Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663886 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

bizim Oyun yapimiz Trabzona daha ters geliyor normalde.

sezonun ilk yarisindaki durumda olsak kazaniriz ama böyle cok cok zor olacak.

Çevrimdışı Tolga

bjk, fb ve gsnin kalan maclarini bilen varmi buraya koyabilirmisiniz bir analiz yapsak hangi maçlarda puan kaybedebilirler
Birazdan burada paylaşırım. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Evet zaten şampiyon olacaksak kazanmaktan başka şansımız yok.

Bilic bugünkü maçı izlemiştir umarım Gs'yi yenmek çok anormal birşey değil aslında sadece biraz cesaretli olmak lazım.

biz Trabzon kadar cesaretli Oyun oynasak Bilic'i zaten kimse elestirmez.

ne yazik ki bu saaten sonra birden o kadar sey degismez.

bu oyunumuzla yenmek zorundayiz.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

bizim Oyun yapimiz Trabzona daha ters geliyor normalde.

sezonun ilk yarisindaki durumda olsak kazaniriz ama böyle cok cok zor olacak.
trabzon maçını düşünme

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Ts iç sahada en fazla puan toplayan takım oldu 33 puan ile gerçi yarın Fb ne yapacak onu göreceğiz. :)

Çevrimdışı ozan062

Rıdvan Dilmen: "Son 3 maçın 2'sinde gol atamayan takım bugün lider."

ahlaksız herif
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

ahlaksız herif
Bugünkü yazısında da hacizden bahsetmişti leyla yıpratmaya çalışıyor.  :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

trabzon maçını düşünme

puanlari esitlesek de fikstür avantaji Galatasaraya gecmis oldu.

Çevrimiçi Rasim

ahlaksız herif
spor kanallarinin arasinda en tarafsizi aspor herhalde :akuma:
Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

7 hafta önceden şampiyonluk şarkıları söylenecek bir performansımız yok ama konsatrasyon yükseldikçe buda olacaktır. Fenerbahçenin takılmasını bekleyeceğiz şimdi. onlarında bu hafta olmazsa haftaya olur.

Çevrimiçi Rasim

Bugünkü yazısında da hacizden bahsetmişti leyla yıpratmaya çalışıyor.  :bandit:
Azizeden emir almistir
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

puanlari esitlesek de fikstür avantaji Galatasaraya gecmis oldu.
arkadaş bir oraya gelelim de gerisi bir şekilde gelir.

Çevrimdışı Tolga

Kalan Maçlar;

BEŞİKTAŞ: Karabük, Trabzonspor (D), Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor (D), Konyaspor, Galatasaray (D), Gençlerbirliği

Galatasaray: Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor (D), Konyaspor, Mersin İdmanyurdu (D), Gençlerbirliği, BEŞİKTAŞ, Çaykur Rizespor (D)

Fenerbahçe: Bursaspor, Eskişehirspor (D), Balıkesirspor, Sivasspor (D), Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu (D), Başakşehir (D), Kasımpaşa

Çevrimdışı ALDENYX

6 hafta .. 7 maç her takımın diğer takımları takip edeceği müthiş bir döngü..inşallah şampiyon olacağiz..en çok hakeden biziz... :boxin:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Deniz

Gs haftaya anteple oynuyor.antep ligin tam ortasinda hicbirniddiasi yok ve daha d kotusu teknik direktoru okan buruk.

Evi arabayi satip gsye mi bassak?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Kalan Maçlar;

BEŞİKTAŞ: Karabük, Trabzonspor (D), Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor (D), Konyaspor, Galatasaray (D), Gençlerbirliği

Galatasaray: Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor (D), Konyaspor, Mersin İdmanyurdu (D), Gençlerbirliği, BEŞİKTAŞ, Çaykur Rizespor (D)

Fenerbahçe: Bursaspor, Eskişehirspor (D), Balıkesirspor, Sivasspor (D), Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu (D), Başakşehir (D), Kasımpaşa

Gs Akhisar Gaziantep Mersinde puan kaybedebilir. Biz Sadece Galatasaray. Fener Bursa Eskişehir Sivas Başakşehirde kaybedebilir. Başakşehir'in avrupa durumu var.

Çevrimdışı GÖRKEM

arkadaş bir oraya gelelim de gerisi bir şekilde gelir.

önümüzdeki maci düsünelim diyorsun yani.

ben söylim o da zor gececek.  :D

Çevrimdışı Tolga

Gs Akhisar Gaziantep Mersinde puan kaybedebilir. Biz Sadece Galatasaray. Fener Bursa Eskişehir Sivas Başakşehirde kaybedebilir. Başakşehir'in avrupa durumu var.
Fikstürlere bakarsak ben Fb'nin şampiyon olacağını düşünmüyorum.

Biz ya da Gs bu sezon bence şampiyon olacak ama futbol bu tabi yine de kesin konuşmamak lazım.

Çevrimdışı Deniz

Fenerin balikesir ve kayserierciyesle maci var.ikisi de dustu.6 puanlari cepte.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

önümüzdeki maci düsünelim diyorsun yani.

ben söylim o da zor gececek.  :D
3 atacağız not al bir kenara.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fikstürlere bakarsak ben Fb'nin şampiyon olacağını düşünmüyorum.

Biz ya da Gs bu sezon bence şampiyon olacak ama futbol bu tabi yine de kesin konuşmamak lazım.
Sneijder haftaya yok ne olacağını bilemezsin. Gs Sneijdere bağlamış ipi öyle devam ediyor onsuz ne yapacak bakacağız. Fener'i bende sanmıyorum çoğu oyuncusu başka takımla anlaştı veya anlaşmak üzere kafalarının burada olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi Rasim

Kalan Maçlar;

ben kendi tahminimi yazayim bizim 3 macimiz var puan kaybedebileceğimiz Trabzon, Akhisar ve gs maci. gsninde 3 maci var Akhisar, mersin ve bizimle olan maclari. fbnin 4 maci var bursa, eskisehir, sivas ve mersin bu fikstürle fb şampiyon olamaz gs macina 1 puan önde gidebilirsek şampiyon oluruz gibime geliyor :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Fenerin balikesir ve kayserierciyesle maci var.ikisi de dustu.6 puanlari cepte.
Bu takımlarla oynadığımız 2 maçta 5 puan bıraktık düşünün işte. :)

Çevrimdışı ozan062

benmi yanlıs goruyorum
yarın fb kazanırsa lidermi oluyor
nasıl oluyor o yav? bunlar habire puan kaybediyorlar diye seviniyorduk ne ara bunlar boyle puan toplamıslar
herif kazanırsa 59 yapıyor geciyor hepimizi
enkorktugum seydir işte....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: