Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 658695 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aksine Sergen'in olmayacağını gösteren maç bu.

Ortasahan düşmüş çıkıp ön liberonu alıp forvet koyuyorsun oyuna ve Fener önce bastırıp sonra gol atıyor.
Yorumcuların konuşmaları bazen o kadar ikna edici oluyo ki, insan düşünüyo "lan bu takımın başında olsa demek uçacaz biz" diye :)
Ama harbiden 2si çok farklı iş..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Artik kimse baskalarindan bir sey beklemesin el..... ile gerdege girilmez diye laf var..
Sen yen tum rakipleirni sampiyon ol.
Yok sivastan bekliyorum yok mersinden yok bursadan
Artik hersey bizim elimizde kendi isimizi kendimiz gorecegiz.

Açık ve net.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Yemin ediyorum canim cok sıkıldı.ne fener ne gs su sampiyonlugu hic mi hic hak etmiyor.

burada rakibi ovmeyim ama yok boyle ısrarla devam ettiriyorlarsa
ne kadar hakemde olsa adamların kacırdıkları actıkları ortalar cektikleri sutlar oyuncu degisiklikleri sunlar bunlar
hep yerinde yani onlarda bizim gibi hakediyorlar oyle demeyelim diyorum ben
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Ofsayt :)

ısrarla tekrarı vermedi ve o acıdan pozisyonun tekrarınıda oynatmadılar

Çevrimdışı ozan062

Aksine Sergen'in olmayacağını gösteren maç bu.

Ortasahan düşmüş çıkıp ön liberonu alıp forvet koyuyorsun oyuna ve Fener önce bastırıp sonra gol atıyor.

eldeki imkanlar dicem bilemiyorum

Çevrimdışı Anıl

ısrarla tekrarı vermedi ve o acıdan pozisyonun tekrarınıda oynatmadılar
Piero'yu ayarlıyolardır :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 21:08:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Pozisyonun pieroda ofsayt olmadığını göreceğiz bu akşam. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 21:09:07
  • Beşiktaş / Bodrum
eldeki imkanlar dicem bilemiyorum

Yok be abi elleme o zaman.

Adam sakat değildi ki. 3 forvet var zaten ne diye alıyorsun dördüncüyü.

Hadi aldın bir değişiklik sonra aldığın Hakan'ı al direk. Aptallık bu. Zaten gelecek üstüne tut ortasahayı vur sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

ikinci yarı hiç birşey yapmadı sivas, öndeki adamları çok top ezdi

birde savunmaları yan topta çok çok kötüymüş sivasın her top ceza sahası içine düştü.

sadece doldur boşaltla da yenebilirdi fb. bu kadar ikinci şans verilmez ceza sahasında.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 21:19:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Teknik direktör görecek bazı şeyleri.

Her hava topunda top ceza yayına düşüyor orada bir adam bile yok devamlı vurdu Diego önlem almadı Sergen.

Berabereyken gitti ön libero çıkarıp forvet aldı oyuna ortasaha düştü golü yedi.

Şeyşu resmen cıvıttı adamı almadı oyundan.

Sergen verdi direk maçı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Rakiplerimizden biri penaltı sampiyonu ötekisinin de gördüğü kırmızı kartı yok ve basa baş mucadele veriyoruz stadsiz ve rakiplerin oynadigi top içler acısıyken biz sampiyon olamazsak yine tarih bizi yazmayacak. Ama olursak Efsane olucaz o yuzden rakiplerin puan kaybını beklemeye gerek yok kendi maclarimiza konsantre olmaliyiz. Onlar bir sekilde bu yarışın icinde tutulacaklar daha evvelki maclarda oldugu gibi. Normalde daha onceleri bu haftaya kalmadan havlu atardik bu sene baska. Akilli olmak akilli oynamak zorundayiz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

burada rakibi ovmeyim ama yok boyle ısrarla devam ettiriyorlarsa
ne kadar hakemde olsa adamların kacırdıkları actıkları ortalar cektikleri sutlar oyuncu degisiklikleri sunlar bunlar
hep yerinde yani onlarda bizim gibi hakediyorlar oyle demeyelim diyorum ben
Allah askına abim ne hakediyolar.. attıkları ilk 2 gole bak ilk adam skalıyor 2. adam haybeden boş kaleye gönderiyor. ilk adamlar topa temas etse sittin sene gol olmaz. şeşu kaçırmasa maç bitti gitti..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beşiktaşımın maç kaybetmesi mi, yoksa fenerin maç kazanması mı beni daha çok üzüyor.. muallaktayım.. :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı LithuM

ilk yarı caner burhanın direk bilegine taban girdi faul var kart yok.
ikinci yarı gökhan mehdinin iki ayağını yerden kesti faul var kart yok. Batuhanı her posizyonda iten tekmeleyen egemen kartsız bitirdi. Emre o kadar şey yaptı en son çıkarayak bir kart yedi.
Simdi hakem hakem demiyelim diyorum ama bunları bizim serdar yapsa motta yapsa ersan yapsa ikinci yarıyı göremezler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son gol ofsayt dağalimiş 30 cmle :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

ofsayt açısından gol temiz de sowun arkasındaki eleman öyle tehlikeli bir bölgede sow topla buluşana kadar 2 metre arkasında neyi bekliyor anlamadım.

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni kural da kol ofsayt değil  mi ?  sow kolu önde görünüyor  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

golu atacagi uzvu diyor kolla gol atabiliyor mu (ben en azindan oyle biliyorum)

Çevrimdışı Tolga

Vücudunun herhangi bir bölgesi önde olursa ofsayttır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

golu atacagi uzvu diyor kolla gol atabiliyor mu (ben en azindan oyle biliyorum)
saçlar şekil olsa bile öndeyse ofsayttır...! Türkiye ye bu kural gelmemi daha

Çevrimdışı Celestine Babayaro

O değil de türk futbol tarihinin en saçma takımı  süper lige çıkıyor.Bugün Osmanlıspor-Adana Demir maçını izledim tribüne toplamışlar ne idüğü belirsiz adamları Ya Allah bismillah falan yardırıyorlar.
Bazı tribünlerde akıncılar,yeniçeriler pankartları var.Futbolun iyice b*kunu cıkardılar.

Çevrimdışı ozan062

Allah askına abim ne hakediyolar.. attıkları ilk 2 gole bak ilk adam skalıyor 2. adam haybeden boş kaleye gönderiyor. ilk adamlar topa temas etse sittin sene gol olmaz. şeşu kaçırmasa maç bitti gitti..
abi öyle deme atmaları bile basarı yani bunu basarmakta birseydir
tempoyu mac içinde istedikleri anda yükseltip indirmeleri bana gore cok az takımnın yapabilcieği birseydir buda demek oluyordurki
maçı isteme kovalama ve almaları geçmişe dayanıyor bu tadı tattılar cnk

Etiketler: