Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 659739 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Osmanlidan cok hak ediyor :)
osmanlıspor kötü bir takım. Yalnız Adana Demir de iyi değil. Bu sene çıkacak takımların hepsi kötü. Benim desteğim Altınordu na. Inşallah onlar çıkar, Antalya ise berbat bir takım, konuşmaya bile değmez

Çevrimdışı Tolga

gs bizim maça kadar daha puan kaybetmez. bizim de kesinlikle puan kaybetmememiz lazım.
Bence Mersin de puan kaybedecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 21:39:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gs bizim maça kadar daha puan kaybetmez. bizim de kesinlikle puan kaybetmememiz lazım.

Bizim kaybetmememiz bir şey ifade etmez ki artık.

Onlar puan kaybetmeyecekse bizim 1 beraberlik hakkımız oluyor otomatik olarak.

2 puan da geride gitsek puan puana da gitsek yenmek zorunda oluruz orada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş bu Muslera'da nasıl bi el var. Nasıl şutları havada yakalıyor sinir oluyom ha :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ya arkadaş bu Muslera'da nasıl bi el var. Nasıl şutları havada yakalıyor sinir oluyom ha :s20:
Muslera yerine başka bir kaleci olsaydı Gs yarıştan çoktan kopmuştu.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen katılıyorum :tabe:

Fenerde Caner, gesede Muslera.

O değil, oyuncuların da morali bozulur düşünsene şutu çekiyosun adam bişi olmamış gibi havada tutuyor..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı fani madida

Bizim kaybetmememiz bir şey ifade etmez ki artık.

Onlar puan kaybetmeyecekse bizim 1 beraberlik hakkımız oluyor otomatik olarak.

2 puan da geride gitsek puan puana da gitsek yenmek zorunda oluruz orada.
ben de böyle düşünüyordum ama bu saatten sonra fener de puan kaybetmez -ne kadar rezil oynasada- o yüzden biz arena'da kazansak bu sefer feneri şampiyon yaparız. artık arena'da gs'yi yenip kendi işimizi kendimiz görücez.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu renklilerin bide çifte kupa yapma şansı var dimi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 21:51:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilal kısa döktürüyor maşşşşallah :bandit:

Çevrimdışı ozan062

bu sampiyonluklarıda toplayamazlardı eminim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Ulan bu hiç iyi olmadı ya
hiç farketmez. Sivas yenmek isterse yener. Bu ligin şampiyonu normal koşullar altında kesinlikle biziz. Ancak çok anormal bir durum var uzun süredir devam eden. Bakalım göreceğiz Allah büyük.

Çevrimdışı Tolga

29.Hafta'nın Toplu Sonuçları

İstanbul Başakşehir 1-1 Eskişehirspor

Mersin İdmanyurdu 3-1 Torku Konyaspor

Karabükspor 2-0 Çaykur Rizespor

Fenerbahçe 4-3 Balıkesirspor

Kasımpaşa 5-3 Bursaspor

Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği

Trabzonspor 0-2 BEŞİKTAŞ

Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray

Kayseri Erciyesspor 2-3 Sivasspor

Çevrimdışı Togay_1981

ben de böyle düşünüyordum ama bu saatten sonra fener de puan kaybetmez -ne kadar rezil oynasada- o yüzden biz arena'da kazansak bu sefer feneri şampiyon yaparız. artık arena'da gs'yi yenip kendi işimizi kendimiz görücez.

Ya çıkıp tüm maçları alıp şampiyon olacağız ya da kazanamazsak arena da yenip GS'yi şampiyon yapmayacağız.Adamlar finansal olarak çok zorda şampiyon olup nefes almaları çok ama çok gereksiz olur. Şampiyonlar ligine direkt katılamayacak bir GS sıradan bir takım kurmak durumunda kalır. Neden bitecek bir rakibi yok yere diriltelim ki. Ama bunlara hiç gerek yok çık adam gibi al tüm maçları gerisini düşünme.

Çevrimdışı Türkay

Ben bu maçta Gs'nin takılacağını düşünmüyordum zaten.

Ben Galatasaray için gelecek hafta da ki Mersin deplasmanından ümidim var.

Fener için bu hafta Sergenden, 2 hafta sonra Mersinden puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

osmanlıspor kötü bir takım. Yalnız Adana Demir de iyi değil. Bu sene çıkacak takımların hepsi kötü. Benim desteğim Altınordu na. Inşallah onlar çıkar, Antalya ise berbat bir takım, konuşmaya bile değmez
Altinordu sadece son haftalarda iyi ilk yarifa cok kotu bir takimdi.osmanlinin maclarini izliyorum degil super ligi bulundugu ligi bile hak etmeyen bir takim.

Demirsporu yine samet aybabanin sacma sapan kararlari yakti.serdar gibi kaleciyi rakibi olan kayseriye verip ne oldugu bellisiz sacma sapan bir kaleci aldi.sirf bu kaleci yuzunden 6-7 puan verdi.

Bu hafta osmanlı vs demirspor maci var bakalim hakemlerin maca katkısı (!) nasil olacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ben akhisardan cok umitliydim.bu kadar kolay mac olacagi aklimin ucundan bile gecmemisti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Ntvspor'da yazan şu.

"Beşiktaş'tan ayrılmanız için ya ondan daha büyük bir takım ya da yabancı bir takım olması gerekiyor. Bana büyük teklif de geldi, hem de Türkiye'den. Şimdi onu açıklamamız doğru olmaz. Kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istemediğimi ve teşekkür ettiğimi söyledim. Dünya karmasında oynadıktan sonra Fransa'dan bir teklif geldi. Ben, 'Beşiktaş'ta başladım, Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum dedim."

Bu kırpılmadıysa gerçek hali de buysa sen fazla iyimser düşünüyorsun @Yunus abi
bunda anlaşılmayacak ne var @Çağrı Beşiktaştan daha büyük takımdan teklif gelmesi lazım diyor gitmem için bana çok büyük teklif geldi ama gitmedim diyor demekki büyük teklifi yapan takım Beşiktaştan büyük değilmiş o yüzdende gitmemiş :D anlatılan bu

Çevrimdışı Deniz

Sergen kendini gostermek istiyorsa yenecek ya da puan alacam.yatış yaparsa kariyeri baslamadan biter.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 23:00:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Altinordu sadece son haftalarda iyi ilk yarifa cok kotu bir takimdi.osmanlinin maclarini izliyorum degil super ligi bulundugu ligi bile hak etmeyen bir takim.

Demirsporu yine samet aybabanin sacma sapan kararlari yakti.serdar gibi kaleciyi rakibi olan kayseriye verip ne oldugu bellisiz sacma sapan bir kaleci aldi.sirf bu kaleci yuzunden 6-7 puan verdi.

Bu hafta osmanlı vs demirspor maci var bakalim hakemlerin maca katkısı (!) nasil olacak..

Futboldan değil aslında yapılanması mükemmel Altınordu'nun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Futboldan değil aslında yapılanması mükemmel Altınordu'nun.
Onlara da yar etmezler bu ligi..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Altınordu bu gazla play off'a kalırsa süper lige çıkabilir

Etiketler: