Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 662983 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:08:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
müthis yorum:)
bende iddaa ediyorum birinci fener ikinci biz bu yarısta olucaz o kadarda net soyluyorum
bu fener bursanın bu gencliğine dinamiğine karsı temposuna ayak uydurabildiyse zaten ligide hakediyorlar
banane hakem yardımından golude hakem atyor zaten o trilyonlarca ortayıda azize acıyor oraya zaten..
onun için biz feneri alasagı etmemiz lazım tüm dikkat onlar olmalı

Çok kritik maçtı. Tüm dayandırdığım şey çöktü resmen benim abuk subuk bir golle.

Diyecek bir şey yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Çok kritik maçtı. Tüm dayandırdığım şey çöktü resmen benim abuk subuk bir golle.

Diyecek bir şey yok.

işte tecrübe var abi yani kagıttaki bütün verileri bi anda cope atıyor
bizde olmayanda bu
hoca bile bu olayı bozmuyor zaten sorun orada
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı forzatunga

şikebahçe daha da puan kaybetmez bu sezon tek ihtimal bu maçtı

Çevrimdışı Deniz

işte tecrübe var abi yani kagıttaki bütün verileri bi anda cope atıyor
bizde olmayanda bu
hoca bile bu olayı bozmuyor zaten sorun orada
Şenol güneşle ilgili yorumun ne bu maçta @ozan062 ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Şenol güneşle ilgili yorumun ne bu maçta @ozan062 ?

yazıp yazıp sildim biliyormusun:)
cnk ne desem on yargı var fakat sunu diyebilirim
beklenen birsey evet oyuna agırlıgını koymaya calıstı fakat
gsyede bizede fenerede yaptıgı buydu hatta türkiye kupasında sarıyerlede bunu oynasa yine aynı tempo
bizim samet hocanın taktiğine benzetiyorum sizde bir iki soylemiştiniz ordan yola cıktım
yani oyuna agırlık ve karakter yüklemede bence sıkıntı var
ve tabiki bizimde klube has olan bir detay senol hocadada var
oyuncuya dayalı futbol,,, maalesef bizim iyi paralar harcamamız mumkun değilken ve bizimde bu vukuatimiz varken
yine aynı tipte bir hocanın gelmesi bize fayda saglamaz
fakat su ozan bize geleydi yada gelme ihtimali olsaydıu herturlu gelsin derim bizim oguzhanlarıda kudurtabilir ama
getiricek birileri yoksa hiç ugramasın

(agırlıktan kastım oyunu sakince yonlendirmek)
(oyuncuya dayalı derken biri cıkıp atmadıgı surece hep iyi futbol soylemi)
yani kısa ve oz tabela yapamayan bir hoca var:(( bize ters
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2015, 22:22:54 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

27.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Gaziantepspor 1-1 Konyaspor

Karabükspor 2-1 Gençlerbirliği

Kasımpaşa 1-5 BEŞİKTAŞ

Kayseri Erciyesspor 0-1 Eskişehirspor

Sivasspor 1-1 Balıkesirspor

İstanbul Başakşehir 3-1 Çaykur Rizespor

Trabzonspor 2-1 Galatasaray

Mersin İdmanyurdu 1-1 Akhisar Belediyespor

Fenerbahçe 1-0 Bursaspor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

fenerin sansına bakın
biz ve gs nekadarda birbirine yakın takımlarla oynuyor dimi
dünde fikstür paylasıldı ama gorselini gorunce dedim koyayım buraya
işimiz zor ama kesinlikle onlardan sonra oynanacak maçlarımız sıkıntılı
yani onlar kazandıysa enson maça biz cıkacaz bunun baskısını nasıl kaldıracaklar
merak konusu

Çevrimdışı Deniz

yazıp yazıp sildim biliyormusun:)
cnk ne desem on yargı var fakat sunu diyebilirim
beklenen birsey evet oyuna agırlıgını koymaya calıstı fakat
gsyede bizede fenerede yaptıgı buydu hatta türkiye kupasında sarıyerlede bunu oynasa yine aynı tempo
bizim samet hocanın taktiğine benzetiyorum sizde bir iki soylemiştiniz ordan yola cıktım
yani oyuna agırlık ve karakter yüklemede bence sıkıntı var
ve tabiki bizimde klube has olan bir detay senol hocadada var
oyuncuya dayalı futbol,,, maalesef bizim iyi paralar harcamamız mumkun değilken ve bizimde bu vukuatimiz varken
yine aynı tipte bir hocanın gelmesi bize fayda saglamaz
fakat su ozan bize geleydi yada gelme ihtimali olsaydıu herturlu gelsin derim bizim oguzhanlarıda kudurtabilir ama
getiricek birileri yoksa hiç ugramasın

(agırlıktan kastım oyunu sakince yonlendirmek)
Şenol güneşin en büyük artısı gelince en az 2-3 oyuncuyu Türk futboluna kazandırması zaten.
Oyuncuya dayalı futbol fikrine pek katılamıyorum bugün izlediğim maçta ileri uçta oynayan bütün oyuncular kazanmak için oynadı.Aman topu atim fernandaoya gitsin gol yapsın mantığı yoktu.
Şener de şutunu attı ozan da attı volkan da attı belluschi de attı.
Takım olarak iyi oynadılar ki bence maçı hak eden takım da bursaydı,verilmeyen golü çizgiden çıkan topu,volkanın çıkarttığı şutlar ve hakem faktörünün rakipte olmasıyla bugün maçı bursa hak etti.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Şenol güneşin en büyük artısı gelince en az 2-3 oyuncuyu Türk futboluna kazandırması zaten.
Oyuncuya dayalı futbol fikrine pek katılamıyorum bugün izlediğim maçta ileri uçta oynayan bütün oyuncular kazanmak için oynadı.Aman topu atim fernandaoya gitsin gol yapsın mantığı yoktu.
Şener de şutunu attı ozan da attı volkan da attı belluschi de attı.
Takım olarak iyi oynadılar ki bence maçı hak eden takım da bursaydı,verilmeyen golü çizgiden çıkan topu,volkanın çıkarttığı şutlar ve hakem faktörünün rakipte olmasıyla bugün maçı bursa hak etti.

yanlıs tanımlamada yaptım denebilir aslında oyuncuya dayalı derken
yani fernandao hangi büyük maçta gol attıki zaten ondan hayır gelmez bu tip maçta
ama diğerleri ugrasıyor kesinlikle ama elindeki kadro kalşitesiz diye sonucu yapamıyor diyoruz
ama aynı sorun bizdede yasanacak:)) yani 11e 4 tane adam alsak sakatlandıklarında girecek oyunculardan dolayı yine aynı sorunu yasıcaz
ve bu konuda bi sihirli dokunusu yoksa bi kazancımız olmaz
bircogumuza gore tayfut havutcu sıradan bir topcu fakat malum sezondaki performansı alabiliyorsak
veya daha sabit yeteneklerden demekki burda hoca dokunusu var demektir
bizede bu lazım :((
yinede bak gelirse birsey diyemem o eski kafada değilim ama basarı beklemem zaten 1 seneden fazla sozlesme yapmazlar eminim bundan
ondan dolayı birazdaha rahatım
bu sebeble ben ondan cok diğerlerine baktım

Çevrimdışı ZEKI

fenerin sansına bakın
biz ve gs nekadarda birbirine yakın takımlarla oynuyor dimi
dünde fikstür paylasıldı ama gorselini gorunce dedim koyayım buraya
işimiz zor ama kesinlikle onlardan sonra oynanacak maçlarımız sıkıntılı
yani onlar kazandıysa enson maça biz cıkacaz bunun baskısını nasıl kaldıracaklar
merak konusu
Kendimce bir hesap yaptim Bu hesaba gore
Fener 72 puan Besiktas 73 puan Galatasaray 71 Puan Gs macina beraberlik verdim  :ok:

Çevrimdışı Deniz

yanlıs tanımlamada yaptım denebilir aslında oyuncuya dayalı derken
yani fernandao hangi büyük maçta gol attıki zaten ondan hayır gelmez bu tip maçta
ama diğerleri ugrasıyor kesinlikle ama elindeki kadro kalşitesiz diye sonucu yapamıyor diyoruz
ama aynı sorun bizdede yasanacak:)) yani 11e 4 tane adam alsak sakatlandıklarında girecek oyunculardan dolayı yine aynı sorunu yasıcaz
ve bu konuda bi sihirli dokunusu yoksa bi kazancımız olmaz
bircogumuza gore tayfut havutcu sıradan bir topcu fakat malum sezondaki performansı alabiliyorsak
veya daha sabit yeteneklerden demekki burda hoca dokunusu var demektir
bizede bu lazım :((
yinede bak gelirse birsey diyemem o eski kafada değilim ama basarı beklemem zaten 1 seneden fazla sozlesme yapmazlar eminim bundan
ondan dolayı birazdaha rahatım
bu sebeble ben ondan cok diğerlerine baktım
Düşüncelerine saygı duyarım zaten hepimiz aynı düşünsek burada birbirimizi poh pohlamaktan öteye geçemeyiz :)
Ama şu da var ki bizim takım bursadan çok daha iyi takım.
Ve şenol güneş elinin değdiğini düşününce oğuzhan kerim cenk tosun günay gibi oyuncular bunun çok üstüne çıkacaklardır.
Adam elinin değdiğini parlatıyor bizde de bunu 2-3 kişiye yapsa şampiyonluk için yeter de artar bile  :)

Çevrimdışı ozan062

Düşüncelerine saygı duyarım zaten hepimiz aynı düşünsek burada birbirimizi poh pohlamaktan öteye geçemeyiz :)
Ama şu da var ki bizim takım bursadan çok daha iyi takım.
Ve şenol güneş elinin değdiğini düşününce oğuzhan kerim cenk tosun günay gibi oyuncular bunun çok üstüne çıkacaklardır.
Adam elinin değdiğini parlatıyor bizde de bunu 2-3 kişiye yapsa şampiyonluk için yeter de artar bile  :)

tabi tabi
sayı fazla aynn faydası olur ama yonetimin risk alması gerekiyor bu sebeble denizli bile gelebilir:))
neyse hadi dunden bu yana habire bilic dedik lafları yedik yine onumuzde bolca gun var bole bole konusurz :evillol:

Çevrimdışı ozan062

laynn bakın biz burda konusuyozuda twitter yıkılıyor
sizin fırat g. ,,,, senol hocayı ortalıkta konusmaya baslamıs
bizim çelik abimiz niyetini belli etmiş aleni olarak sanırım
sıkıntı varrr:D

Çevrimdışı Deniz

tabi tabi
sayı fazla aynn faydası olur ama yonetimin risk alması gerekiyor bu sebeble denizli bile gelebilir:))
neyse hadi dunden bu yana habire bilic dedik lafları yedik yine onumuzde bolca gun var bole bole konusurz :evillol:
Denizlinin yorumları dinliyorum da o adam bana çok ters geliyor.Yorumcu olmuş bu yaştan sonra ciddi bir lig maratonunu kaldırabilir mi şüpheliyim  :)

Çevrimdışı Serkan P.

Çevrimiçi Samet Ç

laynn bakın biz burda konusuyozuda twitter yıkılıyor
sizin fırat g. ,,,, senol hocayı ortalıkta konusmaya baslamıs
bizim çelik abimiz niyetini belli etmiş aleni olarak sanırım
sıkıntı varrr:D
aynen herkese soruyor şenol güneşin hocalığını nasıl buluyorsun diye kıllandım.

Çevrimdışı Deniz

aynen herkese soruyor şenol güneşin hocalığını nasıl buluyorsun diye kıllandım.
sen beğenmedin mi bugün @Samo1903  :)

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  1 dk.1 dakika önce
Lig TV pierosuna göre Bursaspor'un iptal edilen golü 11 cm ofsayt.

Hadi lan oradan kapatın bu başlığı beyler senaryo çoktan yazılmış.

Çevrimiçi Samet Ç

sen beğenmedin mi bugün @Samo1903  :)
Şimdi iyi oynatıyor da onunda Bilic gibi sorunları var bence taktik olarak şimdi açamıyorum kafam acayip karışık ama gelmesini istemem bizim Şenol ile başarılı olmamız için eline mevcut kadronun 1 veya 2 tık üstünü vermemiz lazım veremeyeceğiz gibi görünüyor şu durumda zaten böyle bir şansımız yok gibi. İlla Türk hoca istiyorsanız Denizli'yi getirelim zaten Beşiktaş'ta da tek başarılı olan Türk antrenör kendisi kısıtlı kadro ile.

Çevrimdışı Deniz

Şimdi iyi oynatıyor da onunda Bilic gibi sorunları var bence taktik olarak şimdi açamıyorum kafam acayip karışık ama gelmesini istemem bizim Şenol ile başarılı olmamız için eline mevcut kadronun 1 veya 2 tık üstünü vermemiz lazım veremeyeceğiz gibi görünüyor şu durumda zaten böyle bir şansımız yok gibi. İlla Türk hoca istiyorsanız Denizli'yi getirelim zaten Beşiktaş'ta da tek başarılı olan Türk antrenör kendisi kısıtlı kadro ile.
Kardeşim yapmayın etmeyin ben denizlinin yorumları yüzünden lig tvden soğudum :D
Adam bildiğin yaşlanmış oyuncuların ismini bile doğru düzgün sayamıyor.Yorumculuğa da alışmış,stressiz hayat mis gibi işte.
Orayı bırakıp bu maratona girer mi hiç,girerse de sudan çıkmış balığa dönebilir  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim yapmayın etmeyin ben denizlinin yorumları yüzünden lig tvden soğudum :D
Adam bildiğin yaşlanmış oyuncuların ismini bile doğru düzgün sayamıyor.Yorumculuğa da alışmış,stressiz hayat mis gibi işte.
Orayı bırakıp bu maratona girer mi hiç,girerse de sudan çıkmış balığa dönebilir  :)
Bende nefret ediyorum Denizli'den daha doğrusu tüm Türk tdlerden nefret ediyorum. Ama yapacak bir şey yok tabi eninde sonunda sizin istediğiniz olacak Şenol gelecek ama başarı gelecek mi hiç sanmıyorum. Ben ne kadar konuşsam boş yönetim ne yaparsa eyvallah diyeceğiz en sonunda.

Çevrimdışı Deniz

Bende nefret ediyorum Denizli'den daha doğrusu tüm Türk tdlerden nefret ediyorum. Ama yapacak bir şey yok tabi eninde sonunda sizin istediğiniz olacak Şenol gelecek ama başarı gelecek mi hiç sanmıyorum. Ben ne kadar konuşsam boş yönetim ne yaparsa eyvallah diyeceğiz en sonunda.
Dediğin gibi bekleyip görelim hayırlısı olsun.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursa çok iyi mi oynadı da Şenol Hocam gene sallamış hakeme. Fener stadında ancak bu kadar "nrmal" maç yönetilirdi. Hatalı kararları var ama bu hep var. Sen nasıl yenerim ona bakacaksın.

Çevrimdışı Deniz

Bursa çok iyi mi oynadı da Şenol Hocam gene sallamış hakeme. Fener stadında ancak bu kadar "nrmal" maç yönetilirdi. Hatalı kararları var ama bu hep var. Sen nasıl yenerim ona bakacaksın.
Bence bursa mükemmel oynadı.
Yenecekti zaten fener yine ipten döndü.
Şenol güneşin oynattığı futbolun yarısını oynayamadık şu fenere karşı.

Çevrimdışı ozan062

zaten hazır takıma gelip bitiricem kariyerimi diyor
bize gelme ihtimali cok cok zor:) sevinebilirsin :bawling:

Etiketler: