Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664107 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Deniz

abi cardozoda hiçbirşey yok git savunmayı zorla çapraz koşu yap !adam sabit duruyor ya.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ZEKI

Cordoza ilk defa ise yarayacakti  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

abi cardozoda hiçbirşey yok git savunmayı zorla çapraz koşu yap !adam sabit duruyor ya.
Cardozo ile Ba aynı tarzda oyuncular topu onlarla buluşturamazsan etkili olamazlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

golllllllllllllllllllllllllll  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 20:43:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Bir ara hakem ofsayt verdi diye bekledim..

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ilhan mansız

TS biraz akilli oynasa ikiyide atar 3 u de atar ama boyle oynarsa ikiyi yiyecek
bu iddia işleri girince futbolun tadı iyice kaçtı. Bence sportif güç olarak kıyaslarsak iki takımı gs nin bu maçı alması normalde mucize olur. Ama bunu ispat etmek zor...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

cardozo olsa  maç en iyi ihtimal berabere biterdi.yatabarenin çabası yeter.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ilhan mansız

goooooooooooollllllllll
:D çok şükür, İnşallah biz şampiyon olacağız

ysariusta

• Ziyaretçi

bu iddia işleri girince futbolun tadı iyice kaçtı. Bence sportif güç olarak kıyaslarsak iki takımı gs nin bu maçı alması normalde mucize olur. Ama bunu ispat etmek zor...
2. yarı oynadılar ama. trabzon fena takım. çok fenalar. ersun yanal kafayı yedi orda

Çevrimiçi Rasim

cardozo olsa  maç en iyi ihtimal berabere biterdi.yatabarenin çabası yeter.
deniz kusura bakmada sende bir futbolcuya takinca bozuk plak gibi oluyorsun yorumlarin hep onun üzerinden oluyor :)
Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

hadi bakalım yarında bize yarayan bir skor çıkarsa. artık iş bizimkilerin ayaklarına kalır. önemli olanda odur. önde olalım onlar bizim ayağımıza baksın.  :halay: :halay:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tolga

Deniz mükemmel işler yaptı bugün :)

Etiketler: