Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 660220 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Rasim

nedense bu mac Satilmis diye bir his var icimde :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nedense bu mac Satilmis diye bir his var icimde :bandit:
Boşver abi içimiz rahat olsun satılmışsa da satılmıştır. Biz bunlarla aynı sahaya çıkıcaz nasıl olsa :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

saha bu haliyle 2 hafta kalmalı. bu maçın skoru ne olursa olsun kötü saha bizi daha çok bozuyor. sol kenar felaket

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

bal vol 1 başladı klasik burak

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu kaleci oğuz hiç güven vermiyo dicektimm, ulan dedim belki iyi oynar vazgeçtim :)

ysariusta

• Ziyaretçi

ulan adamların tek opsiyonu var şıreydır şut atacak bu kadar zor mudur şunu engellemek ya.

Çevrimdışı talha

Oğuz'dan daha berbat kaleci 1.lig'de yoktur ne diye bunu oynatıyorlar anlamıyorum. Verelim Veysel'i o oynasın. Bu kaçıncı saçma gol yiyişi sayamıyorum artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Hayır çıkmaz artık Gs ye 3 puan yazabiliriz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ulan adamların tek opsiyonu var şıreydır şut atacak bu kadar zor mudur şunu engellemek ya.
Şut önemli abi işte :)

Biz az şut çekiyoruz bu kötü bişey bence. Trabzon maçında yine diğerlerine nazaran şut sayımız iyiydi mesela :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence Akhisar maçını deplasman saymayalım seyirci falan yok adamlarda :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 20:31:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir kaleci bu kadar mı fark yaratır?

Büyük takımın kalecisinin fark yaratması bu kadar ironik olabilir mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Muslera çok sağlam kaleci bunu bir kez daha görüyorum bugün.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Al sana 2 :) Ne güzel lan bedava valla..

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2015, 20:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaşlı Burak Galatasaray armasını öpüyor..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin kazanma ihtimalini yüksek görüyordum da ilk yarıdan işi bitireceklerini düşünmüyordum.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Akhisar'ı iyi izleyin birde bize karşı oynayacak Akhisar'ı izleyin.

Çevrimdışı Tolga

Kayserispor, Süper Lig'e çıktı...

Etiketler: