Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664739 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle biz sadece umutlanıyoruz diğerleri seviniyor ve biz ne zaman sevineceğiz belirsiz.  :bandit:
6-7 yılda bir sevinmemize müsade ediliyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

:) Biz böyle pasif kalırsak onu da elimizden alırlar demedi deme

Çevrimdışı Tolga

:) Biz böyle pasif kalırsak onu da elimizden alırlar demedi deme
Ne diyeyim ki haklısın maalesef. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 00:34:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yani biz ne kadar şöyle yapalım böyle yapılanalım diyelim gene de değişen birşey olmuyor.

Bir sistem bu ülkede kurulmuş ve değişeceği de yok.

Şike sürecinden sonra bile değişmediğine göre daha da değişeceğini düşünmüyordum şimdi hiç düşünmüyorum.

Aynı sistem 101. yılımızı hiç etmişti.

Valla onu İlhan Mansız ve Ahmet Dursun'u para için satıp yerlerine sadece Ilie'yi alarak biz de etmedik değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla onu İlhan Mansız ve Ahmet Dursun'u para için satıp yerlerine sadece Ilie'yi alarak biz de etmedik değil.
Medya sagolsun bizi şimdiki gibi medya yönetiyordu o zaman ilhanı yedirdiler ahmeti kırdırdılar illie aldırdılar...!

Çevrimdışı Tolga

Tabi bizim de kendi yapmış olduğumuz hatalar var elbette ama o sezonun bizim elimizden bu kadar kolay kayıp gitmesinin arkasında ben her zaman birşeyler aramışımdır ve her zaman arayacağım.

Sadece o da değil Serdar Bilgili'nin küfür ettiler diye başkanlığı bırakmasını da hiçbir zaman anlamamışımdır.

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemek gibi bir fiyaskodan sonra ilie messi gibi kalıyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 01:05:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Tabi bizim de kendi yapmış olduğumuz hatalar var elbette ama o sezonun bizim elimizden bu kadar kolay kayıp gitmesinin arkasında ben her zaman birşeyler aramışımdır ve her zaman arayacağım.

Sadece o da değil Serdar Bilgili'nin küfür ettiler diye başkanlığı bırakmasını da hiçbir zaman anlamamışımdır.

Olayı bilmiyorum ama söylentiler dedikodulara bakarsan Serdar Bilgili şampiyonluğu veren satan kişi yazıyor her tarafta ama işte hiçbir zaman bilemeyeceğiz sanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Olayı bilmiyorum ama söylentiler dedikodulara bakarsan Serdar Bilgili şampiyonluğu veren satan kişi yazıyor her tarafta ama işte hiçbir zaman bilemeyeceğiz sanırım.
Yani kim nasıl düşünüyor bilemem ama o sezon birşeyler oldu.

Çevrimdışı Deniz

Yani kim nasıl düşünüyor bilemem ama o sezon birşeyler oldu.
Oldu tabi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Rasim

gecen sene febe puan farkini actigi zaman ikinci yâri onada iki mac kaybettirdiler ama adamlar camiaa olarak bütünlesdi ve sampiyonlugu aldilar bizim gibi hemen dagilmadilar basaksehir macinin biletleri tükenmemiş daha ne diyeyim bilmiyorumki
Beşiktaş!

Çevrimdışı ozan062

masa bası oyunları işte:((,, ordan ne transferlerde galip ayrılıyoruz nede baska olaylarda onun için benim hiç umudum yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

gecen sene febe puan farkini actigi zaman ikinci yâri onada iki mac kaybettirdiler ama adamlar camiaa olarak bütünlesdi ve sampiyonlugu aldilar bizim gibi hemen dagilmadilar basaksehir macinin biletleri tükenmemiş daha ne diyeyim bilmiyorumki
Biletler tükenmez Tribün kapatma cezası var  :ok: :ok: @drango

Çevrimiçi Rasim

Biletler tükenmez Tribün kapatma cezası var  :ok: :ok: @drango
tamam iste cezali olduğu halde biletler tükenmemiş biz nasil bir camiayiz anlamadım gitti
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

8-9 bin kişilik biletleri bile tüketememişiz koskoca istanbulda 15 - 20 milyon nüfuz var :s20: 
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

su devir isleri bugün saat kaçta bilen varmi
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yakup

Ts de onur ve aytaç kara dışında bütün oyuncular sakatlıktan çıkmış. costant'ı ersun sildiği için oda fifaya gidiyor. haftaya gs trabzona geliyor. gerçi şu olaylardan sonra o bölgede maçlar oynanamz veya ertelenirse şaşırmam. 3 hafta sonra biz gideceğimiz zaman bütün her şey ortadan kalkar.  :s20: :s20: :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı GÖRKEM

Göze cok batan birsey var.

Gectigimiz 10 sezonda G.Saray sadece 4 defa Sampiyonluk mücadelesi icindeydi ve 4 defa Sampiyon oldu.

F.Bahce ise Denizlispor, G.Saray yenilgisi, Trabzonspor, ve G.Saray Beraberlikleri ile az farkla veya son anda 4 tane Sampiyonluk kacirdi.

Çevrimiçi Rasim

Göze cok batan birsey var.

Gectigimiz 10 sezonda G.Saray sadece 4 defa Sampiyonluk mücadelesi icindeydi ve 4 defa Sampiyon oldu.

F.Bahce ise Denizlispor, G.Saray yenilgisi, Trabzonspor, ve G.Saray Beraberlikleri ile az farkla veya son anda 4 tane Sampiyonluk kacirdi.
hic birsey anlamadim :dontknow:
Beşiktaş!

Çevrimdışı GÖRKEM

hic birsey anlamadim :dontknow:

G.Saray Sampiyonluk yarisinin icinde oldugu zaman sampiyon oluyor 2006 dan beri.

F.Bahce ise 3 Sampiyonlugu kil payi G.Saraya kaptiriyor bir defa da Bursa'ya.

Çevrimiçi Samet Ç

TFF'nin almış olduğu bu karardan sonra kupa maçları 14, 15, 16 Nisan'da; 27. Hafta Lig maçları ise 17, 18, 19 Nisan'da oynanacak. 1 hafta kaydırılan Süper Lig'de 31. hafta maçları ise 12, 13, 14 Mayıs'ta hafta içi oynanacak. 31 Mayıs'ta bitmesi planlanan ama 1 hafta kaydırılan Süper Lig'in 7 Haziran'daki genel seçimlere sarkmaması için 31. Hafta maçları haftaiçinde oynanacak.

Çevrimdışı Hunter1987

8-9 bin kişilik biletleri bile tüketememişiz koskoca istanbulda 15 - 20 milyon nüfuz var :s20:
Ondan sonra Vodafone arena niye 55000, 60000 degil diye hayiflanir millet.
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Tolga

26.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Balıkesirspor 1-3 Mersin İdmanyurdu

Gençlerbirliği 5-2 Kasımpaşa

Eskişehirspor 1-3 Sivasspor

Çaykur Rizespor 1-5 Fenerbahçe

Akhisar Belediyespor 3-0 Gaziantespor

Bursaspor 3-0 Kayseri Erciyesspor

Galatasaray 4-2 Karabükspor

Torku Konyaspor 1-0 Trabzonspor

BEŞİKTAŞ 0-0 İstanbul Başakşehir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2015, 23:17:04
  • Beşiktaş / Bodrum
26.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Balıkesirspor 1-3 Mersin İdmanyurdu

Gençlerbirliği 5-2 Kasımpaşa

Eskişehirspor 1-3 Sivasspor

Çaykur Rizespor 1-5 Fenerbahçe

Akhisar Belediyespor 3-0 Gaziantespor

Bursaspor 3-0 Kayseri Erciyesspor

Galatasaray 4-2 Karabükspor

Torku Konyaspor 1-0 Trabzonspor

BEŞİKTAŞ 0-0 İstanbul Başakşehir

Topunu  :s20:  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: