Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 659899 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Daha önce de belirtmiştim..Şenol Güneş'in yanlış takım mühendisliğinin sonucu olan maç..Stoperler Şamil-Ertuğrul orta sahada yedek bekleyenler Bekir-Traore-Holmen..Stoper,kanat yedeği yok ancak orta sahada gereksiz bir kalabalık..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 14:46:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir güzel gol daha çok güzel maç oldu be
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

bursayı 5 ledi paşa...

bilici hunharca eleştirip şenol güneş fanatizminde bulunan arkadaşları bu maçtan sonra şenol güneş i de hunharca eleştirmesini bekliyorum  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 14:52:30 fore_kazık ]

Çevrimdışı fore_kazık

donk u atiba yapmaya çalışıyor sanırım önder özen :)

bence oldukça başarılı idi hücumda...

Çevrimdışı ozan062

mac bitti hayli keyiflendim
maç sonu konusmasını iple cekiyorum senol gunesin, yine hakemlere laf atarsa veya daha değişik yorumlar yaparsa azıcık belkilerimi bile bitiririm hocanın cnk kendi etti kendi buldu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa'nın savunması iyi olsa şampiyonluk yarışında olurlardı zaten.Bu savunmayla yersin 4-5 normal yani.Karşındaki takımın hücum oyuncuları öyle hafife alınacak oyuncular da değil.

Şenol Güneş bize gelmez zaten o da antiistanbulcu anadolu takımı çalıştırır muhtemelen.Bursayla uzun süreli sözleşme imzalayabilir

Çevrimiçi Rasim

efes basket macini hangi Kanal gösteriyo bilen varmi
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 15:03:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf

Bursa'nın savunması iyi olsa şampiyonluk yarışında olurlardı zaten.Bu savunmayla yersin 4-5 normal yani.Karşındaki takımın hücum oyuncuları öyle hafife alınacak oyuncular da değil.

Şenol Güneş bize gelmez zaten o da antiistanbulcu anadolu takımı çalıştırır muhtemelen.Bursayla uzun süreli sözleşme imzalayabilir

Bu savunmayla 4-5 yemek normal yanlış bir yaklaşım bence. Teknik direktör takım savunmasını oturtmak için uğraşmalı. Bugün 3 gol attılar,maçı kazanmak için yeterli ama oturmuş bir savunmaları olmadığı için 5 gol yiyerek yenildiler. Bu yaklaşıma göre bizim de Liverpool'dan 4-5 gol yememiz normaldi ama 2 maçta tek golde tutabildik. Biliç'in Şenol Güneş'ten üstün olduğu nokta takım savunmasını daha iyi yaptırabilmesi. Hücumla bir yere kadar maç kazanırsın ama kritik noktalarda yaptığın savunma sana çok şey kazandırır.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Kasımpaşa maçında çok güzel goller olmuş keşke anadolu takımlarının maçları hep böyle geçse.

Çevrimdışı Tolga

Günün Maçları

Kasımpaşa 5-3 Bursaspor

Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği

Trabzonspor 0-2 BEŞİKTAŞ

[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 21:20:59 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Günün Maçları

Kasımpaşa 5-3 Bursaspor

Gaziantepspor 0-3 Gençlerbirliği
kasımpaşanın kadrosu zaten iyiydi. Derli toplu oynayınca hemen sonuç almaya başladılar. Önder hoca gelene kadar bence kadrosuna kıyasla ligin en başarısız takımı kasımpaşaydı

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu bursa nasil bir takimdir arkadas.. dengesi yok..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 21:35:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzon çok fena batacak aldıkları adamların hepsi kof çıktı nerdeyse özellikle yabancılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Trabzon çok fena batacak aldıkları adamların hepsi kof çıktı nerdeyse özellikle yabancılar.

Tosicle ilgileniyorlarmış klüpte akıllı bir adam yok heraldi senelerdir aynı hatalar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 21:51:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Tosicle ilgileniyorlarmış klüpte akıllı bir adam yok heraldi senelerdir aynı hatalar.

Bizim 2004-2008 arası sendorumun aynısı çok daha pahalısı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bizim 2004-2008 arası sendorumun aynısı çok daha pahalısı
Birkaç sene içerisinde İHO istifa eder yeni başkan ve yönetim gelir 3-4 sene de borç düşürmeye çalışırlar :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2015, 21:59:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Birkaç sene içerisinde İHO istifa eder yeni başkan ve yönetim gelir 3-4 sene de borç düşürmeye çalışırlar :)

Stadın gelirlerini kullanıyorlar çok daha zor olur Trabzon bizim gibi değil çapı küçük baya maddi olarak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Stadın gelirlerini kullanıyorlar çok daha zor olur Trabzon bizim gibi değil çapı küçük baya maddi olarak
Aynen öyle biz yine bir şekilde bu dar boğazdan kurtuluruz da onların işi hakikaten zor.

Çevrimdışı Tolga

31. Hafta'nın Fikstürü

12.05.2015 16:45      İSTANBUL BAŞAKŞEHİR - MEDİCANA SİVASSPOR   
12.05.2015 16:45      TORKU KONYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ   
12.05.2015 19:45      MERSİN İDMANYURDU - GALATASARAY    
12.05.2015 19:45      KASIMPAŞA - BALIKESİRSPOR   
12.05.2015 19:45      KARDEMİR KARABÜKSPOR - ESKİŞEHİRSPOR   
13.05.2015 16:45      TRABZONSPOR - BURSASPOR   
13.05.2015 19:45      FENERBAHÇE - SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR   
13.05.2015 19:45      GAZİANTEPSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR    
14.05.2015 19:45      AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR - BEŞİKTAŞ

[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2015, 23:51:56 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Deniz

trabzonun sonu kötü.uefayı da kaçırırsa vay hallerine..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

GS bugün puan kaybederse sinan enginin öngörüsünün gerçekleşme ihtimali baya yükselir gibime geliyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takımdaki hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama bu takım tokide gs ile baş edebilecek güçte  :tabe:

Allah kart cezası, sakatlık vs. göstermesin.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2015, 19:23:23 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: