Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 658703 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 20:34:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerin pili bitti ama Sivas çok aptal oynuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tipik renkli maçı aynen valla :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oohh vurdu gol oldu tabii olmaz mı Allahın emri..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Artık sinirden gülmeye başladım bu nasıl bir arkadaş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 20:45:33
  • Beşiktaş / Bodrum
İki takımdan da resmen bal akıyor.

Bu dakikadan sonra en ufak bir beklentim olmayacak bu takımların maçlarından.

Şampiyon olmak istiyorsak tüm maçlarımızı kazanacağız başka hiçbir alternatif yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bunların neden her sezon şampiyonluk yarışında olduklarını bu sezondan bile anlayabiliriz şaka gibi :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olacaksak çıkıp tüm maçları kazanacağız böyle o puan kaybeder mi bu puan kaybeder mi diye beklememek için.

Bugünden umutluydum ama Sivas da yanılttı beni.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bal falan değil tiyatro izliyoruz en kalitelisinden.
İkinci yarı maçı tamamen bıraktı sivas

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Anıl

Fener son dakikalarda atar 3-2 alır maçı klasik renkli galibiyeti :)
Şuan fener galibiyeti hariç her sonuç sürpriz olur benim için :tabe:
:)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu lig temiz değil hala anlamak istemiyoruz Derbiciğe kadar hiç bir şey belli olmaz Burda beslenmesi gereken kanalcıklar var

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gülünüz geçiniz efenim. Herşey bizim elimizde!

Çevrimdışı Tolga

Günün Maçları

Gençlerbirliği 0-0 Akhisar Belediyespor

Bursaspor 7-1 Karabükspor

Balıkesirspor 1-2 İstanbul Başakşehir

Sivasspor 2-3 Fenerbahçe

Çevrimdışı ozan062

Bursaya gelmeden önce 9 senede 23 gol atan bir adam Fernandao.

Lig o kadar kötü ki çok büyüyor gözümüzde. Bursa dışında bir takımda oynayacak yüzde 100 seneye izleyelim bakalım neler yapabilecek.

Bursa'ya şuan Ba'yı koysan 30 tane sallardı en az hem de. Fernandao inanılmaz fazla gol kaçırıyor.

hiçbir büyük takıma golu yok o sebeble ben onu forvet saymıyorum zaten

bu arada bu fb nasılda aldı bu macı delirmemek işten değil
ama sergen bende geçer notu aldı
bizde son saniye golunu atsa puan alacak gs ve fenere macı oyuncularının yetersizliğinden verdi yani sonunu iyi oynayamadı yoksa gayette guzel oynattı takımını
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Tüm maçları kazanıp şampiyon olacağız rakiplerin maçlarını izlemeye gerek yok artık.

Çevrimdışı ZEKI

Artik kimse baskalarindan bir sey beklemesin el..... ile gerdege girilmez diye laf var..
Sen yen tum rakipleirni sampiyon ol.
Yok sivastan bekliyorum yok mersinden yok bursadan
Artik hersey bizim elimizde kendi isimizi kendimiz gorecegiz.

Çevrimdışı Anıl

Fener bu maçı aldı ama Fener şampiyon falan olamaz. 33. haftada ki derbiye kadar Fenerbahçe kopar. O maçın sonucuna göre de şampiyon belli olur.

Çevrimdışı Deniz

Yemin ediyorum canim cok sıkıldı.ne fener ne gs su sampiyonlugu hic mi hic hak etmiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yukarıda da yazdım neden Fb ve Gs her sene yarışta oluyor sorusunun cevabını bu sezonu başından sonuna kadar incelersek çok net anlarız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yemin ediyorum canim cok sıkıldı.ne fener ne gs su sampiyonlugu hic mi hic hak etmiyor.
Vardır bundada bi hayır, bizim şampiyonluğumuzu daha da heyecanlı hale getiriyolar belki :) :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 20:59:28
  • Beşiktaş / Bodrum
hiçbir büyük takıma golu yok o sebeble ben onu forvet saymıyorum zaten

bu arada bu fb nasılda aldı bu macı delirmemek işten değil
ama sergen bende geçer notu aldı
bizde son saniye golunu atsa puan alacak gs ve fenere macı oyuncularının yetersizliğinden verdi yani sonunu iyi oynayamadı yoksa gayette guzel oynattı takımını

Aksine Sergen'in olmayacağını gösteren maç bu.

Ortasahan düşmüş çıkıp ön liberonu alıp forvet koyuyorsun oyuna ve Fener önce bastırıp sonra gol atıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: