Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 659562 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Haftaya Bursa'nın yarısı cezalı.

Karabük Bursa'yı yenebilir. Sivas bu yüzden Fener'i yenmek zorunda. Yenerse de fişini çeker Fener'in.

Bizim de işimiz her türlü Arena'ya kalıyor. Orada berabere kalmak da yenmek de aynı zorlukta bizim için.

Seçecek olsam geride girmeyi seçerim 4 puan önde giremiyorsam.

Kazanmak zorunda olalım kazanalım. Trabzon'da olduğu gibi.
aynen öyle. Kaybedecegimiz birsey yoksa kazanma sansimiz daha yüksek olur.

Çevrimdışı Tolga

Dün de yazmıştım gene yazayım bence 33. Hafta'ya şu puanlarla girilir ;

BJK 73

Gs 71

Fb 70

Yani biz 3 maçı da alırız, Gs ve Fb 1 kez berabere kalırlar diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BEŞİKTAŞ       gese                      Fener
__________          __________            ___________

-Gaziantep           -Konya                   -Sivas(d)

-Akhisar(d)           -Mersin(d)              -Erciyes

-Konya                -Gençlerbirliği         -Mersin(d)

-gese(d)              -BEŞİKTAŞ     -Başakşehir(d)

-Gençlerbirliği      -Rize(d)                 -Kasımpaşa
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

@Çağrı Rıza (Çalımbay) ve Rıdvan (Dilmen) eski ev arkadaşıdır. Yıllarca Rıdvan için Beşiktaş, Rıza için Fenerbahçe yazılmıştır ve sanırım o teklifi yapan takımda Fenerbahçe. Ben açıklamayı okudum. Tam olarak şunu söylüyor; Beşiktaş'tan ayrılmak için Beşiktaş'tan daha büyük bir takıma gitmen lazım, ya da yurt dışına gideceksin. Çok daha büyük paralarla o teklifler hem ona hemde o kadrodan Metin Ali ve Feyyaz'a geldi. Hiç biri gitmedi. (Feyyaz'ın durumu farklı tabi.) Türkiye'de Beşiktaş'tan daha büyük başka takım olmadığı için gitmediler. Rıza Fransaya'da Beşiktaş'ın kaptanı olduğu ve kaptanın gemiyi terk edemeyeceği için gitmemiş. Zaten bahsettiği Dünya Karması maçı son yıllarındaydı.
@Samo1903, 17 yaşında Beşiktaş'a gelmiş, 16 yıl başka bir formayı giymeden jübile yapmış biri için daha olumlu fikirler üretebilmen gerekir diye düşünüyorum. Futbol nankör bir oyundur . 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan bizim futbolcuların şansına da amma çekişmeli bir lig oluyor ha..  :bandit:

İnşallah kaldırabilirler. Efsane olacaklar çünkü. Bu sezon, koskoca Türk futbol tarihinde bir ilk bana göre.

Camiamız için de bir ilk.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

ADS macindan geliyorum simdi.gecen hafta osmanliya yatan samsun burada yerden kalkmadi tum mac yatti.sanki final macina cikar gibi oynadilar.

Gelecek sezon süper lige cikarTACAKlari takimlar belli.
Kayseri cikti zaten, osmanli,antalya.
Super ligde oynayabilmen icin iyi bir takimdan cok daha fazlasi gerekiyor burada onlari soylemiyorum.malesef bu ligin kaderi bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Beşiktaş'ın en büyük olduğunu Rıza Çalımbay'ın herkesten daha çok bilmesi gerekirdi yazık valla.

Yanlış anlaşılmış daha büyüğünden değil büyük bir teklif gelmiş.  Adam bizde kaldığına göre daha cömert bir teklifi çevirmiş. Biraz anlatamamış olayı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 21:15:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Rıza (Çalımbay) ve Rıdvan (Dilmen) eski ev arkadaşıdır. Yıllarca Rıdvan için Beşiktaş, Rıza için Fenerbahçe yazılmıştır ve sanırım o teklifi yapan takımda Fenerbahçe. Ben açıklamayı okudum. Tam olarak şunu söylüyor; Beşiktaş'tan ayrılmak için Beşiktaş'tan daha büyük bir takıma gitmen lazım, ya da yurt dışına gideceksin. Çok daha büyük paralarla o teklifler hem ona hemde o kadrodan Metin Ali ve Feyyaz'a geldi. Hiç biri gitmedi. (Feyyaz'ın durumu farklı tabi.) Türkiye'de Beşiktaş'tan daha büyük başka takım olmadığı için gitmediler. Rıza Fransaya'da Beşiktaş'ın kaptanı olduğu ve kaptanın gemiyi terk edemeyeceği için gitmemiş. Zaten bahsettiği Dünya Karması maçı son yıllarındaydı.
@Samo1903, 17 yaşında Beşiktaş'a gelmiş, 16 yıl başka bir formayı giymeden jübile yapmış biri için daha olumlu fikirler üretebilmen gerekir diye düşünüyorum. Futbol nankör bir oyundur . 

@Yunus abi ntvspor'da okudum bunlar yazmıyor. Kırptılarsa ve dediğin gibiyse sıkıntı yok tabi ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'tan ayrılmanız için ya ondan daha büyük bir takım ya da yabancı bir takım olması gerekiyor. Bana büyük teklif de geldi, hem de Türkiye'den.

Bu cümleden bunu çıkartıyorsan hiç bir şey diyemem abi. Ben bu cümleye bakınca farklı şeyler anlıyorum.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Maçın ikinci yarısını izlemiyorum ama GS stoperin iki bariz hatasından 2 gol attı.2-0'dan sonra carlos o stoperi oyundan aldı.Kimse kusura bakmasın ama tarafsız bir göz bile şüphelenir bu durumdan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 21:17:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Ntvspor'da yazan şu.

"Beşiktaş'tan ayrılmanız için ya ondan daha büyük bir takım ya da yabancı bir takım olması gerekiyor. Bana büyük teklif de geldi, hem de Türkiye'den. Şimdi onu açıklamamız doğru olmaz. Kaptanı olduğum takımdan ayrılmak istemediğimi ve teşekkür ettiğimi söyledim. Dünya karmasında oynadıktan sonra Fransa'dan bir teklif geldi. Ben, 'Beşiktaş'ta başladım, Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum dedim."

Bu kırpılmadıysa gerçek hali de buysa sen fazla iyimser düşünüyorsun @Yunus abi
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

ADS macindan geliyorum simdi.gecen hafta osmanliya yatan samsun burada yerden kalkmadi tum mac yatti.sanki final macina cikar gibi oynadilar.

Super ligde oynayabilmen icin iyi bir takimdan cok daha fazlasi gerekiyor burada onlari soylemiyorum.malesef bu ligin kaderi bu.

Ben de severim ADS'yi ama bence artık işleri çok zor.Osmanlıspor maçı final olacak ama iş o maça kaldıysa artık başka faktörler de devrede olur.

Çevrimdışı Anıl

Adana Demir de pek haketmiyor be @Deniz abi

ysariusta

• Ziyaretçi

Beşiktaş'tan ayrılmanız için ya ondan daha büyük bir takım ya da yabancı bir takım olması gerekiyor. Bana büyük teklif de geldi, hem de Türkiye'den.

Bu cümleden bunu çıkartıyorsan hiç bir şey diyemem abi. Ben bu cümleye bakınca farklı şeyler anlıyorum.
@Samo1903 yanlış anlıyorsun. Bak Süleyman Seba belgeselini izle ya da git kitabını al oku, Seba'nın transfer görüşmeleri öyle büyük paralar alabileceğiniz görüşmeler değildi. Bir şeyi değerlendirirken iyi niyetli düşünülür önce. Benim çıkarımlarım gayet sağlıklı, sempozyumda edilmiş bir cümleden son büyük kaptanın Beşiktaşlılığını sorgulamıyorum en azından.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 21:22:04
  • Beşiktaş / Bodrum
En çok hakeden takım Altınordu FK.

Umarım Playoff'tan onlar gelirler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 21:23:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Ulan Bilal hiç top oynamadın be.

Göreceğiz bakalım 2 hafta sonra ne yapacaksın bunları  burada 5 leriz inşallah.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

En çok hakeden takım Altınordu FK.

Umarım Playoff'tan onlar gelirler.
Altınordu Play Off'a kalabilirse büyük başarıdır ama bence Play Off'tan Antalya gelecek :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçın ikinci yarısını izlemiyorum ama GS stoperin iki bariz hatasından 2 gol attı.2-0'dan sonra carlos o stoperi oyundan aldı.Kimse kusura bakmasın ama tarafsız bir göz bile şüphelenir bu durumdan
Bence artık böyle şeyler düşünmeyelim. Herşey bizim elimizde :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız bu akhisar seyircisinin %80i falan renkli heralde bizim maçları hatırlıyorumda :)

Kuzu gibiler bugün kuzu.. :bandit:

Çevrimdışı fani madida

gs bizim maça kadar daha puan kaybetmez. bizim de kesinlikle puan kaybetmememiz lazım.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooo bizim süperstar giriyor M.Akyüz :icool:

Etiketler: