Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664495 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 19:20:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ts'nun öne geçmesi iyi oldu geriye düşselerdi maçı çeviremezlerdi güzel oldu bu :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok şükür İnşallah trabzon kazanır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 19:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
@ilhan mansız Küfür ya da hakaret içeren ifade kullanmak forumda yasaktır.

Bu benim sildiğim 4 oldu. Bundan sonra moderasyona almak durumunda kalacağım.

Ayrıca tartışmaları kişiselleştirmeyin ne yazacaksanız sadece kendi fikrinizi yazın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Sana niye laf çakmaya çalışayım. yaklaşık 50 kez bu forumda gs şöyle koptu,coştu vs. yazıp duruyorsun. GERÇEK ŞU Kİ bu gesenin hiçbir  numarası yok Türkiye ye özgü koşullarda böyle KELİMELERE DİKKAT kolayca türer ve büyük takım olurlar. Anla diye yazıyorum yoksa bana ne. hamza hoca geldei real madrid oldular kimse kusura bakmasın nah oldular.......
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 19:31:17 ZEKI ]

Çevrimdışı ZEKI

TS nin pas trafigi cok guzel ama son paslarda sikinti var, biraz da hızlı cikabilseler ve son paslarda aceleci davranmasalar

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız Küfür ya da hakaret içeren ifade kullanmak forumda yasaktır.

Bu benim sildiğim 4 oldu. Bundan sonra moderasyona almak durumunda kalacağım.

Ayrıca tartışmaları kişiselleştirmeyin ne yazacaksanız sadece kendi fikrinizi yazın.
sonuncuyu yazdım.

Çevrimdışı Tolga

Sana niye laf çakmaya çalışayım. yaklaşık 50 kez bu forumda gs şöyle koptu,coştu vs. yazıp duruyorsun. GERÇEK ŞU Kİ bu gesenin hiçbir  numarası yok Türkiye ye özgü koşullarda böyle KELİMELERE DİKKAT kolayca türer ve büyük takım olurlar. Anla diye yazıyorum yoksa bana ne. hamza hoca geldei real madrid oldular kimse kusura bakmasın nah oldular.......
Uzatmak istemiyorum Gs'nin bir numarası var ya da yok söylemek istediğim böyle bir maçı kazanırlarsa önleri baya açılır diyorum bunun neresinde tuhaflık var.

Soralım benimle aynı fikirde olan kaç kişi var bu forumda.Ben dile getiriyorum diye mi suçlu oluyorum.

Ayrıca ben hiçbir zaman Gs arayı açtı koptu falan demedim kopabilir demişimdir ama koptu demedim yorumlarımı çarpıtmayın.

Neyse kusura bakmayın herkesten özür diliyorum gereksiz yere ortalığı bulandırdık.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2015, 19:34:03 ZEKI ]

Çevrimdışı ZEKI

@ilhan mansız abicim mac heyecani icinde keklimelere lutfen dikkat edelim. Konusurken agzimizdan cikabilir ama burada kelimeler kaydediliyor. Anlayisina tesekkurler. Birini @Çağrı sildi birini ben editledim. Lutfen

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız abicim mac heyecani icinde keklimelere lutfen dikkat edelim. Konusurken agzimizdan cikabilir ama burada kelimeler kaydediliyor. Anlayisina tesekkurler. Birini @Çağrı sildi birini ben editledim. Lutfen
abi maç kritik kusura bakmayın. Necmi hocam beni bilir. Benim Tolgaya anlatmak istediğim şey başka aslında, Neyse artık. hAYIRLISIYLA MAÇI ATLATALIM KONUŞURUZ. ÖZÜR DİLERİM

Çevrimdışı ZEKI

abi maç kritik kusura bakmayın. Necmi hocam beni bilir. Benim Tolgaya anlatmak istediğim şey başka aslında, Neyse artık. hAYIRLISIYLA MAÇI ATLATALIM KONUŞURUZ. ÖZÜR DİLERİM
Burasi evimiz gibi hepimiz buyuk bir ailenin parcalariyiz. Birbirimize anlayisli oldugumuz muddetce sikinti yok. Tesekkurler Anlayisina

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 19:38:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Cardozo Ba'dan iki kat daha ağır ya bitmiş adam fizik olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Deniz

Cardozo tam rezil ya tsnin su an en kotu oyuncusu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Cardozo Ba'dan iki kat daha ağır ya bitmiş adam fizik olarak.
kaç okka çekiyor :alala:  :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 19:43:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Sneijder Muslera çıksın Gs kadro kalitesi çöker bir anda.

Diğerleri bizim oyuncularımızdan iyi değiller.

Bknkz Burak  :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Demba'yı eleştirenler rakiplerin forvetlerini iyi izlesin. En azından Demba buldumu atıyor.  :D

Çevrimdışı Deniz

Etiketler: