Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 662858 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar bizi düşman olarak görüyorlar ama ne zaman maçlarını izlesem çoğunluk bizim besteleri söylüyor garip bir durum.  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Adamlar bizi düşman olarak görüyorlar ama ne zaman maçlarını izlesem çoğunluk bizim besteleri söylüyor garip bir durum.  :bandit:
Gündeme gelebilmek için kendilerine yıllardan beri suni düşman yaratmaya çalıştılar bizim taraftarda bunu ciddiye aldı ne yazık ki :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Gündeme gelebilmek için kendilerine yıllardan beri suni düşman yaratmaya çalıştılar bizim taraftarda bunu ciddiye aldı ne yazık ki :)
Maalesef. 3 oldu bu arada.

Çevrimdışı Tolga

Maçtan önce Bursa'nın hücumu mu yoksa Başakşehir'in savunması mı galip gelecek demiştim Bursa'nın hücumu galip çıktı :)

Başakşehir bu haftaya kadar 19 gol yemişti bugün yediği gollerle bu rakam 22'ye çıkmış oldu şimdilik tabi :D

Bursa da 52 gol atmıştı bu maça kadar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fernandao'nun artilari yine skor belirledi. orada Ba olsaydi o gol olmayacakti mesela.  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursanın kazanması iyi oldu ibb fenerle oynayacak. Bi amaçları olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 15:44:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fernandao'nun artilari yine skor belirledi. orada Ba olsaydi o gol olmayacakti mesela.  :tabe:

Madem bu kadar iyi, bu adam kiralık sonuçta.

E sen de Ba'dan iyi diyorsun birçok yorumunla.

Bu durumda Fernandao'yu seneye en az Newcastle'da göreceğiz demektir  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Madem bu kadar iyi, bu adam kiralık sonuçta.

E sen de Ba'dan iyi diyorsun birçok yorumunla.

Bu durumda Fernandao'yu seneye en az Newcastle'da göreceğiz demektir  :)

yanlis anlasilmisim galiba. ben öyle genel konusmadim. ikisininde artisi var dedim. bize su anda daha faydali olur yönünde yorumlar yaptim.

kimse Fernandao'dan Ibrahimovic yapmadi yani. nerede oynamasi da beni ilgilendirmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Akıl var mantık var tutturmuşlar Ba hava toplarında kötü yer tutamıyor. Adama kaç top geldi de havadan değerlendiremedi. Beklerimiz Serdar Motta ikiside orta özürlüsü bizimkiler Ba'yı tartışıyor. Kanat desen Töre dışında becerebilen yok rakip ceza sahasında bir tek Demba var arada Olcay giriyor başka giren yok rakip takımın savunması komple Ba'nın üzerine yoğunlaşıyor bu adam ligde 16 gol attıysa yatın kalkın Allah'a şükredin. Ek olarak bugün forvetimiz Demba değil de Fernandao olsaydı şampiyonluk yarışında olmazdık.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2015, 15:53:39 Samo1903 ]

Çevrimdışı GÖRKEM

aramizda istatistikleri sevenler oldugunu bildigim icin :

Ba 16 Gol 5 Asist   

Fernandao 18 Gol 7 Asist

Çevrimiçi Samet Ç

Ba 16 Gol 5 Asist   

Fernandao 18 Gol 7 Asist

Demba'nin genel istatistiklerini paylaş. İki Bursa'nın bekler bizim beklerden çok çok daha iyi orta sahalarının göbeği hücum yapmayı biliyor Ozan, Belluschi, Josue,Holmen bizim Tolgay ve Sosa dışında sıfır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 16:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
yanlis anlasilmisim galiba. ben öyle genel konusmadim. ikisininde artisi var dedim. bize su anda daha faydali olur yönünde yorumlar yaptim.

kimse Fernandao'dan Ibrahimovic yapmadi yani. nerede oynamasi da beni ilgilendirmiyor.

Ben BA'nın iyi bir yanını söylediğini hatırlamıyorum :D

Konu o değil de Fernandao'yu övmek için Ba'ya giydirmeye gerek yok ben buna takılıyorum.

Elimizdeki adama, 25 gol atmış 35 golde payı olan adama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 16:03:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Ba 16 Gol 5 Asist   

Fernandao 18 Gol 7 Asist

Fernandao haftada 2 hatta 3 maç oynasa neler olurdu düşündün mü hiç?

Ba aralıksız oynuyor.

Fernandao'nun geneli 34 maçta 19 gol.

Demba 38 maç 25 gol.

Ki bu maçlar üst kalite maçlar. Uefa maçları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben BA'nın iyi bir yanını söylediğini hatırlamıyorum :D

Konu o değil de Fernandao'yu övmek için Ba'ya giydirmeye gerek yok ben buna takılıyorum.

Elimizdeki adama, 25 gol atmış 35 golde payı olan adama.

Ba iyi bir golcü. ceza sahasinda pozisyon alma icgüdüsü iyi ve kalenin nerde oldugunu iyi biliyor. sutlari da iyi girdigi pozisyonlari kolay kolay kacirmaz. oldumu?  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 16:10:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba iyi bir golcü. ceza sahasinda pozisyon alma icgüdüsü iyi ve kalenin nerde oldugunu iyi biliyor. sutlari da iyi girdigi pozisyonlari kolay kolay kacirmaz. oldumu?  :D

Büyük takım santraforunu tarif ettin farkettin mi  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ba aralıksız oynuyor.

Demba 38 maç 25 gol.

ben o istatistigi sadece yoruma acik sekilde paylastim. diyorsunuz ya hep bu kadar gol atti Ba diye. megerse Fernandao Ligde daha cok atmis.  :D

o kadar kötü olamaz yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 16:13:03
  • Beşiktaş / Bodrum
ben o istatistigi sadece yoruma acik sekilde paylastim. diyorsunuz ya hep bu kadar gol atti Ba diye. megerse Fernandao Ligde daha cok atmis.  :D

o kadar kötü olamaz yani.

Fernandao kötü santrafor değil zaten.

Klasik Nobre işte. Ne artısı var ne eksisi gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Büyük takım santraforunu tarif ettin farkettin mi  :D

tamamda zaaflarini saydirma bana simdi.  :D

bize su anki durumumuzda Ba tipinde bir Oyuncu fazla lüks.

Rakibe bariz üstünlük kuracagiz da Ba parlayacak. biz önce bu üstünlügü kurmaya yönelik hareket etmeliyiz. ve bunun icin Ba dogru oyuncu tipi degil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 16:17:53
  • Beşiktaş / Bodrum
tamamda zaaflarini saydirma bana simdi.  :D

bize su anki durumumuzda Ba tipinde bir Oyuncu fazla lüks.

Rakibe bariz üstünlük kuracagiz da Ba parlayacak. biz önce bu üstünlügü kurmaya yönelik hareket etmeliyiz. ve bunun icin Ba dogru oyuncu tipi degil.

Diğer tipi de vardı. Almeida.

Olmuyor işte mesele forvet değil. Sen o baskıyı kuracak yapıyı yaratacaksın.

Yoksa yırtıcı güçlü forvet ile eksik organizasyon ile yine lider olamazsın.

Alacaksın Danny'i sola iki tane de hücumcu bek alacaksın sonra Ba'ya tekrar bakacaksın 30 tane mi atmış sene sonu 35 tane mi.

Önemli olan forvet almak değil yani forvetin doğru tip senin beklerin ve merkez ortasahan yanlış.

Andulrahman Baba ve Maxi Pereira ile Danny Töre Sosa Tolgay oynasın bak neler olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Diğer tipi de vardı. Almeida.

Olmuyor işte mesele forvet değil. Sen o baskıyı kuracak yapıyı yaratacaksın.

Yoksa yırtıcı güçlü forvet ile eksik organizasyon ile yine lider olamazsın.

Alacaksın Danny'i sola iki tane de hücumcu bek alacaksın sonra Ba'ya tekrar bakacaksın 30 tane mi atmış sene sonu 35 tane mi.

Önemli olan forvet almak değil yani forvetin doğru tip senin beklerin ve merkez ortasahan yanlış.

Andulrahman Baba ve Maxi Pereira ile Danny Töre Sosa Tolgay oynasın bak neler olacak.

dedigin gibi güclü kadro kursak olur ancak su an öyle bir durum söz konusu degil maalesef.

Ba bize su an cift forvet oynarsak cok daha faydali olur ancak bu da büyük fedakarlik oluyor cünkü orta sahayi rakibe teslim ediyoruz böylelikle. aynen Brügge macinda oldugu gibi.

Çevrimdışı Deniz

Ba aralıksız oynuyor.

Demba 38 maç 25 gol.

:bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2015, 17:54:14
  • Beşiktaş / Bodrum
dedigin gibi güclü kadro kursak olur ancak su an öyle bir durum söz konusu degil maalesef.

Ba bize su an cift forvet oynarsak cok daha faydali olur ancak bu da büyük fedakarlik oluyor cünkü orta sahayi rakibe teslim ediyoruz böylelikle. aynen Brügge macinda oldugu gibi.

Kuracağız kurmak zorundayız.

O yüzden elimizdeki adamı yemek yerine üzerine koymak gerekiyor.

Ba'dan Fernandao tipi forvete geçmek demek küçülmek demek anlayış olarak.

Biz aksine büyümemiz lazım her sene ilk ikide yer almak ve 2 yılda bir şampiyon olmak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fernandao kötü bir forvet değil ama bana Nobre'yi anımsatıyor biraz.

O da çok yetenekli değildi sadece gücü ve fırsatçılığıyla fark yaratıyordu.

Ba yetenek olarak kesinlikle Fernandao'dan çok daha üstün bir oyuncu bunu tartışmam.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Eskişehir yedek kalecisiyle başlıyor maça şaşıran var mı ?

Etiketler: