundular.
Kollanmasalardı muhtemelen 55-60 puan arasında olacaklardı

Çevrimdışı EMİR EMRE

Millet o değil de az önce denk geldi GALATASARAY BU SEZON HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEMİŞ ve son 2 maçta daha görmezse 25 sene önce Beşiktaşın yaptığı gibi hiç kart görmeden şampiyon olacakmış. Ne günlere kaldık be sadece Melo'ya verilmeyenleri saysak adamlar bizi geçecek nerdeyse. Bir de Beşiktaşla adını aynı cümlede anıyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Millet o değil de az önce denk geldi GALATASARAY BU SEZON HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEMİŞ ve son 2 maçta daha görmezse 25 sene önce Beşiktaşın yaptığı gibi hiç kart görmeden şampiyon olacakmış. Ne günlere kaldık be sadece Melo'ya verilmeyenleri saysak adamlar bizi geçecek nerdeyse. Bir de Beşiktaşla adını aynı cümlede anıyorlar.
"Seen varya seennn..."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2015, 11:26:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Altınordu Adana Demir'i 5 lemiş  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir 1-0 önde galiba bugün Gs şampiyonluk turunu atacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başakşehir 1-0 önde galiba bugün Gs şampiyonluk turunu atacak.
2-0 oldu :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Etiketler: