Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 657557 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

dakika 90 beşiktaşın hızlı gelişen bi kontra atağı gökhan verdi sosaya sosa bekletmeden dem ba baya demba ba muslera demba ba muslera dembabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demba ba attı şampiyonluk geldi :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağatay

olurda gs bu sene şl ye gidemezse yani biz yenip fb de kazanırsa 3. lüğe düşerler ikili averajda
işte o zman gelsin maddi bunalım ve kriz dönemi  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Barış1903

dakika 90 beşiktaşın hızlı gelişen bi kontra atağı gökhan verdi sosaya sosa bekletmeden dem ba baya demba ba muslera demba ba muslera dembabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demba ba attı şampiyonluk geldi :)

Okurken heyecanlandım izlediğimde ölürüm muhtemelen. Organlarımı satıp kartal yuvasından alış veriş yaparsınız  :kop: :kop:

Çevrimdışı blackeagle35

Şampiyon olursak bu Erdem'in boş kaleye atamadığı gol sayesinde olacağız büyük ihtimalle..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ayaklarımız yere bassın işimiz hala çok zor :)

Gs maçından önce 2 önemli maç var ikisi de pozitif futbol oynayan önemli takım

Çevrimdışı Skywalker

İnanmak lazım  :claps: I have a dream..  :tabe:
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı ALDENYX

gs maçini 3.0 olur  bizim olur.nedense hiç çekinmiyorum o maçtan  :iscrewy: zormaç ahanda akhisar,konya maçidir... AKHİSARİ YEN şampi...  yaz. :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 22:41:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dedik ama çok erken pes ediyorsunuz diye değil mi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Muslera diğer maçta yok bakalım neler olacak.
Yarın ki maçta 3 puan geldi geldi yoksa harbiden yalan olur her şey.

Çevrimdışı sosyalkartal

vallaha erdem o golü kaçırdı dayım üzülme bu kaçan gol sizi şampiyon yapcak demişti o an ki kızgınlığımla içimden saydırdım dayıma dalga geçiyor diye olursak dayımı sırtıma alıp gezdirecem  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ALDENYX

Allahım sen futbolcularımızın yanında ol yarabbim. İlahi adalet varsa bu sene ortaya çıkmalı. Şampiyonluk sonuna kadar hakeden Beşiktaşımızın olmalı.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Ben hala temkinliyim sonuçta deplasmanda derbi maçımız var ki yarın da zor bir maça çıkacağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

ben takımıma güveniyorum yeter ki hakemler doğru dürüst maç yönetsin kirli savaşıp tertemiz şampiyon olacaz :boxin:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Pierocular 22 cm offside degil dedi. 1 puani bile hakemle koydular cebe sarisin yellozlar...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Akhisar ve Konya'yı yenersek eğer 32. hafta sonunda çok farklı bir tabloyla karşı karşıya kalabiliriz :bandit:

Çevrimiçi murat

Rakipler bu kadar kötüyken bu kadar umutsuz olmayı hiç anlamıyorum.anakaradan maçtan dönüyoruz hepimiz üzgünüz ama hiç birimiz umudumuzu yitirmemiştik.bu takım bu ümidi veriyor.olur veya olmaz ama sonuna kadar desteklemeliyiz.birde maçlarda çağırmayın çağırdıkça geliyor.bakın bugün çok dillendirmediniz berabere bitti.biraz relax.

Çevrimdışı Deniz

Birakin gs macini once akhisar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her maç bir final niteliğinde. Maç maç düşünüp oynamalıyız.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Başakşehir FK,yardımcı antrenörü 2 hafta sonra karşılaşacakları rakibinin maçını,bakın kimle izliyor?Çürümüş futbol!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sezonla alakalı söyleyeceğim şey yine çok basit maçlarda puan kaybedip bugünkü kayıpla işin ucundan kopmamız oldu. Malesef ki malesef her maç gol yiyoruz. her maç yol yiyoruz derken Günay ın kaleyi devraldıktan sonra yaptığı şahane iş ve ortaya koyduğu karakterin hakkını vermezsek ayıp ederiz. En kötüsü ise müthiş başladığımız sezonu bu kadar hüzünlü bitirecek olmamız. Tek sorumlusu olmasa da en büyük sorumlusu Bilic'tir. Fenerbahçe'ye karşı iki maçta da mahkum oynatması, son dakikada saçma golle sıfır çekmemiz buna neden oldu işte. Oradaki alınacak 1 puan şu an cimbomu yenince bizi şampiyon yapardı. Hiç bir zaman Bilic büyük takım yönetmez, premier leaguede de en fazla west ham'dan isterler işte.

Velhasılkelam Beşiktaş böyle işte, babalarımızdan gördüğümüz çocuklarımızın göreceği. Metin-Ali-Feyyaz'ı geçecek denen jenerasyon malesef son gücüyle oynamasına rağmen ipi göğüsleyemedi. Şanlı Beşiktaş'ımıza yeni başarılar dilerim kalpten sadece. İnsanın evladına vedası gibi veda ettik hepimiz bugün şampiyonluğa. Bir başka baharlara...

Çevrimdışı Tolga

31.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Torku Konyaspor 1-0 Gençlerbirliği

İstanbul Başakşehir 2-1 Sivasspor

Karabükspor 2-2 Eskişehirspor

Mersin İdmanyurdu 0-1 Galatasaray

Kasımpaşa  2-3 Balıkesirspor

Trabzonspor 1-0 Bursaspor

Gaziantepspor 0-1 Çaykur Rizespor

Fenerbahçe 1-1 Kayseri Erciyesspor

Akhisar Belediyespor 1-1 BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir analiz yapmıştım aylar önce.

2000'den bu yana şampiyon olan takımlar;

Ya 70 gol barajını aşıp 30-40 gol arasında yemişler,

Ya da 60 gol barajını kıl payı yakalayıp 20-30 gol arasında yemişler.

Biz şu ana kadar 53 gol atıp 28 gol yedik.Bu şekilde şampiyon olmak çok zor.

Gerçi Gs'ye bakarsak onlar da 56 gol atıp 34 gol yemişler ama bu gidişte 60 gol atma barajını aşıp 30 gol yeme barajının biraz üstüne çıkıp şampiyon olacaklar.

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe Unai Emery'i istiyormuş..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 20:47:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerbahçe Unai Emery'i istiyormuş..

Sevilla onu 3 sene en az  hiçbir yere bırakmaz..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şöyle bir analiz yapmıştım aylar önce.

2000'den bu yana şampiyon olan takımlar;

Ya 70 gol barajını aşıp 30-40 gol arasında yemişler,

Ya da 60 gol barajını kıl payı yakalayıp 20-30 gol arasında yemişler.

Biz şu ana kadar 53 gol atıp 28 gol yedik.Bu şekilde şampiyon olmak çok zor.

Gerçi Gs'ye bakarsak onlar da 56 gol atıp 34 gol yemişler ama bu gidişte 60 gol atma barajını aşıp 30 gol yeme barajının biraz üstüne çıkıp şampiyon olacaklar.

gayet güzel bir analiz yapmışsın. biz az gol yemeyi başarabilmişsek bile en büyük problem HER TAKIMDAN GOL YEMEMEMİZ. bence bunun da büyük bir etkisi var şerefli 2. 3. lüklerde :)

Etiketler: