Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 659732 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

Sergeni çok güveniyorum kupa maçından sonrada gs-fb finali oynatmak için böyle yapıyorlar filan dedi.O hırsla ekstra birşeyler yapabilir zaten sivas deplasmanıda her zaman zordur

Çevrimdışı GÖRKEM

FB öyle ya da böyle Puan kaybeder. Sivas, Mersin, Basaksehir Deplasmanlarinda en az 1 belki de 2 defa Puan kaybederler.

GS da o kadar emin degilim Derbiye kadar kayipsiz gidebilirler.

ancak öyle olsa bile bizim Derbiye kadar 1 Beraberlik hakkimiz oluyor. Derbiyi de zaten ayni Puanda olsak da almak zorunda oluyoruz.

yani önümüzdeki 3 Mactan 7 Puan alirsak cok tatmin edici olur. is Derbiye kalir. GS Beraberlige oynamayi iyi beceremeyen bir Takim. üstelik Baski onlarda olacak cünkü kaybedecekleri cok sey olur.

bizim Takim baskiyi kaldiramaz diyoruz ama GS'da o Baskidan etkilenir. Oyun yapisi olarak aslinda GS'a ters gelen bir Takimiz. hersey olabilir.

Çevrimdışı Tolga

30. Hafta'nın Maçları

Cuma

20.00  Galatasaray - Torku Konyaspor

20.00  Eskişehirspor - Kasımpaşa

20.00  Kayseri Erciyesspor - Mersin İdmanyurdu

Cumartesi

13.30  Gençlerbirliği - Akhisar Belediyespor

16.00  Bursaspor - Karabükspor

19.00  Sivasspor - Fenerbahçe

19.00  Balıkesirspor - İstanbul Başakşehir

Pazar

16.00  Çaykur Rizespor - Trabzonspor

19.00  BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fenerbahçenin uçağı iniş yapamamış. bir daha deneyip olmazsa Kayseriye incekmiş. Allah kazadan beladan korusun da niye hep bu kötü işler fenerin başına gelir o aklıma takıldı.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçenin uçağı iniş yapamamış. bir daha deneyip olmazsa Kayseriye incekmiş. Allah kazadan beladan korusun da niye hep bu kötü işler fenerin başına gelir o aklıma takıldı.
Kötüye bir şey olmaz abi. :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu akşam gs yine rahat kazanacak.
Skor tahminim 3-1

Çevrimdışı Tolga

Gs bugün zorlanmadan kazanır bence de :)

Çevrimdışı Kadir G.

Gs bu hafta bence de kazanır ama umarım fener takılır. Yarıştan bir kişinin düşmesi çok çok önemli. Fenerliler biz en kötü 2. oluruz diye bakıyor. Onlara fırsat vermemek lazım. Buna göre de şampiyon biz ğs ikinci oluyor.

Çevrimiçi Rasim

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler atalarimiz tüm ülkenin ahini almis bir takim sonucta gerci kulübün bir sucu yok ama Aziz, mahmut, :akuma: Volkan, emre orosbuoglu oldukca daha cok sey gelir baslarina insallah beter olurlar
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Benim içimde bir his gesenin puan kaybedeceğini diyor ama bakalım göreceğiz :bandit:
Beşiktaş!

Futbol maçlarına spikeri kapatma seçeneğinin gelmesi lazım.Lig tv spikerleri afedersiniz aşırı (Hakaret Yasak)₁ konuşuyor özellikle melih gümüşbıçak falan hep büyük takımların oyuncularını övüyorlar onlar gol atınca deli gibi bağırıyorlar.Anadolu takımı gol atınca sadece gol demekle yetiniyor adamlar

Adama bak ya icerde 2 kişi bomboş kaleye vuruyor bu ne arkadaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 20:05:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adama bak ya icerde 2 kişi bomboş kaleye vuruyor bu ne arkadaş

Hakikaten şunu anlamak mümkün değil ya
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

benim düşüncemde galatasaray her maçta kaybedecek hatta fark yiyecek pozisyonları veriyor.ilk kim değerlendirecek bunları merak ediyorum.takım oyun boyu çok uzun.birgün fena olacaklar diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Hasan nasıl kaçırırsın onu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 20:10:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamı tribüne çağırdılar yağladılar balladılar ben şimdi Hasan Kabze'nin Galatasaray'ı bitirecek golü atacağını nasıl düşüneyim?

Bunu AYkut nasıl düşünmez?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

yuh be kalecinin üstüne pas attı kabze

Adamı tribüne çağırdılar yağladılar balladılar ben şimdi Hasan Kabze'nin Galatasaray'ı bitirecek golü atacağını nasıl düşüneyim?

Bunu AYkut nasıl düşünmez?

Hep aynı senaryo arenada rakip 1-2 çok net gol pozisyonuna girer kaçırır gs gelir atar

Çevrimiçi Samet Ç

Gs'nin defans orta sahada karşılıyor topları az yetenekli takımlar olsa ligde gelen geçen Gs'yi arenada yener.

Çevrimiçi murat

ali turanda gs nin ekmeğini yediğini belli ediyor

Etiketler: